We hebben voor mijn dochter een fiets gekocht bij Stella in Nuth. Op zich is dat allemaal goed verlopen, en zijn we goed geholpen en geadviseerd.
Vervelend is wel het continu pushen van een grotere accu, het is duidelijk dat hier een voordeel aan kleeft voor de verkoper als de klant 'erin trapt'
De fiets zou op voorraad en binnen een week konden we deze ophalen in Roermond, bezorgen was geen optie (terwijl dit wel op de website staat).
2 uur voor de afspraak krijg ik een voicemail bericht dat de afspraak niet door gaat, omdat de fiets beschadigd is aangekomen. Via de mail krijg ik automatisch een nieuwe afspraak, wat uiteraard weer meteen een week later is. In deze afspraak staat ook meteen dat je wel uiterlijk 48uur van tevoren de afspraak kunt annuleren, anders krijg je kosten in rekening gebracht. Maar Stella zelf kan deze gewoon 2 uurtjes van tevoren annuleren met een smoesje zonder gevolgen.
Deze afspraak heb ik moeten verplaatsen i.v.m. conflicterende afspraken, daarvoor moet je bellen en sta je 15 min. in de wacht.
Het is een heel geregel om deze fiets op te halen in Roermond. Ik moest verlof nemen, de leen-fietsendrager ophalen in Nuth, thuis de inruilfiets ophalen, de fiets ophalen in Roermond, thuis nieuwe fiets uitladen, en dan de fietsdrager terugbrengen naar Nuth.
Voor dit hele gedoe heb ik de hele middag verlof genomen, maar dat is allemaal voor niets geweest.
Tevens hadden we gerekend op de fiets, en moeten we in de tussentijd maar weer kijken hoe we het vervoer opgelost krijgen.
Ik begin al langzaam spijt te krijgen van deze aankoop, want de klantenservice is niet geweldig.
Update:
Uiteindelijk de fiets kunnen ophalen, maar helaas is ook dit niet goed afgelopen. De medewerker die de fiets heeft uitgeleverd heeft het verkeerde serienummer ingevoerd in het systeem, nu staat op de factuur en de verzekeringspapieren het verkeerde serienummer.
Hier zijn we achter gekomen omdat de app van stella niet werkt, omdat deze ook het juiste serienummer nodig heeft. Nu is de fiets feitelijk niet verzekerd, en niet te traceren in geval van diefstal.
Ik heb meteen gebeld hiervoor met Stella. Maar na een half uur in de wacht te hebben gestaan, heb ik besloten om dit via whatsapp te melden. Er zou dan contact met me opgenomen worden, maar dit is inmiddels 4 dagen geleden en ik heb nog altijd niets gehoord.
Nu moet ik onder werktijd weer gaan bellen, maar eigenlijk heb ik geen tijd om een half uur in de wacht te staan.
Ik hoop dat dit ooit opgelost wordt.
Stella heeft gewoon te weinig personeel om alles goed af te handelen, maar ondertussen blijven ze wel gewoon acties aanbieden. Dit is kortzichtige hebzucht.
Mijn tip: koop je fiets ergens anders waar je wel klantenservice krijgt.