Deze score is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Max ICT.
Max ICT is sinds 2007 de ICT-aanbieder voor kantoor en thuis. Met ruim 3.000.000 producten en een professioneel accountmanagementteam staat Max ICT B.V voor zakelijke klanten en consumenten klaar. Via de webshop biedt Max ICT B.V. optimaal bestelgemak, zodat alle ICT-behoeftes snel en efficiënt worden ingevuld. Alle bekende merken zijn vertegenwoordigd in ons aanbod, waarbij een goede prijs, kennis, gemak, snelheid en persoonlijk contact centraal staan. ✓ ICTWaarborg ✓ Ruim Assortiment ✓ Bel voor Advies
Beste clear,
Bedankt voor uw review.
Allereerst onze excuses dat we het door u gewenste product niet optijd aan u kunnen leveren. Is het pakket in middels binnen gekomen?
Mag ik u vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin uw ordernummer en een referentie van deze review? Wij pakken uw gegevens erbij en lossen het graag voor u op.
Sanne - Max ICT Webcare
Goodmorning Z. Mousavi,
Thank you for your review. We are very sad to hear that we were not able to help you to your satisfaction.
May we ask you to e-mail us at webcare@maxict.nl with a reference of this review and your order number? We would like to check your case for you.
Our apologies.
Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor je goede beoordeling.
Fijn dat je tevreden bent met onze service en onze collega's van customer service je naar wens geholpen hebben.
Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Mochten we in de toekomst weer iets voor je kunnen betekenen, dan horen we dit graag.
Fijne avond!
Goedemorgen Frans,
Bedankt voor je review.
Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent.
Mag ik vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van je ordernummer en deze review? Wij pakken je gegevens erbij en kijken het graag voor je na.
Excuses voor het ongemak.
Beste Nick,
Bedankt voor je review.
Wij snappen dat dit erg vervelend is. Onze excuses voor het ongemak.
Wij werken met verschillende leveranciers en flexibele dagprijzen. Hierdoor kan het dus zijn dat de prijs afwijkt van de eerder getoonde prijs of dat een product niet meer voorradig is voor de eerder getoonde prijs.
Jammer dat je je bestelling hebt geannuleerd. We hadden graag met je meegekeken naar een passende oplossing.
Mochten we je nog ergens bij kunnen helpen, dan horen wij dit natuurlijk graag.
Fijne week.
Beste Byrm,
Bedankt voor de review, vervelend dat we je niet naar wens hebben geholpen. Onze excuses.
Mogen wij je vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van je ordernummer en deze review? Dan pakken we je gegevens erbij en kijken het graag voor je na.
Beste Dirk Jan,
Bedankt voor de review, vervelend dat we je niet naar wens hebben geholpen.
Beste Ilyasfrimla,
Bedankt voor je review. Allereerst bieden wij je onze excuses aan voor het ongemak. Dit had natuurlijk niet mogen gebeuren.
Collega's hebben contact met je gehad. Het product is inmiddels bij je uitgeleverd.
Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak.
Karen - Max ICT Webcare
Snel geleverd, alles prima. Maar toch geef je maar een 6 voor de levering?
Verder lijkt je review meer een klacht tegen Asus maar reageer je op Max-ICT af.
Je geeft aan dat je snel antwoord kreeg op je vraag, maar toch geef je een 5 voor de bereikbaarheid?
Een paar dagen na het plaatsen van deze review een email van Maxict ontvangen met een excuses en ik heb inmiddels alsnog een nieuwe SLIMLINE adapter ontvangen.