Deze score is gebaseerd op 295 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Kabelshop.nl.
Beste Erik,
Dank voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u het niet eens bent met de retour voorwaarden. Onze retour- en verzendvoorwaarden staan vermeld op de website, o.a. bij de veelgestelde vragen. Op basis van uw beoordeling kunnen wij uw klant account niet vaststellen. Wij komen graag met u in contact, wanneer u in de gelegenheid bent kunt u hierop reageren of contact opnemen met ons via info@kabelshop.nl
Vriendelijke groet, Webcare Team Kabelshop.nl
Beste Jitske,
Dank voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. Onze excuses voor het ongemak. Wij zien dat de klantenservice al contact heeft opgenomen naar aanleiding van uw beoordeling om u verder tegemoet te komen. Wij kijken ernaar uit om u opnieuw te mogen verwelkomen voor uw online aankopen. Vriendelijke groet, Webcare Team Kabelshop.nl
Inmiddels heeft Kabelshop telefonisch gereageerd op onze review. Dit stellen we zeer op prijs en men heeft een passende oplossing aangeboden. Netjes afgehandeld! Bedankt hiervoor.