Smits Arnhem - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Smits Arnhem.

Smits Arnhem stelt zich voor

SmitsArnhem is in 1912 begonnen als Fotovakzaak en is uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van Audio- en Videoapparatuur in de regio. In de winkel aan de Steenstraat treft u, behalve een enorm assortiment aan A/V-producten, een team van specialisten aan met uitstekende kennis van zaken. Daarnaast levert Smits een perfecte serviceverlening én is de prijs altijd lager! Zo niet, dan horen zij het graag, bij Smits is alles bespreekbaar!

Deze score is gebaseerd op 21 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,5

Danirl 25-05-2021

Via Marktplaats gevonden en contact gezocht. Na het stellen van mijn vraag kreeg ik zeer snel een antwoord en werd vriendelijk en duidelijk verder geholpen. Vervolgens via de website een bestelling geplaatst en deze is dezelfde dag nog verzonden. Kortom vriendelijk, betrouwbaar en uitstekende service

Jeroen 24-05-2021

10,0
Smits reageerde snel en effectief. Kort contact via de email. Duidelijke instructie en de aankoopwaarde snel geregeld en ook snel ontvangen. Top service!

Marantz bezitter 22-05-2021

10,0
Via Marktplaats in contact gekomen met Smits. Was opzoek naar een goede homecinema receiver.
Vlot en net contact, deal was zo gemaakt.
En belangrijk, zij hebben het gewoon op voorraad.
Ik ben meer dan tevreden.

Peter 22-05-2021

Ik ging via marktplaats voor dali oberon on wall, was net iets te groot. door tip en uitleg van smits arnhem uiteindelijk gekozen voor B&W M1. Compacte speakers, goed geluid en concurrerende prijs. Vrijdag besteld, zaterdag in huis.

Eric 22-05-2021

Geen poespas, direct een goed en eerlijk prijsvoorstel, verder in de winkel ook goed en vriendelijk geholpen.

Frank 22-05-2021

Goede prijs en snelle levering. Ik werd snel, deskundig en vriendelijk geholpen door medewerker Marijn.

Petrus Ramdayal 20-05-2021

Erg tevreden.

Snell geleverd.
De Sony 85 inch TV hangt perfect aan de muur.
Vriendelijk en top service.

Groet,

Annemieke 19-05-2021

Alles is supersnel en prima geregeld. Snelle reactie en de volgende dag in huis!

Jefferey 15-05-2021

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. In de winkel een LG tv aangeschaft en dezelfde middag nog geleverd bij ons! Uitstekend en vriendelijk geholpen. We zijn erg content met de vlotte service en deze prachtige TV! Aanrader!

Marten 12-05-2021

10,0
Zeer tevreden, na contact met de winkel te hebben gehad, kreeg ik een kortingscode van 70 euro op de aanshaf van mijn versterker (NAD amp1). Deze werd gelijk de volgende dag verstuurd en was erg zorgvuldig verpakt.

MiesdeBies 12-05-2021

10,0
Goede ervaring!! Snelle en correcte afhandeling van de levering. Goede prijs. Dik tevreden.

Henny 11-05-2021

7,0
Op mijn vragen (email) kreeg ik snel reactie. Helaas was het wel verkeerde informatie. Toen de vergissing door de verkoper werd opgemerkt werd ik gelijk teruggebeld en is me een aantrekkelijk voorstel gedaan dat ik niet kon weigeren. Dus ik ben uiteindelijk na een teleurstelling toch een tevreden klant.

Barry 10-05-2021

Ik ben bij Smits heel goed geholpen met het maken van een keuze voor een nieuwe TV, daarnaast ook een goede aanbieding van Smits gekregen. Een hele tevreden klant!

Het contact verliep heel vriendelijk en Smits heeft verstand van zaken, ze verkopen je niet zomaar een TV maar weten ook wat ze verkopen. Dat vond ik erg prettig. Straalt veel vertrouwen uit. Daarnaast heb ik via de mail en telefoon contact gehad met Smits, dit verliep heel voorspoedig en had snel reactie/antwoord op vragen.

