Betersport.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Betersport.nl.

Betersport.nl stelt zich voor

Wij zijn Betersport, ruim 15 jaar online aanbieder van vele sportartikelen. Wij geloven dat elke (thuis)sporter zijn of haar persoonlijke doelen kan halen met de juiste materialen en een steuntje in de rug door persoonlijke gebruiks- en trainingstips. Want persoonlijke doelen heeft iedereen, zelfs als je denkt dat je er (nog) geen hebt. Met onze unieke, eigen merken hebben wij zelf de touwtjes in handen als het gaat om design en kwaliteit. En dan hebben we het niet over battle ropes of springtouwen, maar over de figuurlijke touwtjes. Je kent ze wel. Daarmee blijven we werken aan een uitgebreid en gevarieerd assortiment voor sporters van verschillende niveaus, met verschillende wensen en met een verschillend budget. We willen niet opscheppen, maar we hebben écht voor ieder wat wils. En omdat wij hart hebben voor elke (thuis)sporter, helpen we je graag op weg met persoonlijk advies, starttips en een trainingsplan. Met ruim 40 sportieve collega’s doen er alles aan om samen met jou het sportartikel van je dromen te vinden, een persoonlijk trainingsprogramma voor je te maken of te zorgen dat jouw nieuwe aanwinst zo snel mogelijk bij je voor de deur staat.

Deze score is gebaseerd op 68 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,6

T.G 08-11-2024

alles was gewoon simpel makkelijk en vriendelijk verlopen

Simon 05-11-2024

10,0
Team Betersport.nl heeft de beste kwaliteit en prijzen! Goede klantenservice en alles wordt altijd goed geregeld!

Ik blijf zeker klant!

Een echte topper. 01-11-2024

10,0
Betersport, hét bedrijf waarop je kunt bouwen. Mooie presentatie op de site en beloftes die nagekomen worden. Prachtige toestellen met een prima prijs/kwaliteit verhouding. Voor mij op nummer 1!

Arnold 15-10-2024

10,0
Snelle, heldere en zorgvuldige communicatie. Prima kwaliteit van de geleverde producten. Snelle levering met realistisch track&trace systeem. Bedrijf maakt beloftes waar. Kortom: super

Ad 28-09-2024

10,0
De website van Betersport is duidelijk en via de website een product bestellen is makkelijk. De levering gaat ook vlot. Verder wordt vragen met betrekking tot je bestelling en betaling snel en adequaat opgepakt.

Kees 23-09-2024

3,0
Crosstrainer (demo)besteld.
Ik weet het is een demo dus kunnen er gebruikers sporen op zitten.
Maar onderdelen missen is iets anders.
Ik mis de bidonhouder…2x gemeld via mail maar geen reactie.
Ook zaten er lekkende batterijen in de computer,dit wil dus ook zeggen dat de crosstrainer niet nagekeken is.
Al met al niet zo best geregeld.
info-18352 26-09-2024

Goedendag Kees,

Vervelend dat er onderdelen bij de levering misten! Het is momenteel erg druk bij ons, dus het duurt wat langer voordat er reactie is. Inmiddels wordt je al geholpen, zag ik, dus dat komt helemaal goed!

info-18352 26-09-2024

Goedemiddag Kees,

Wat vervelend dat er onderdelen bij de levering misten! Op het moment is het erg druk bij ons, dus het kan inderdaad even duren voordat er reactie komt. Inmiddels wordt je door ons geholpen, zie ik, dus dat komt helemaal goed!

O.Dan 22-09-2024

De website bevat accurate informatie over de producten die Betersport verkoopt.
Wij zijn erg tevreden met de snelle levering.

Robin 19-09-2024

10,0
Na veel zoeken voor een goede hometrainer uitgekomen bij Beter Sport. Door de duidelijke uitleg, vriendelijke benadering en goede keuze in producten ben ik hier tot een tevreden aankoop gekomen.

Melissa 12-09-2024

10,0
Heel goed contact met de verkoper.
Snelle en correcte levering.
Echter ontbrak 1 stuk bij de levering welke snel opgelost is door de verkoper.
Alles werd zorgvuldig verpakt.
Ik raad iedereen aan om hier zeker te bestellen

Jaap 06-09-2024

10,0
Via de chat contact gehad met behulpzame medewerker. Goede advies en tips omtrent keuze loopband.
Bij bestelling ging van mij uit iets niet geheel goed, werd met behulp van de chat medewerker heel vlot opgelost.
Komen zeer betrouwbaar over, geven goede adviezen en snelle levering,
Al met al zeer tevreden over dit sportivebedrijf!

van den Berg Kitty 26-08-2024

10,0
Website Betersport goed te volgen en aankoop goed te vergelijken. Bestelling geheel op afspaak geleverd.

