Smits Arnhem - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Smits Arnhem.

Smits Arnhem stelt zich voor

SmitsArnhem is in 1912 begonnen als Fotovakzaak en is uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van Audio- en Videoapparatuur in de regio. In de winkel aan de Steenstraat treft u, behalve een enorm assortiment aan A/V-producten, een team van specialisten aan met uitstekende kennis van zaken. Daarnaast levert Smits een perfecte serviceverlening én is de prijs altijd lager! Zo niet, dan horen zij het graag, bij Smits is alles bespreekbaar!

Deze score is gebaseerd op 21 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,5

Roel 12-07-2022

10,0
Gekozen wegens de zeer acceptabele prijs, heel vriendelijk aan de telefoon, en alles verlopen volgens afspraak.

Gerrie Heijnen 11-07-2022

10,0
Een bestelling geplaatst van twee zuilspeakers en een subwoofer van Wharfedale en een Denon receiver. Het bestellen verliep soepel. Toch even spannend als je een groter bedrag vooruit betaalt. Maar het voelde direct goed. De bestelling werd per ommegaande per e-mail bevestigd. Vragen werden snel per telefoon beantwoord en je wordt goed geïnformeerd over de status van de bestelling. Verder maakt Smits gebruik van een prima bezorgdienst. De muziekinstallatie werd snel geleverd en is naar volle tevredenheid tegen een gunstige prijs.

Frank Schut 11-07-2022

10,0
Via Marktplaats een paar 2de kans Dali Oberon 3 speakers gekocht.
Er werd snel en vriendelijk gereageerd en er werd snel een order gemaakt.
Betaling was makkelijk en de speakers waren de volgende dag binnen.
Heel erg tevreden met de communicatie en afhandeling.
En uiteraard met de speakers zelf ook zeer tevreden.

Rowan 08-07-2022

10,0
Hele scherpe prijs en alles snel en goed ontvangen! Heb hier aan een hele goede prijs, oude stock audioquest kabels kunnen bemachtigen. De transactie was snel rond en communicatie was uitstekend.

Bart 07-07-2022

De service is prettig.
Vragen worden heel snel beantwoord en de uitleg is goed.

Math 03-07-2022

Ik kende het begrip ‘B-stock’ of ‘2e kans’ niet. Via Smits Arnhem kennis gemaakt met deze formule.
Mijn cd-speler had het na 30 jaar begeven. Een mooie Rotel cd14 MKII gevonden bij Smits voor een hele mooie prijs. Vriendelijk te woord gestaan en -geholpen. Snelle levering van het apparaat. Doos was heel licht beschadigd, maar de cd-speler was in top conditie. Incl. Garantie.
Smits is vanaf nu mijn winkel voor elektronica, zeker in deze ‘weggooi’ maatschappij waarin we tegenwoordig leven.

Dieks 02-07-2022

Gezocht naar een compacte versterker en deze voor een veel lagere prijs gevonden bij Smits Arnhem.
Na wat verder onderzoek vanwege het grote prijsverschil, gevonden dat ze officieel dealer zijn en dus de bestelling met gerust hart geplaatst.

Robert 29-06-2022

10,0
Vrijdag besteld, dinsdag door Smits persoonlijk gebracht.

Het bestellen ging makkelijk, tussentijds nog aanpassingen gemaakt en advies gevraagd. Hierop ben ik keurig geholpen.

Ik ben super blij met mijn aanschaf bij Smits en beveel het andere zeker aan

DE 28-06-2022

Fijne communicatie. Goede prijzen. Duidelijke afspraken. Snelle en goede levering. Zeker voor herhaling vatbaar.

Top winkel 28-06-2022

10,0
Zeer fijne winkel, reageren altijd netjes en snel.
Zocht een soundbar had hiervoor al 2x een LG soundbar en tv gekocht.bij hun.
Gebeld of de prijs klopte. dat was inderdaad het geval.
Meteen besteld en 2 dagen later netjes door hun bezorgt.

