Knives and Tools - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Knives and Tools.

Knives and Tools stelt zich voor

Knivesandtools.nl staat al sinds 1999 voor je klaar als betrouwbare webshop op het gebied van keukenmessen, zakmessen, multitools, messen slijpen, zaklampen, batterijen, accu’s, outdoorproducten en nog veel meer. We zijn echte liefhebbers en testen de producten zelf uit. Hierdoor weten we heel goed wat we verkopen. Alleen echte kwaliteit redt het tot onze website, inmiddels ruim 15.000 producten. Wanneer je bij ons bestelt wordt jouw pakketje zorgvuldig verpakt en verzonden. Klantvriendelijkheid en service staan bij ons hoog in het vaandel.

Deze score is gebaseerd op 382 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,4

Mirjam 23-10-2024

10,0
Super goede info en hulp en advies bij het kiezen van het voor jou geschikte mes. De verzending ging vlot en netjes. Het mes bevalt ook goed; hopelijk lukt het om het goed scherp te houden met gekozen slijpspullen. Aanrader!

Ron Reijnen 22-10-2024

10,0
Super gebruiksvriendelijke site , goede prijs kwaliteit, degelijk verpakt product, professionele werknemers, snel in huis

Ron 21-10-2024

10,0
Excellent service! We ordered a set of 3 knives, the team helped my customize them (present for someone special) and the order came in a couple of days. I have ordered multiple things and so far all really good.

JR 19-10-2024

Prijs en keuze

Bert 19-10-2024

Duidelijke webshop, makkelijk kiezen en goed leveren. Verder erg duidelijke communicatie.

Herman de Kerstman 17-10-2024

10,0
Een Mes, waarschijnlijk het eerste gereedschap dat uitgevonden is.
Een gereedschap dat zó belangrijk is dat er nog steeds kennis en vakmanschap nodig is om het product te verkopen.
Bij “Knifes and Tools” kun je terecht voor professionele messen, outdoormessen, slijpen enz.

Jos 15-10-2024

10,0
Zeer fijn advies gekregen vooraf aan de aanschaf van een riemfoedraal waardoor ik de foedraal direct besteld heb en zeer tevreden ben. Top. De mensen namen zich de moeite om te kijken of t zakmes laguiole van 12 cm paste in de foedraal van 11 cm, in t magazijn en stuurden fotos ervan direct door. Top.

Walter Van Hees 15-10-2024

Supersnelle levering.
Keurig verpakt en product exact zoals omschreven.
Top. Zaak.

koper 15-10-2024

mooie kwaliteitsproducten zoals fenix zaklichten. recent garantie behandeling mee gemaakt die naar mijn mening niet goed was beoordeeld. ben na overleg bij knives and tools geweest. werd vriendelijk ontvangen in showroom en kon laten zien wat er aan de hand was waarbij de kop van t zaklicht ter plekke werd vervangen. netjes afgewikkeld.

MJ Distel 14-10-2024

1 minpuntje omdat de zoekmachine van de site niet fijn werkt,
Maar voor de rest absoluut top!

Bart 14-10-2024

Duidelijke omschrijving bij artikel met uitgebreide info. Eenvoudig te bestellen en correcte levering

Taco Meeuwsen 14-10-2024

Alles liep gesmeerd. Jullie leveren snel en communiceren helder. Dat Buck knife is een geweldig mes. Ik heb dus een tweede gekocht om cadeau te geven aan een vriend.
De service van jullie is erg goed.

H ter Steege 14-10-2024

10,0
Goede service en snelle bezorging. Product voldoet aan de verwachtingen.

Arnold Aardrups 14-10-2024

10,0
Altijd goede ervaringen met KnivesandTools!
Vlotte service, goede producten!

D. Van der Plas 11-10-2024

10,0
Zoals altijd een prima product een goede service en een snelle levering!
Ik heb al veel bestellingen gedaan , er ging eens wat mis bij de bezorgdienst en ook dit werd heel klantvriendelijk en professioneel opgelost.

Josie 11-10-2024

10,0
I'm extremely happy with the quality of the product and service. I would definitely order again. Thank you

Dave D 10-10-2024

10,0
Heel goede service . Mijn bestelling werd door postnl terug naar verzender gestuurt door een kleine schrijf fout in de straatnaam. Even chatten met de klantendienst en volgende dag was mijn bestelling daar. Superlieve mensen met een passie voor hun vak dat merk je. Ik ben super tevreden

Paul 10-10-2024

10,0
Snel en probleemloos geleverd. Tevreden over de olie. Zowel geschikt voor het lederen foudraal en het houten heft van het mes.

Davy Van Duren 09-10-2024

Ik heb gekregen wat ik moest krijgen en dat klopte

Mvg, Davy.

Robbie H 09-10-2024

10,0
Aangaande messen, slijpmiddelen, zaklampen en overige outdoor artikelen kies ik al jaren lang voor knivesandtools.nl, nog nooit teleurgesteld geweest. Alles tot in de puntjes verzorgd.

Frits 09-10-2024

10,0
Helder productoverzicht met de specificaties. Snelle levering en netjes verpakt.

Cada 08-10-2024

Op zoek naar nieuwe snijplanken kwam ik toevallig bij deze winkel terecht. Hebben groot assortiment met kwaliteitsmerken. Het is dat mijn keukeninrichting al prima op orde is anders kon ik hier zeker goed slagen. Levering ook prima op tijd en netjes verpakt

Jan-Dirk 08-10-2024

10,0
Zeer snelle levering, goed verpakt. Prijs is aantrekkelijk

G van de kieft 08-10-2024

10,0
Afgelopen maand diverse messen gekocht, en goede kwaliteit zoals omschreven op de website.
En de bezorging is altijd perfect voor 22:00 besteld en de volgende dag in huis, en dat is met alle bestellingen gebeurd.
Kortom een perfecte winkel, en als je vragen hebt, wordt je altijd goed te woord gestaan. Top Winkel.

Gerard 07-10-2024

10,0
Voor zover een goed bedrijf, alles wat ik tot nu toe besteld heb wordt netjes en goed verpakt geleverd. Tot nu toe geen klachten.

Toon meer reviews