GH 22-08-2024

6,0
In de winkel na lang wachten goed geholpen. Betaling met overboeling ging fout. Om dit op te lossen was het bedrijf nagenoeg niet bereikbaar. e-mails en berichtfaciliteit op de site werden niet of niet hrlpend beantwoord. Telefonisch bijna niet bereikbaar. Heeft uren gekost voordat het eindelijk lukte.

Lblachen 07-08-2024

3,0
Aan de klantenservice gevraagd om mij te bellen zodat ik wat zaken met hen kon doornemen. Ik had aangegeven graag bij levering te willen betalen omdat ik in het verleden al teleurgesteld ben met bestelling online met grote bedragen. Daarnaast had ik willen afstemmen welke hometrainer voor mij het beste zou zijn. Toon heeft niet meer gereageerd of gebeld. Grote teleurstelling en ik hoop een goede keuze gemaakt te hebben om toch te bestellen en vooraf te betalen. Klantenservice is super slecht!!! Met 1 telefoontje had ik mss wel een 10 achtergelaten als review. Zoals aangegeven zijn jullie interne procedures blijkbaar belangrijker dan de klant.
info-18352 07-08-2024

Beste Linda,

Naar ons inzien hebben we samen de mogelijke betaalmogelijkheden doorgenomen en zat daar helaas niets tussen waar je gebruik van wilde maken. Bij ons is er de mogelijkheid voor betaling achteraf via Riverty Afterpay en een termijnbetaling via In3. In ieder geval fijn dat je alsnog een bestelling bij ons gedaan hebt. Daar zul je geen spijt van krijgen!

Anke Bemelmans- van der Tuijn 06-08-2024

Via internet deze shop gevonden, alles keurig, duidelijke en vriendelijke uitleg!

Anke Bemelmans- van der Tuijn 06-08-2024

Esther van Leussen 05-08-2024

10,0
Zeer goede kwaliteit en service.
Vlotte bezorging, behulpzaam, vriendelijk
Display bleek stuk. Hierover een mail gedaan.
Zonder gedoe werd dit hersteld en kreeg ik een nieuwe.
Toegankelijk. Ik zou hier zeer zeker weer iets kopen.
No nonsens, eerlijk en betrouwbaar. Hebben service en kwaliteit hoog in het vaandel.
Prijs- kwaliteit...ook heel goed!
Een dikke 10.

BART 01-08-2024

10,0
Zeer correcte levering, heel duidelijk wanneer de levering ging plaatsvinden,vriendelijke en beleefde chauffeur!
De hometrainer valt 100% mee, stond heel snel ineen. Duidelijke handleiding , zeer geluidloos wanneer je fiets ,
gewoon TOP!!

bas 26-07-2024

levering op tijd gedaan, ondaks de storing bij de transporteur. ik werd vriendelijk en daadkrachtig geholpen door de medewerker. toen ik merkte dat de dongel het niet deed, werd deze gelijk opnieuw verzonden, zonder gedoe!

Yves 24-07-2024

10,0
Gevonden via zoekopdracht in Google. Heel gebruiksvriendelijke site en perfecte begeleiding om tot de juiste keuze te komen. Vlotte en heel vriendelijke levering in 24u zoals beloofd op de site voor het gekozen product. De loopband monteert snel en makkelijk, werkt vlekkeloos en voldoet helemaal aan mijn verwachtingen volgens de beloofde specificaties. Een tevreden klant.

Glennm 05-07-2024

Vriendelijke klantenservice, meedenkend ook
Eerder al eens besteld en alles is helemaal naar wens (halterschijven 30mm en dumbells beide ijzer, nu meer schijven)
Site en producten komen geheel overeen
Zijn goed te vertrouwen

Jacky 03-07-2024

Via betersport de Jet 1.4 loopband besteld werd snel bezorgd,
het product is prima en niet moeilijk om zelf af te monteren,
na een mankement heb ik mail en telefonisch contact gehad met een vriendelijke medewerker die het goed heeft opgelost en afgehandeld, super service!

Second-hand 02-07-2024

1,0
They sent me a second-hand product. Inner plastic bags open, box torn, manual creased.
info-18352 02-07-2024

Good afternoon,

Of course, that is not the intention! Please fill in the form below to resolve the issue:

Greetings,

S. Schungel 29-06-2024

10,0
Goede en snelle service, zeer betrouwbaar en uiteraard een goed product. Ik heb zelf de fitbike besteld en ben er super blij mee

Joyce & Michael 27-06-2024

10,0
We zijn langs de showroom gegaan om alle loopbanden te testen. Daar zijn we netjes geholpen en goede info gekregen over de voor- en nadelen van iedere apparaat dat opsteld stond.

Nu in afwachting van de levering en we kijken uit naar veel loopplezier binnen (als het buiten weer eens snertweer is)

Lisanne 26-06-2024

10,0
Goede vergelijkingen, goede prijzen en tot nu toe betrouwbaar. Ik heb al eerder iets gekocht en ook dat was naar tevredenheid.

Toon meer reviews