Deze score is gebaseerd op 287 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.
Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.
Beste Sabina,
Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over de Molecule 01.
Zoals we in een eerdere e-mail hebben uitgelegd hebben wij een superverse voorraad van dit product in ons magazijn staan. Deze geur van Escentric Molecules is echt een geur dat beter tot z'n recht komt naarmate het wat langer staat. De geur is namelijk niet te vergelijken met een reguliere eau de toilette of eau de parfum en dient écht te 'rijpen'.
We zijn ervan overtuigd dat we kwalitatief goede producten leveren, daarom hebben we je aangeraden om de geur eerst een tijdje te gebruiken. We denken namelijk dat je al snel inziet dat dit de geur is zoals je gewend bent van Escentric Molecules!
Mocht je dit gevoel niet ervaren, dan kunnen we het parfum natuurlijk altijd verder onderzoeken. Het flesje dient dan teruggestuurd te worden naar ons. Neem in dat geval even opnieuw contact op met onze klantenservice.
Beste Sabina,
Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over de Molecule 01.
Superwinkel
Dan is het mij ook een raadsel hoe dit gebeurd kan zijn. Maar het is duidelijk wie er uiteindelijk aan het kortste eind trekt. Jammer.
Beste Brenda,
We hebben een aantal keer contact gehad en hierin hebben we de situatie ook al besproken. Het parfum dat je man gekocht heeft, hebben wij direct vanuit onze leverancier doorgestuurd. Het parfum komt dus niet uit onze eigen voorraad en is nog nooit eerder verkocht.
Wij hebben het product retour ontvangen met een sealing die dichtgeplakt was met een plakbandje. Daarnaast zaten er vingerafdrukken op de flacon en op de spray, dit wijst er dus op dat het parfum geopend en gebruikt is.
Helaas kunnen we geopende producten niet retour nemen omdat deze niet meer verkocht kunnen worden. De waardevermindering is dan voor ons 100%. We hebben er toen voor gekozen om het product terug te sturen.
Beste Merve,
Op 10 juli hebben we inderdaad een verkeerd pakketje geleverd. Bij melding hiervan hebben we direct een nieuw pakket met het juiste product toegestuurd. Deze heb je ontvangen op donderdag 12 juli.
Bij het verzenden van het nieuwe pakket, hebben we de afspraak gemaakt dat je het verkeerde product op onze kosten zou retourneren. Nu, 3 maanden later, hebben we nog steeds geen retourzending mogen ontvangen.
Ondanks dat wij eerder een fout hebben gemaakt, is hier sprake van een onrechtmatige verrijking. Je hebt voor dit gedeelte van de bestelling geen overeenkomst gesloten en je hebt het pakket dus onterecht ontvangen.
Kort gezegd zijn er 2 opties: ofwel je retourneert kosteloos of je aanvaardt alsnog een overeenkomst en dient dus te betalen.