Deze score is gebaseerd op 40 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Heuts.nl.
De consument kan bij Heuts.nl terecht voor een breed assortiment; van aanhangwagens t/m zwembaden en van fietsen t/m barbecues, Heuts verkoopt het allemaal. Dit assortiment kunt u vinden in een van onze vestigingen of in onze webshop. Veilig betalen - Concurrerende prijzen - Keuze uit bezorging of gratis ophalen in één van onze vele filialen - Retourneren binnen 14 dagen - 5% sparen op het aankoopbedrag middels de klantenkaart - Uitstekende klantenservice.
Beste Lex, het spijt me te vernemen dat je geen positieve ervaring hebt met het product en onze dienstverlening. Wanneer je vragen hebt over constructie/opzetten van het product, en de handleiding onduidelijk is, neem gerust contact op met onze klantenservice. We proberen je zo goed mogelijk te helpen met je vraag. Wat betreft de retourkosten: de voorwaarden kun je terugvinden op onze website.
^Leora
Beste Theo, bedankt voor je review. Het spijt me te vernemen dat het leveringsproces niet naar wens is verlopen. We nemen je feedback mee om te kijken of we hierin onze service kunnen verbeteren.
^Leora
Hallo Obi, het spijt me te vernemen dat de levering niet naar verwachting is verlopen. Helaas kan het door drukte vertraging oplopen, waardoor je langer moet wachten op je bestelling. Echter, het hoort inderdaad wel goed gecommuniceerd te worden. Onze excuses hiervoor.
^Leora
Beste Hesna, bedankt voor je review. Ik begrijp dat je het probleem hebt aangekaart, en dat wij dit zo snel mogelijk oppakken. Zou je deze review willen updaten zodra het garantieproces is afgerond? Op die manier kunnen we kijken of we je naar tevredenheid hebben geholpen. Alvast bedankt voor je medewerking!
^Leora
Hallo Danny, het spijt me te vernemen dat je problemen ervaart met je zwembad. Het klopt dat het garantieproces via Intex zelf verloopt. Dit is zo geregeld, omdat Intex de feedback gebruikt ter verbetering van hun producten. Normaliter vervangt Intex op korte termijn de defecte onderdelen, en staan ze garant voor de kwaliteit. Let op: wegens drukte kan het wel iets langer duren voordat je antwoord van ze ontvangt. Onze excuses voor het ongemak.
Laat het gerust weten als je nog vragen hebt.
^Leora
Beste Cynthia, het spijt me te vernemen dat je geen positieve ervaring hebt met onze service. Ik ben er even ingedoken om te kijken wat er is gebeurd. Helaas was er door miscommunicatie iets mis gegaan waardoor je bestelling niet was verzonden. Daarna heeft mijn collega aangeboden om de bestelling alsnog opnieuw te verzenden voor je. Helaas was er voor jou geen mogelijkheid om een nieuwe leverdatum te plannen. Derhalve is de order geannuleerd. Wat betreft de andere order die deels geretourneerd is: de retourneervoorwaarden kun je terugvinden op onze website. Bij retourneren geldt dat de retourkosten in rekening worden gebracht. Wanneer korting wordt ingezet van je klantenkaart, wordt het tegoed teruggezet op de klantenkaart, niet bijgeschreven op je rekening. Het daadwerkelijk betaalde bedrag (het bedrag dat overblijft na gebruik van klantenkaart saldo) wordt terugbetaald, minus de retourkosten.
Onze excuses voor het ongemak. Hopelijk brengt dit alsnog duidelijkheid op je openstaande vragen.
Beste Armando,
Het spijt me te vernemen dat je een negatieve ervaring hebt met de garantieafhandeling. Onze excuses voor het ongemak. Intex hanteert zelf het garantieproces, dit geldt voor alle officiële verkooppunten. Defecte onderdelen worden zo spoedig mogelijk vervangen. Op deze manier wordt de ontwikkeling ter verbetering van producten actief door Intex opgepakt.
Wegens drukte kan het wat langer duren dan je gewend bent, onze excuses voor het ongemak.
We hopen op je begrip.
^Leora
Beste Lee, het spijt me te vernemen dat je naar de winkel bent gereden en er vervolgens geen voorraad was van het product dat je graag wilde hebben. Onze excuses voor dit ongemak.
Soms verkoopt een product sneller dan verwacht. Wanneer je in de toekomst zeker wilt weten dat je het product in de winkel kunt krijgen, kun je ook met onze klantenservice bellen. Onze collega's kunnen direct inzien of er nog genoeg voorraad is bij elke winkel.
^Leora
Beste klant, het spijt me dat de levering niet naar verwachting is verlopen. We hebben wegens drukte bij transporteur langere levertijden. Dit is ondertussen aangepast op onze website. Onze oprechte excuses voor het ongemak.