De TV heb ik laten leveren, ik woon zelf niet in Arnhem, Smits levert één keer per week in regio Zuid-Holland, ze gaven netjes aan dat de levering daarom wel een paar dagen kan duren. Dat vond ik helemaal geen probleem. De levering is ook helemaal netjes verlopen, stipt op tijd, TV is netjes binnengezet. Erg tevreden daarover.

Smits was voor mij een onbekende winkel, die ik op o.a. de Tweakers.net prijsvergelijking nog niet was tegengekomen. Maar in het vervolg zal ik deze winkel zeker aanbevelen!

Deniz 10-05-2021

10,0
I bought a 77 inch LG Oled TV and the price was 33% lower than main electronics store. It was supposed to be delivered in 5 working days, but it was delivered in 2 working days. Additionally, great customer support, replying all my questions very quickly. Lastly, TV was brand new, unopened and in original box. Simply, everything was just great!
____________
Ik kocht een 77-inch LG Oled-tv en de prijs was 33% lager dan in de belangrijkste elektronicawinkel. Het had binnen 5 werkdagen moeten worden afgeleverd, maar het werd binnen 2 werkdagen geleverd. Additioanlly, geweldige klantenondersteuning, ik beantwoord al mijn vragen heel snel. Ten slotte was de tv gloednieuw, ongeopend en in originele doos. Alles was gewoon geweldig!

Kees Rodenburg 09-05-2021

10,0
Deze winkel, meer dan 100 jaar oud, is bezig met een re-styling, geeft een enorme fijne service:
1. Direct, snell en vakkundig telefonisch contact.

2. Gevoel dat ze bij je zijn, in de start staan om jou te helpen met je verzoek.

3. Jou die servicekwaliteit en flexibiliteit verlenen die je haast nergens meer ziet, een verademing.

Kortom, daar moet je zijn!🙋👍

Max 09-05-2021

10,0
Snelle reactie en vriendelijke mensen. Artikel was uitverkocht, maar erg goeie deal gekregen op alternatief! Top!

Duncan Smit 06-05-2021

10,0
Afgelopen zaterdag een LG Oled TV opgehaald en door de medewerker zeer vriendelijk geholpen.
Er waren bepaalde bestelde kabels niet op voorraad maar dat hebben ze goed opgelost door een betere aan te bieden voor een zeer schappelijke prijs. Ik ben een zeer tevreden klant die helemaal vanuit Lelystad naar Arnhem gereden is en niet voor niks. Deze winkel zou ik zeer zeker aanbevelen aan een ieder die mooie hifi en video producten wil bekijken en aanschaffen.

HJT 06-05-2021

De medewerkers van Smits reageren zeer snel en adequaat. De orderafhandeling en de service verloopt correct. Lof!

Allard 05-05-2021

10,0
Bij Smits speakers van Bowers en Wilkins gekocht. Personeel zeer adequaat en behulpzaam. Kom hier zeker terug voor een volgende aankoop.

Henk den hartog 03-05-2021

10,0
Prima service er werd door mij een gebruikt product besteld wat op de website stond.
Door een fout was deze niet van de website gehaald en dus niet meer leverbaar.
Dit werd opgelost door een nieuwe node 2 i te leveren tegen een gereduceerd tarief.

Kortom topservice

Bart 02-05-2021

Afgelopen week via Marktplaats mooie on wall luidsprekers gezien van Dali. Via de site van Smits Arnhem zelf EN wat berichtenverkeer via Marktplaats heb ik een hele mooie deal kunnen sluiten voor de witte uitvoering van de boxen. Tijdens het bestellen was de webshop niet helemaal goed maar dat werd on-line heel snel opgelost. Kortom, scherpe prijs, vlotte & soepele communicatie en ook de levering was accuraat en volgens afspraak.

