Deze score is gebaseerd op 382 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Knives and Tools.
Knivesandtools.nl staat al sinds 1999 voor je klaar als betrouwbare webshop op het gebied van keukenmessen, zakmessen, multitools, messen slijpen, zaklampen, batterijen, accu’s, outdoorproducten en nog veel meer. We zijn echte liefhebbers en testen de producten zelf uit. Hierdoor weten we heel goed wat we verkopen. Alleen echte kwaliteit redt het tot onze website, inmiddels ruim 15.000 producten. Wanneer je bij ons bestelt wordt jouw pakketje zorgvuldig verpakt en verzonden. Klantvriendelijkheid en service staan bij ons hoog in het vaandel.
Beste Peter,
Dank voor je review.
We hebben dit onmiddellijk gecontroleerd toen we met elkaar een gesprek hadden, en er hoort inderdaad geen dopje aan die kant van de schaar te zitten, zoals duidelijk te zien is op de foto's van de schaar op onze website.
Het spijt ons dat dit tot een negatieve review heeft geleid.
-Knivesandtools
Beste Servé
Bedankt voor je feedback, en het spijt ons zeer om te horen over de ongemakkelijke ervaring die je hebt gehad met onze specialisten. We hebben je bericht zorgvuldig gelezen en willen ons oprecht verontschuldigen voor eventuele frustraties die zijn ontstaan.
We hebben intern de communicatie rondom je zaak bekeken en we betreuren het dat je deze negatieve ervaring hebt gehad.
Wat betreft de opgeloste kwestie en het vervangen van het mes, waarderen we je begrip en zijn blij dat we uiteindelijk een passende oplossing hebben kunnen bieden.
We nemen je feedback ter harte en zullen intern stappen ondernemen om onze service te verbeteren. Als er in de toekomst iets is waar we je mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Beste E,
Bedankt voor je feedback! We waarderen dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het spijt ons dat het Global mes niet direct de verwachte scherpte had bij ontvangst. We zullen je opmerkingen doorgeven aan ons team om onze service te verbeteren.
We zijn blij dat je het mes met behulp van de slijpsteen scherp hebt kunnen maken. Als je verdere vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen.
-Knivesandtools