Deze score is gebaseerd op 221 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Tandenborstel.com.
Tandenborstel.com voor al uw internet aankopen op het gebied van mondverzorging. Vooral producten die in de winkels moeilijk verkrijgbaar zijn zoals speciale opzetborstels, etc. Tandenborstel.com biedt een uitstekende en persoonlijke service en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Het motto luidt “De klant is koning”. Kopen via internet biedt vele voordelen. Zeer snelle levering van 1 à 2 werkdagen. Ook m.b.t. garantie bieden wij een uitstekende serviceverlening.
Beste Bart,
Hartelijk bedankt voor uw feedback.
Wij hebben uw order bij ons bekeken en zien dat deze keurig op de afgesproken dag verzonden is. De levering vond een dag later plaats door drukte bij PostNL. Wellicht gaat dit over een andere webshop?
Zo niet dan hoor ik het graag van u.
Met vriendelijke groet,
Het Tandenborstel.com team
Beste Han,
Hartelijk bedankt voor uw bericht.
Het is inderdaad een erg vervelende samenloop van omstandigheden. Zeker door de (onverwachte) drukte hadden wij niet voorzien dat alles zo snel uitverkocht zou zijn. Daarnaast zijn de Philips tandenborstels op het moment slecht leverbaar, zo ook de alternatieven. Wij betreuren het ontzettend dat dit uw ervaring met ons bedrijf negatief maakt. Hopelijk kunnen wij u in de toekomst het tegendeel bewijzen.
Met vriendelijke groet,
Het Tandenborstel.com Team