Deze score is gebaseerd op 295 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Kabelshop.nl.
Wat fijn dat je bestelling op tijd is geleverd, Marcel. Dat lezen we natuurlijk graag. Groetjes, het Webcare Team
Bedankt voor deze positieve beoordeling, Karin! Bij een volgende bestelling staan we graag weer voor je klaar. Groetjes, het Webcare Team
Goed dat je dit kenbaar maakt, Walter. We hebben inmiddels telefonisch contact met je gehad en het blijkt niet om een bestelling bij ons te gaan. We hopen je nog eens terug te zien. Groetjes, het Webcare Team
Fijn dat je zo tevreden bent over de levering! Groetjes, het Webcare Team
Beste klant,
Dank voor uw beoordeling en jammer om te horen dat u hinder ondervindt met de levering van uw bestelling.
Wij zien dat u hierover al in contact bent met de klantenservice en dat wij u tijdens onze openingstijden hebben beantwoord.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak en wij onderzoeken de situatie verder om onze kwaliteit in de leveringen te blijven waarborgen.
Mochten wij u verder nog van dienst kunnen zijn, kunt u contact opnemen met de klantenservice.
Vriendelijke groet,
Webcare Team