Tandenborstel.com - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Tandenborstel.com.

Tandenborstel.com stelt zich voor

Tandenborstel.com voor al uw internet aankopen op het gebied van mondverzorging. Vooral producten die in de winkels moeilijk verkrijgbaar zijn zoals speciale opzetborstels, etc. Tandenborstel.com biedt een uitstekende en persoonlijke service en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Het motto luidt “De klant is koning”. Kopen via internet biedt vele voordelen. Zeer snelle levering van 1 à 2 werkdagen. Ook m.b.t. garantie bieden wij een uitstekende serviceverlening.

Deze score is gebaseerd op 221 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,1

Mo 20-10-2024

Nu voor de tweede keer besteld. Zeer snelle service. Artikelen zijn toch iets goedkoper dan bij andere webshops of winkels.

Rico 18-10-2024

Goeie prijs en snel geleverd. Ben tevreden.

Don 16-10-2024

Redelijk prijs en snel bezorging

Rudie 15-10-2024

10,0
Uiterst scherp geprijsd met daarnaast supersnelle levering en adequate communicatie

Ari 14-10-2024

4,0
Op 9-10-2024 heb ik een setje opzetborstels gekocht bij tandenborstel.com, maar is nooit aangekomen. Hierover heb ik gelijk gemaild, maar tot op heden nog geen enkele reactie mogen ontvangen. Voor de eerste keer besteld bij tandenborstel.com, maar tot op heden nog geen fijne ervaring. Hopelijk komen ze nog in actie om mij als klant te behouden.

Peter 14-10-2024

You “feel” from the moment you hit an internet order company’s site if it is going to be a positive experience or not. Especially of course the trajectory after you place your order. This company is well streamlined. The prices are competitive and the quality of the product is good.
A positive buying, delivery and after-sales service!

Jos Bruijstens 13-10-2024

10,0
Wij zijn al jaren een zeer trouwe fan van Tandenborstel, een keurige en overzichtelijke site en ze werken zeer secuur en met een hele snelle levering gewoon TOP!!!!!

Kees 12-10-2024

Eerlijke prijs en vlotte levering. Al 4x besteld hier en altijd alles naar wens geweest. Toppie

track en trace werkt niet 06-10-2024

De shop is helemaal oké! alleen werkte de track en trace van DPD werkte niet. Weet niet waar dit aan lag! er stond steeds:"we kunnen het pakket niet vinden. Volgens tandwinkel was het afgeleverd!
Toevallig kwamen we deze meneer tegen, toen we weg gingen en kregen zo ons pakket. scheelde het vervoersbedrijf en ons "frustratie". Weet niet waar dit aan lag! Kreeg wel daarna een e-mail dat het bezorgd was!

Snel 06-10-2024

Een uitgebreid assortiment, een snelle helpdesk en scherpe prijzen

Wil 05-10-2024

10,0
Is goed in veel producten en makkelijk te bestellen en een snelle service dus uitstekend.

Jan v S 05-10-2024

10,0
Zeer snelle levering van het product. Ook mooie scherpe prijzen. Echt een aanbeveling waard, deze shop.

svhese 05-10-2024

10,0
Vandaag besteld, gewoon de andere dag in huis. Keurig verpakt en voor een nette prijs

R.T 02-10-2024

site is gebruiksvriendelijk, spullen worden snel en correct verpakt geleverd met duidelijke documenten.

H.T. 29-09-2024

Aantrekkelijk geprijsd en snelle levering

Nadoste 29-09-2024

10,0
Heel voordelig en snelle levering, gewoon in alle opzichten goed, dus een aanrader!

Ton 28-09-2024

Goede prijs en perfecte service. Defect aan oplader is binnen 1 dag verholpen zonder telefonische wachtrij en met klantvriendelijke, doelgerichte afhandeling.

J.V. 28-09-2024

10,0
Al vaker bij Tandenborstel.com besteld, overzichtelijke website, duidelijk bestelproces, heldere mails over de vordering van de levering, en de artikelen goed verpakt.

Arie 0 28-09-2024

Scherpe prijzen en snel en netjes geleverd.

Rita 27-09-2024

10,0
Zeer goede aanbieding, snel geleverd, zorgvuldig verpakt. Super tevreden.

W. Oosten 23-09-2024

10,0
Goede producten tegen een goede prijs.
Prima verpakt en zeer snel geleverd.

Maria 23-09-2024

Alles perfect verlopen. Binnen een dag geleverd. Tandenborstel bevalt prima.

Don 21-09-2024

Duidelijke snelle site waar ook het groene aspect duidelijk aangegeven wordt qua transportkosten en de reden hierachter. Snelle levering en duidelijke orderverwerking

Doornroosje3 20-09-2024

10,0
Goede producten tegen een goede prijs. Dit was.niet mijn eerste aankoop. Ben tevreden over alles, ook de snelle levering. Aanrader!

A 20-09-2024

Goede en duidelijke communicatie. Eerlijke prijzen en een snelle levering.

Toon meer reviews