Marc 28-06-2022

Goede zaak waar kwaliteit voor een eerlijke prijs gekocht kan worden, ik heb voor mijn NAD goed kunnen onderhandelen. En zijn flexibel in de inruil! Super service, ik koop mijn producten hier vaker

Rick 26-06-2022

10,0
Fijne winkel en online Super scherpe Oled Tv prijzen en snelle levering aan huis en gemonteerd!

Kamuus 24-06-2022

10,0
Goedenavond beste lezers , ik was opzoek naar een goede center speaker en die ook gevonden van monitor audio c150 zilver 6g . Alleen de prijzen lopen uit 1 van 399 tot wel 600 euro . En tot mijn geluk kwam ik bij de heren Arnhem terecht . En daar haddden ze mijn center speaker nieuw voor 279 en een 2de kans voor 199 euro. Nou ik heb geen moment getwijfeld en de center speaker gekocht, ik ben goed geholpen en binnen 3 dagen in huis. Kan niet anders zeggen dan top Arnhem. En mijn volgende ( wel even sparen lol) aankoop worden de zuilspeakers zilver 500 6g. Tot de volgende keer Arnhem. Met vriendelijke groet

Herman Oomen 20-06-2022

Na een informatief onderzoek wat ik wil hebben heb ik bi de firma Smit-Arnhem een Denon AVR-X1700 DAB versterker, een FInal S95 subwoofer en een Sony UBP-X800M2 bleu-ray speler gekocht. Na een snelle levering volgde een moeizame installatie van deze spullen, deels door mijn onbekendheid met dit soort installaties, maar met de niet aflatende hulp van de firma Smit-Arnhem is het uiteindelijk toch gelukt en ben zeer tevreden met mijn aankoop.

M. Hoekstra 20-06-2022

10,0
Super online geholpen! De speakers zijn erg snel en netjes bezorgd! Ik had ze de volgende dag in huis.
Ga hier zeker weer bestellen!

Mr. Brols 20-06-2022

10,0
Ik had gevraagd of ik een set tweedekans speakers mocht kopen. Aangezien deze snel wegwaren kon ik een set nieuwe krijgen voor nagenoeg hetzelfde bedrag. Dit soort service waardeer ik enorm. Ze stuurde me per ongeluk een hogere en duurdere set op, ik heb dat netjes aangegeven, mede doordat ik ook netjes door hun ben geholpen.

Ik kom hier zeker terug. Bedankt

Arend Voskuijl 18-06-2022

7,0
Kocht er de magnat receiver voor een prima prijs. Aardige mensen. De logistieke afhandeling was een beetje slordig, zoals in niet weten of ie nou op voorraad was en de verkeerde kleur speakers toesturen. Ach, er zijn ergere dingen.

Tony 15-06-2022

Via marktplaats interesse getoond in een tweede kans Bluenode soundbar. Zeer vriendelijk en snel geholpen, ook buiten openingstijden en zelfs op een feestdag. Omdat mijn vrouw de kleur uiteindelijk niet goed vond heb ik een nieuwe soundbar gekocht, tegen een scherpe prijs. Erg netjes bij Smits Arnhem, service, prijs, vriendelijk en betrouwbaar. En het product zelf, wat een geluid voor een soundbar, m.n. voor muziek!

Edwin 12-06-2022

10,0
Node2i via marktplaats aangeboden door Smits. Snel contact gelegd en dezelfde dag de koop gesloten. Ik kreeg er meer accessoires bij dan verwacht tegen een meer dan schappelijke prijs.

