Kabelshop.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Kabelshop.nl.

Deze score is gebaseerd op 295 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,9

Mitchell 22-08-2024

1,0
15 juli: 2 kabels besteld.
Klantenservice bleef het bezorgmoment constant naar achteren schuiven d.m.v. te zeggen "deze/volgende week wordt de bestelling bezorgd" en dan werd er niks bezorgd.

Momenteel 20 augustus en nog niks ontvangen.

Kabelshop.nl 27-08-2024 Officiële reactie

Beste M. Malaihollo,
Dank voor uw beoordeling en vervelend dat u moeite heeft gehad om in contact te komen. Wij zien dat er op meerdere momenten contact is geweest over de uitgestelde leverdatum en het bespreken van alternatieven. Wij zien dat er is geleverd op de leverdatum die als eerste aan je is gecommuniceerd de dag na bestellen. Wij hebben verder geprobeerd om je telefonisch te bereiken. Wij hopen u alsnog opnieuw te mogen verwelkomen in onze webshop.
Vriendelijke groet, Webcare Team Kabelshop.nl

Gis 21-08-2024

Bestellen, betalen en levering is TOP! Nu weet ik ook waar ik moet zoeken, wanneer ik nodig heb.

MR 16-08-2024

Na vooraf zowel via de chat als via de mail advies ingewonnen en daarmee een bestelling ‘s middags geplaatst die ook direct nog is verzonden. Dus dik tevreden met de ondersteuning als manier van bestellen.

Sandra 15-08-2024

Duidelijke website,mooi assortiment.
Alles wat wij nodig hebben voor zwembad en jacuzzi op één adres te vinden,heerlijk wat een gemak.
Op zondag spullen voor de jacuzzi besteld en de volgende middag al in huis dat 8s echt supersnel!

johan 15-08-2024

10,0
gewoon goed zoals het hoort, bestelling binnen 2 dagen geleverd . raad het iedereen aan

Ik 14-08-2024

10,0
Duidelijke website, veel artikelen, normale prijzen, snelle bezorging en alles keurig in orde.

Eddy 14-08-2024

10,0
Snelle levering. Fijn dat jullie de plantenvoeding in jullie assortiment hebben.

Een tevreden klant 14-08-2024

Goed artikel en keurig op tijd bezorgd door de aardige Post.nl bezorger. Dik 😊

San 14-08-2024

6,0
Spullen zijn goed alleen de verpakking waardeloos kreeg het pakket aangeboden met de onderkant eruit. De producten waren te zwaar voor de doos.
Kabelshop.nl 22-08-2024 Officiële reactie

Beste San,
Dank voor jouw beoordeling en nogmaals excuses voor het ongemak. Wij zien dat de klantenservice na de beoordeling in contact is geweest en wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in de webshop.
Vriendelijke groet, Webcare Team Kabelshop.nl

Sonja 14-08-2024

10,0
Ik zocht speciale voeding voor mijn katten. Vond hier een ruime keuze, snelle levering en goede prijs.

Julia 14-08-2024

10,0
snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding, het artikel was goed verpakt.

Caro 14-08-2024

Snelle verzending en goede spullen. Alleen erg jammer dat bedrijven naast de retourkosten ook nog 15% op hun bestelling moeten inleveren. Ik ben zzp'er en elke euro is er een...

Gisbert 14-08-2024

7,0
Product: Prima
Verpakking: Prima
Levertijd: Vandaag besteld, morgen in huis betekende in werkelijkheid: Vrijdagochtend besteld, dinsdag in huis.
Doordat ik het product graag heel snel in huis wilde hebben en om die reden voor hier bestellen koos, uiteindelijk 'maar' een 7 als cijfer. Wanner de levertijd niet uitmaakt, dan zou het een 9 of 10 zijn geweest.

Petron 14-08-2024

10,0
Veel keus. Ik las goede reviews. De levering was snel. Ze hadden het juiste product voor mij. Werkt ook naar behoren.

geer uit DH 14-08-2024

10,0
Zo snel als kan. Goede (grove ) schatting van de bezorgtijd, die later nauwkeuriger werd.

Joost 14-08-2024

10,0
Alles klopte, ik zocht een product, vond het op uw site, bestelde het, volgende dag in huis

Tom 14-08-2024

10,0
Scherpe prijzen en snelle levering. Precies wat je verwacht van een webshop.

Jaco_L 08-08-2024

Was gemakkelijk om te vinden en te bestellen
Snelle levering, geen klachten dus.

Mark 08-08-2024

10,0
De website is overzichtelijk en duidelijk. Alles is zeer goed vindbaar per categorie en met plaatjes (voor de mensen die lezen niet goed kunnen) is deze website echt duidelijk. Levertijd is echt super snel ik bestelde op vrijdag zaterdag had ik het in huis. Ik heb aardig wat webshops bekeken/vergeleken kwa prijs nou kabelshop kwam als de goedkoopste eruit in mijn ondervinden. Ik raad deze webshop zeker aan.

Suus 08-08-2024

10,0
Duidelijke communicatie, goed verpakt, snelle levering, leuke website met veel verschillende producten

AD 07-08-2024

Prima webshop.
Produkten goed
Prijzen goed
Betaal en bestelproces goed
Levering goed(snel)

Oscar 07-08-2024

10,0
Zondag avond wat besteld, maandag in huis. Supersnel geleverd, en netjes geïnformeerd over het lever proces.

Philippe 04-08-2024

Ik was op zoek naar netwerkkabels en bij de kabelshop heb je een uitgebreid assortiment om uit te kiezen. De specificaties van de kabels worden op de website ook uitgebreid toegelicht. Gezien de uitgebreidheid aan keuze zou echter een filter en/of vergelijk optie erg handig zijn geweest. Verder werden de kabels snel geleverd.

Karoline 31-07-2024

10,0
Ik had nog nooit eerder iets bij jullie besteld, wist zelfs niet van jullie bestaan, maar was uitermate verrast door het uitgebreide assortiment. Ook over de leuke (tuin)tafel die ik heb besteld. Erg blij mee. Cijfer: 10

Mattijs 30-07-2024

1,0
Lokken consument met "vandaag besteld morgen in huis". Gisteren kabel besteld die vandaag in de cinewall in het stucwerk verwerkt moet worden. Kabel werd pas vanmorgen aan postnl aangeboden en komt dus niet morgen maar overmorgen. Heb ik niks aan. Waardeloos bedrijf, loze beloften.

Toon meer reviews