Deze score is gebaseerd op 40 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Heuts.nl.
De consument kan bij Heuts.nl terecht voor een breed assortiment; van aanhangwagens t/m zwembaden en van fietsen t/m barbecues, Heuts verkoopt het allemaal. Dit assortiment kunt u vinden in een van onze vestigingen of in onze webshop. Veilig betalen - Concurrerende prijzen - Keuze uit bezorging of gratis ophalen in één van onze vele filialen - Retourneren binnen 14 dagen - 5% sparen op het aankoopbedrag middels de klantenkaart - Uitstekende klantenservice.
Hallo Luc, het spijt me te vernemen dat je niet tevreden bent. Als het een vraag is die wat gecompliceerder is, kun je inderdaad ook gerust bellen. Soms is dat net even wat prettiger.
Ik heb begrepen uit de e-mailwisselingen dat er ondertussen wel een oplossing is geboden. Mocht je toch nog vragen hebben, aarzel niet contact met ons op te nemen.
^Leora
Hallo Alie, bedankt voor je review. Wanneer er iets mis is met je bestelde product, neem gerust contact op met onze klantenservice. Zij informeren je over het retourneren van producten.
^Leora
Beste Guus, bedankt voor je review. Het spijt me te vernemen dat we je niet naar tevredenheid hebben geholpen. Let erop dat bij retourzendingen het een paar (werk)dagen kan duren voordat een terugstorting is voltooid. Na het ontvangen van het geretourneerde pakket, zorgen we ervoor dat het bedrag zo snel mogelijk weer op je rekening staat. We hopen op je begrip hiervoor.
Als niet ziet of het is bijgeschreven, neem gerust contact op met onze klantenservice.
^Leora
Beste Liesbeth, bedankt voor je beoordeling. Wat fijn te vernemen dat we je naar tevredenheid hebben geholpen.
^Leora
Hallo Kees, bedankt voor je eerlijke review. Onze excuses voor het ongemak. Blij te vernemen dat we het naar tevredenheid hebben kunnen oplossen voor je.
^Leora
Hallo R. Bedankt voor je review. Je mag er uiteraard vanuit gaan dat je product heelhuids aankomt. Het spijt me te vernemen dat hier iets mis is gegaan.
Ik begrijp dat de helm die je had besteld, niet meer leverbaar is, en je daarom jouw geld terug krijgt. Onze excuses voor het ongemak.
Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op.
^Leora
Hallo Truus, bedankt voor je review. Wat fijn! Veel rijplezier met de nieuwe automatten en tot een volgende keer.
^Leora
Hallo Ing, bedankt voor je review. Bezorgd met een glimlach, dat zien we graag.
^Leora
Hallo Klaas, bedankt voor je review. We wensen je veel fietsplezier!
^Leora
Hallo Regina, bedankt voor je review. Fat wordt een blinkend huis van top tot teen zo te horen. ⭐
^Leora
Hallo Annie, bedankt voor je review. Blij te vernemen dat je tevreden bent. Veel plezier met je bestelde product!
^Leora
Hey Vera, bedankt voor je review. Blij te vernemen dat je tevreden bent. Veel plezier met je bestelde product!
^Leora
Hallo Arda, bedankt voor je review. Blij te vernemen dat je tevreden bent over onze service. Veel plezier met je bestelling!
^Leora
Hallo Chris, bedankt voor je heldere review. Blij te vernemen dat je tevreden bent.
^Leora
Hallo Dicky, bedankt voor je review! Veel zitplezier in je mooie draai fauteuil 💺