Sander 30-04-2021

10,0
Ben mijn hifi systeem aan het updaten. Mijn versterker, Marantz PM7000N, had ik al gekocht bij een andere hifi zaak omdat ik toen nog niet van Smits had gehoord. Maar nu moesten er ook nieuwe luidsprekers komen. Heb eerst bij andere zaken Dali Oberon 5 en 7 besteld om thuis te luisteren. Mijn persoonlijke mening van de Oberon 5 was gewoon slecht. Heel vlak, klonk niet. De Oberon 7 was beter, maar haalde het niet bij mijn hele oude Magnats CD25M. Dus verder op zoek. Heb heel wat geluisterd en de Paradigms 700 zou een mooie 2 plaats worden. Ook de Acoustic Energy thuis gehad. Klonk ook best, maar nog niet overtuigd.
Toen naar Smits voor Wharfedale Evoke 4.4, Monitor Audio silver 200, Dali Opticon 6 en de Focal chora 816. Deze laatste mee naar huis genomen om te testen. Werd heeeel vriendelijk geholpen door Justin. Hij sleepte alle zware boxen naar de luisterkamer, allemaal geen probleem voor hem. Heel vriendelijk. En de 816 klonk ook echt goed. Ik hoorde sinds lange tijd nuances die ik eerder niet hoorde. Maar ondertusen ook over de ELac Carina gelezen. Dus 816 weer teug naar Smits, was ook geen probleem. Maar dit ook zo afgesproken. De Elacs waren helaas niet volledig vwb de spikes. Deze stonden koud op de vloer en bonkten nogal. Maar was wel te voorzien omdat de spikes dus ontbraken. Voor de rest wel goed! Helaas mocht ik ze thuis niet proberen op mijn eigen spikes. Maar wat een mooie speakers!
Toch maar weer eens kijken bij Smits online. Mss was de Focal chora 826 wel beter. EISA winnaar. Tenslotte ook een extra luidspreker een een nog lager laag. Dus weer gebelt met Smits. 816 op voorraad, 826 helaas niet. Dus besteld en even wachten wanneer ze binnen zouden komen voor de luistersessie. Maar Bram van Smits belt snel terug dat de 826 D gelijk is aan de 826. Had ie even gecheckt bij Focal. Netjes toch? Gelijk luister afspraak gemaakt. Heb ik daar weer 1 uur geluisterd naar 2 setjes Focals. Allemaal geen probleem, weer heel vriendelijk. Uiteindelijk toch voor de 816 gekozen. Maar een minimaal verschil. Bijna niet te horen. Maar wellicht iets teveel bass in de 826. Dus 816 besteld en keurige prijs bij Smits gekregen. Ben daar ook nog geholpen door 2 andere medewerkers omdat Bram iets eerder weg moest. Ben even de naam kwijt van deze 2 medewerkers maar ook super verder geholpen.
Dus, al met al, Smits is zeker aan te raden. Maar ik moet ook zeker zeggen dat ik in alle andere hifi zaken in omgeving Nijmegen Arnhem goed ben geholpen.

Rudolph 29-04-2021

10,0
Heel fijn contact: snel en terzake. Plezierige service. Snelle afhandeling en levering.

Robin 29-04-2021

10,0
Ik heb bij Smits 2 Dali oberon on-wall speakers gekocht, naast een hele mooie korting was het contact met de winkel zoals je die van een speciaal zaak verwacht. Klant is nummer een, kundig en snel geholpen en de bestelling werd snel verstuurd.

Na 2 weken hoorde we een kraak in de linker speaker bij een specifiek nummer. De winkel gebeld en de speakers terug gestuurd, het personeel kon de kraak niet ontdekken, maar hebben ons toch voorzien van een nieuw set. Het contact tijdens deze omruil procedure was ook zeer fijn, menig winkels kunnen hier een voorbeeld aan nemen

Roomenburg 24-04-2021

Ik heb voor deze shop gekozen omdat ze een zeer goede aanbieding hadden, contactformulier eerst ingevuld en kreeg heel snel antwoord.
Vanaf mijn woonplaats naar Arnhem gereden, ( uurtje rijden, was het meer dan waard) waar het artikel dat ik wilde al klaarstond.
Keurig geholpen, hulp bij de artikelen naar de auto brengen, echte klantvriendelijkheid.

Toon meer reviews