Karin 12-06-2022

Goede winkel, nette communicatie en proactief met oplossingen wanneer product niet op voorraad is. Misschien wel andere pakketbezorgers contracteren

Gerard 10-06-2022

10,0
Bij mijn zoektocht naar nieuwe av receiver en 5.1 speaker set via google bij Smits (Arnhem) terecht gekomen en offerte gevraagd.
Hierop werd zeer snel gereageerd door een van de medewerkers (Dylan) die al direct (in tegenstelling met andere shops) een nette offerte mailden.
Het overige contact met hem verliep vlot en prettig (niet gehaast en geen druk) en dit gaf mij een prettig gevoel.
Na nog wat onderhandelen was ik er dan ook snel uit dat zij mochten leveren en plaatsten ik mijn bestelling met nog een enkele aanpassing van mijn kant die ook door Dylan zéér klantgericht werd verwerkt.
Enkele dagen na de aflevering van mijn nieuwe set kon ik deze door ziekte pas instaleren en kwam ik erachter dat de door mij aangekochte subwoofer eigenlijk niets aan de configuratie van mijn set zou toevoegen.
En nu komt het belangrijkste.
Ik besloot om op 2e Pinksterdag deze zelf terug te gaan brengen In Arnhem om zo ook gelijk eens een kijkje in de winkel te kunnen nemen. (keurige zaak trouwens)
Zodra ik binnen kwam met deze zware doos werd ik vriendelijk begroet en aan de kassa al snel geholpen.
Er werd mij gevraagd naar de rede van retour en de speaker werd ondanks dat deze ongeopend was geweest even gecontroleerd (wat ik niet meer dan normaal vind natuurlijk) en hierna zonder meer retour genomen.
Ik denk het gaat hier echt zoals het eigenlijk overal zou moeten zijn en besloot gelijk maar een nieuwe BluRay speler aan te kopen die netjes een prijs aanpassing kreeg.
Het retour bedrag stond al met twee dagen weer op mijn rekening.
Het is een lang verhaal maar ik weet al waar mijn nieuwe televisie als de spaarpot weer gevuld is vandaan komt.
En dat is mij best een stukje rijden vanuit Vleuten waard.
TOP PERSONEEL DAAR.

PvdB 09-06-2022

10,0
Tijdens mijn zoektocht naar een streamer/versterker kwam in contact met Smits Arnhem. Super vriendelijke te woord gestaan ( zelfs buiten reguliere winkeltijd ), goed geholpen en ook nog eens een interessante aanbieding gekregen voor een Bluesound Powernode N330! Deze werd vervolgens erg snel geleverd, top!
Ik heb heel even op het punt gestaan de N330 te ruilen voor een N130 en ook dit bleek geen probleem.
Inmiddels besloten de N330 te houden, wat een kwaliteit voor het geld!
Erg tevreden over de winkel en de apparatuur die zij aanbeveelt en levert voor een prima prijs!

Ernst 09-06-2022

10,0
Keurige service, goed oplossingsgericht bij een vraag en snelle verzending. Fijn!

Wouter Pieterse 08-06-2022

Via Marktplaats ‘tweede kans’ product gekocht.

1) erg goede foto’s en omschrijving
2) prima prijs
3) duidelijk over reserveren en in maken afspraak

In de winkel was de ontvangst wat apart, het leek alsof ik de drie mannen stoorde in hun werk achterin de zaak. Hierom geen 10

Want toen contact genmaakt was, was de service weer top. Toestel even getoond, werking toegelicht, net als garantie.

Ik kom hier wel weer.
SmitsArnhemB.V. 08-06-2022

Hoi Wouter,

Dank voor je review.

Excuus voor het wat minder warme welkom. Maar fijn om te horen dat je verder goed geholpen bent.

We zullen hier in het vervolg beter op letten!
Hopelijk tot een volgende keer.

Vriendelijke groet,
Team Smits

SmitsArnhemB.V. 08-06-2022

Hoi Wouter,

Dank voor je review.

We zullen hier in het vervolg beter op letten!
Hopelijk tot een volgende keer.

Vriendelijke groet,
Team Smits

Mart 07-06-2022

10,0
Ik werd mee genomen in de wereld van audio. Duidelijke uitleg en een prima aanbieding. 2 collega’s gesproken en allen zeer vriendelijk, hulptaal en professioneel. Ik zal hun een volgende keer dat ik iets nodig heb, niet vergeten.
Gr Mart Koolen

Toon meer reviews