Deze score is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Max ICT.
Max ICT is sinds 2007 de ICT-aanbieder voor kantoor en thuis. Met ruim 3.000.000 producten en een professioneel accountmanagementteam staat Max ICT B.V voor zakelijke klanten en consumenten klaar. Via de webshop biedt Max ICT B.V. optimaal bestelgemak, zodat alle ICT-behoeftes snel en efficiënt worden ingevuld. Alle bekende merken zijn vertegenwoordigd in ons aanbod, waarbij een goede prijs, kennis, gemak, snelheid en persoonlijk contact centraal staan. ✓ ICTWaarborg ✓ Ruim Assortiment ✓ Bel voor Advies
Beste klant,
Oprechte excuses voor de slechte communicatie. Ik vind het onwijs vervelend om te lezen dat u niet naar wens bent geholpen.
Graag kijk ik uw order voor u na om de status van uw bestelling te controleren. Graag wil ik u vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review.
Ik zal zorg dragen dat uw bestelling wordt nagekeken en dat er contact met u wordt opgenomen.
Nogmaals excuses voor de vervelende situatie. Ik zie uw e-mail graag tegemoet.
Beste Mark,
Bedankt voor uw review. Wij betreuren de vertraging van de levering van uw bestelde radiator. Excuses voor het ongemak.
Ik zie dat u zojuist contact heeft gehad met mijn collega en uw order heeft geannuleerd. Het annuleringsproces is in gang gezet en uw evt betaalde bedrag wordt zo spoedig mogelijk terug gestort.
Normaals onze excuses
Goedemorgen Marco,
Bedankt voor uw review.
Vervelend dat uw bestelde product nog niet is uitgeleverd. Onze excuses voor het ongemak.
Mag ik u vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review? Graag kijken wij met u mee.
Nogmaals excuses voor het ongemak.
Karen - Max ICT
Goedemorgen AdriaanR,
Bedankt voor uw reveiw. Vervelend om te horen dat uw soundbar nog niet bij u is geleverd.
Graag kijk ik uw order voor u na. Mag ik u vragen een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review?
Uw bestelling zal worden nagekeken en er zal contact met u worden opgenomen.
Goedemorgen onbekend,
Vervelend om te horen dat u al 2 maanden op uw terugbetaling wacht. Onze excuses voor het ongemak.
Mag ik u vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review? Dan kijk ik uw case graag voor u na en zal er voor zorgen dat er contact met u wordt opgenomen.
Goedemorgen bert m,
Bedankt voor uw review.
Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat u uw bestelling nog niet heeft mogen ontvangen. Daarvoor onze excuses.
Mogen wij u vragen een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review? Dan pakken wij uw gegevens erbij, kijken het voor u na en nemen contact met u op.
Excuses voor het ongemak.
Wij zien uw e-mail graag tegemoet.
Beste T.,
Bedankt voor uw review. Vervelend dat uw bestelde product voor uw zoontje niet op tijd geleverd is. Wij begrijpen dat dit niet prettig is voor u en uw zoontje.
Mogen wij u vragen om een email te sturen naar webcare@maxict.nl met vermelding van deze review erbij en uw ordernummer. Dan kijken wij graag met u mee.
Nogmaals onze excuses
Bestre Paul,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat wij u niet naar wens hebben geholpen en dat u nog geen reactie heeft mogen ontvangen. Wij hebben inderdaad enige vertraging door de enorme drukte.
Bedankt voor het doorgeven van uw ordernummer, ik heb uw review op Tweakers ook beantwoord, u hoeft deze mail niet meer te sturen. Ik heb uw ordernummer en review doorgegeven aan mijn collega die uw case na gaat kijken. We krijgen momenteel heel veel telefoontjes en mailtjes binnen waardoor het krijgen van een reactie, langer kan duren dan normaal.
Mochten wij u nog ergens bij kunnen helpen of had u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.
Onze excuses voor het ongemak. Fijne dag.
Beste Aghyad AlSherfawi,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat wij u niet naar wens hebben geholpen. Wij hebben enige vertraging door de enorme drukte. Heeft u ondertussen al contact met ons kunnen opnemen of is er al contact met u opgenomen? Zo niet horen wij dit uiteraard graag van u!
In een andere review heb ik uw ordernummer doorgegeven aan een collega. Wij kijken de case voor u na.
Onze excuses voor het ongemak. Fijne dag.
Goedemorgen Terence,
Bedankt voor uw review. Onze excuses voor de vertraging op uw bestelling. Dit had natuurlijk niet mogen gebeuren.
Mogen wij u vragen om een e-mail naar webcare@maxict.nl te sturen met daarin een vermelding van deze review en uw ordernummer? Wij kijken uw bestelling graag voor u na en nemen dan contact met u op.
Nogmaals oprechte excuses voor het ongemak.
Goedemorgen Patrick,
Vervelend om te horen dat uw bestelling nog steeds niet bij u is geleverd. Graag kijken wij uw bestelling na.
Mogen wij u vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van deze review en uw ordernummer? Dan pakken wij gegevens erbij, kijken het voor u na en nemen contact met u op.
Nogmaals excuses voor de vervelende situatie.
Beste Nancy,
Wat vervelend om te lezen dat uw koffiezetapparaat een vieze geur/smaak heeft. Excuses voor het ongemak.
Mag ik u vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review? Ik kijk het graag voor u na.
Beste Nancy,
Zojuist vanuit mijn collega's van de RMA afdeling de bevestiging vanuit de leverancier dat uw koffiezetapparaat gerepareerd is en verstuurd is terug naar ons. Zodra dit product bij ons binnen is versturen wij dit zo snel mogelijk naar u.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak
Beste Kazim Ermis,
Bedankt voor uw review.
Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat u een negatieve ervaring bij ons hebt ervaren door een mislukte bestelling die ook verkeerd is geleverd. Onze excuses voor het ongemak. Dit had natuurlijk niet mogen gebeuren.
Vanwege de drukte kan het iets langer duren voordat uw retour in behandeling wordt genomen. Onze excuses voor het ongemak.
Mijn collega die u direct kan helpen met uw retouraanvraag is op de hoogte en zal vandaag contact met u opnemen.
Mocht u verdere vragen hebben dan hoor ik dit graag.
Beste Mahzun,
Wat vervelend om te horen dat wij u niet naar tevredenheid hebben kunne helpen. Excuses voor het ongemak.
Wij kijken de klachten inbox voor u na en lossen deze case graag voor u op.
Beste HJ Aantjes,
Wat vervelend om te horen dat uw nieuwe tv nog niet bij u is geleverd. Excuses voor het ongemak.
Beste gerard,
Bedankt voor uw review. Vervelend dat wij u niet naar wens hebben geholpen
Zou u uw ordernummer met vermelding van deze review willen sturen naar webcare@maxict.nl. Dan pakken wij graag uw gegevens erbij en kijken het voor u na.
Nogmaals onze excuses
Beste David P,
Bedankt voor uw review. Fijn dat we u naar wens hebben geholpen.
Wij wensen u veel plezier met de GPU kaart.
Mochten we in de toekomst iets voor u kunnen betekenen, dan horen wij dit graag.
Beste Robert-Jan Kempink,
Bedankt voor uw review. Vervelend dat u niet op tijd uw bestelling heeft mogen ontvangen. Hopelijk is het pakket inmiddels bij u binnen.
Indien dit niet het geval is zou u uw ordernummer met vermelding van deze review willen sturen naar webcare@maxict.nl. Dan pakken wij uw gegevens erbij en kijken met u mee.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak.