Deze score is gebaseerd op 40 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Heuts.nl.
De consument kan bij Heuts.nl terecht voor een breed assortiment; van aanhangwagens t/m zwembaden en van fietsen t/m barbecues, Heuts verkoopt het allemaal. Dit assortiment kunt u vinden in een van onze vestigingen of in onze webshop. Veilig betalen - Concurrerende prijzen - Keuze uit bezorging of gratis ophalen in één van onze vele filialen - Retourneren binnen 14 dagen - 5% sparen op het aankoopbedrag middels de klantenkaart - Uitstekende klantenservice.
Beste Ronald,
Het spijt me te vernemen dat de bezorging niet naar verwachting is afgehandeld. Helaas hebben wij geen (directe) invloed op de bezorging van DPD. Het is daarom goed dat je ook de klacht naar de DPD klantenservice hebt gestuurd. Zij kunnen je feedback gebruiken om hun bezorgservice te verbeteren voor jou als klant.
Excuses voor het ongemak!
^Anouk
Beste klant,
Bedankt voor jouw review.
Jammer dat jouw vraag met betrekking tot een product niet is beantwoord. Bij vragen kun je contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen in het systeem de voorraadwaarde controleren, bovendien kunnen zij jou voorzien van de nodige informatie.
Ook op de website hebben we de producttekst en specificatielijst zo goed mogelijk van informatie proberen te voorzien. Mocht je een suggestie hebben, dan vernemen wij dit graag via het serviceformulier.
Anouk - Heuts medewerkster
Beste Gerda,
Het spijt me te vernemen dat de bezorging niet naar verwachting is afgehandeld. Helaas hebben wij geen (directe) invloed op de bezorging van palletzendingen. Je kunt het beste zelf naar de transporteur bellen om een nieuwe verzenddatum af te spreken. Mocht dit niet lukken, dan kun je contact opnemen met onze afdeling klantenservice. Zij zullen je helpen bij het maken van een nieuwe bezorgafspraak.
Mocht je jouw klacht verder willen toelichten, dan kun je uiteraard ook contact met ons opnemen via het serviceformulier op onze website.
Anouk - medewerkster Heuts
Beste Saskia,
Het spijt me te vernemen dat de levering van de bestelde sneeuwkettingen niet naar wens was. Onze excuses voor het ongemak.
Fijn dat je zelf actie hebt ondernomen. Wij zullen intern bekijken wat er mis is gegaan met de verzending van het artikel, zodat dit een volgende keer voorkomen kan worden.
Anouk - medewerkster Heuts
Beste Ruud,
Het spijt me te vernemen dat je een negatieve ervaring hebt gehad in onze winkel. Onze excuses voor het ongemak.
Na het plaatsen van een bestelling zou je wel een e-mail moeten ontvangen met meer informatie over het afhalen van de bestelling in een van onze winkels. Mocht je deze mail niet hebben ontvangen, dan vernemen wij dit graag. Je kunt contact met onze klantenservice opnemen via de chatfunctie of het serviceformulier op de website.
Wij zullen ons uitereste best doen om dit proces te verbeteren.
Hopende je voldoende te hebben geinformeerd.
Anouk - medewerker Heuts