Deze score is gebaseerd op 507 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Kamera-express.nl.
Jouw beelden verdienen het beste, daarom kun je van A tot Z bij Kamera Express terecht. Onze experts staan voor je klaar en helpen je graag, zowel in onze winkels als online. Wij inspireren en adviseren je met alle liefde op het gebied van foto en video. Zodat jij in beweging komt en met meer vertrouwen en plezier de mooiste beelden maakt. We zijn niet alleen online te vinden, maar ook bij jou in de buurt. Alleen in Nederland vind je al 13 winkels. Je vindt ons ook in België (9 winkels), Duitsland (10 winkels) en Luxemburg (2 winkels). Ook in onze winkels staan beleving en deskundigheid centraal. Je bekijkt de producten niet alleen, je mag ze ook ervaren. Probeer ze uit en ontdek de voordelen. Vraag om deskundig advies of leer meer tijdens de workshops of demonstraties. Bestellingen die op werkdagen voor 23:59 zijn besteld, worden de volgende dag thuisbezorgd! De verzendkosten bij orders vanaf €50 zijn gratis.
Het doet ons goed te horen dat je met een goede keuze naar huis bent gegaan. Helaas kan het op feestdagen wat drukker zijn, maar gelukkig kan je dan wel even een kopje koffie of thee nemen.
Bedankt voor het mooie compliment! Heel veel plezier met de nieuwe lens.
Slim om je oude camera in te ruilen. Zo heb je een mooie korting op jouw nieuwe aankoop!
Gefeliciteerd met je nieuwe camera. Fijn dat we je naar wens konden helpen, zodat jij een goede keuze kon maken!
Bedankt dat je ons hiervoor aanbeveelt!
Wat een compliment dat je al jaren bij ons komt! Fijn dat alles naar wens is.
Hopelijk heb je een mooie keuze kunnen maken!
Mooi te lezen dat je vaker bij ons wilt komen en dat we je het juiste advies hebben gegeven!
Een nieuwe accu moet inderdaad vaak eerst opgeladen worden. Doorgaans heb je daar inderdaad een half jaar garantie op.
Gefeliciteerd met jouw nieuwe camera!
Leuk dat je bij ons bent teruggekomen. We doen ons uiterste best om de service naar wens te houden!
Zo lezen we het graag, dankjewel!
Fijn te horen dat er zoveel keus is! En uiteraard bedankt voor het compliment.
Wat fijn dat jullie op dezelfde keuze uitkwamen, betekent dat je ook goed weet wat je wilt.
Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om contact met ons op te zoeken!
Je bent altijd van harte welkom!
Wat fijn te horen dat je zo tevreden bent. We doen ons best om elke klant goed te helpen.
Doet ons goed te horen dat je zo tevreden bent over onze collega's in Eindhoven! Je bent altijd van harte welkom.
Bedankt voor het compliment! Dat doet ons goed te horen.
Fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent! Hopelijk tot ziens.
Dat is erg goed om te lezen. We doen altijd ons best iedereen zo goed mogelijk op weg te helpen.
Bedankt dat je ons aanraadt en al vaker bij ons geweest bent!
Bedankt Richard!
Dat is fijn te horen! Je bent altijd van harte welkom.
Zolang jij tevreden bent, zijn wij dat ook. We hebben je graag op weg geholpen!
We kijken inderdaad naar de beste producten voor een klant en niet die met de meeste marge. Slim om een aantal keer terug te komen met jouw nieuwe vragen. Hopelijk heb je nu een weloverwogen keuze kunnen maken!
Gefeliciteerd met jouw nieuwe Fuji en veel plezier ermee!