Deze score is gebaseerd op 40 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Heuts.nl.
De consument kan bij Heuts.nl terecht voor een breed assortiment; van aanhangwagens t/m zwembaden en van fietsen t/m barbecues, Heuts verkoopt het allemaal. Dit assortiment kunt u vinden in een van onze vestigingen of in onze webshop. Veilig betalen - Concurrerende prijzen - Keuze uit bezorging of gratis ophalen in één van onze vele filialen - Retourneren binnen 14 dagen - 5% sparen op het aankoopbedrag middels de klantenkaart - Uitstekende klantenservice.
Beste Stoutjesdijk, het spijt met te vernemen dat je een negatieve ervaring hebt met de levering van je bestelling. Helaas is het op dit moment enorm druk bij onze transporteurs. Het duurt daarom langer voordat je jouw bestelling ontvangt. We pakken dit zo snel mogelijk met de transporteurs op, zodat het probleem wordt opgelost.
Wij doen ons best om een oplossing te bieden binnen onze mogelijkheden. We hopen op je begrip hiervoor.
Beste Syreetha,
Het spijt me te vernemen dat je een negatieve ervaring hebt met de garantieafhandeling. Onze excuses voor het ongemak. Omdat Intex een eigen garantieproces hanteert, zijn wij genoodzaakt deze te laten verlopen via Intex zelf. Defecte onderdelen worden door Intex zelf vervangen. Dit garantieproces is bij elke webshop en winkel hetzelfde. We hebben het zo makkelijk mogelijk proberen te maken door op onze website het garantieformulier te plaatsen. Mocht je verder vragen hebben, of hulp nodig hebben met het invullen van dit formulier, aarzel niet contact met ons op te nemen. We helpen je graag.
^Leora
Daarom 1 ster is voldoende. Jullie leveren ondermaats materiaal, consument draait op voor de kosten. Dag Heuts!
Beste klant, het spijt me te vernemen dat de service niet is wat je had verwacht. Ik zie dat je deze review ook elders hebt geplaatst. Hier is ondertussen op gereageerd.
Mocht je toch nog vragen hebben, contacteer ons gerust.