Deze score is gebaseerd op 221 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Tandenborstel.com.
Tandenborstel.com voor al uw internet aankopen op het gebied van mondverzorging. Vooral producten die in de winkels moeilijk verkrijgbaar zijn zoals speciale opzetborstels, etc. Tandenborstel.com biedt een uitstekende en persoonlijke service en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Het motto luidt “De klant is koning”. Kopen via internet biedt vele voordelen. Zeer snelle levering van 1 à 2 werkdagen. Ook m.b.t. garantie bieden wij een uitstekende serviceverlening.
Beste Marcel,
Hartelijk bedankt voor uw review.
Zoals beloofd hebben wij uw order nog op dezelfde dag verwerkt en verzonden. Echter zien wij dat DPD moeite heeft met het vinden van uw adres.
Mijn collega's zijn hier druk mee bezig en hebben iedere dag contact met DPD over uw levering. Zij geven aan het vandaag opnieuw te leveren en dat er een sorteerfout werd gemaakt op het depot.
Nogmaals ons excuses voor het ongemak namens DPD.
Beste Raymond,
Bedankt voor uw bericht.
Wij hebben inderdaad te maken gehad met een storing waardoor uw bestelling ongemerkt in ons systeem bleef hangen. Dit is inmiddels gelukkig netjes opgelost. Ons excuses voor het ongemak.
Hopelijk kunnen wij u in de toekomst beter van dienst zijn, zoals u van ons gewend bent!
Beste heer Klein Hulse,
Bedankt voor uw review.
Wij hebben middels mailcontact al tweemaal uit proberen te leggen dat u tijdens het bestelproces zelf heeft gekozen voor een afwijkend levermoment.
U heeft gekozen voor de bezorgdatum 22-2-2022 januari 2022 tussen 11:30 en 14:00 uur.
Dit heeft niets met onze belofte te maken, maar is een eigen bewuste keuze. Wanneer u dit niet had geselecteerd was de zending gewoon de volgende werkdag geleverd.