Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Deze score is gebaseerd op 287 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Sifra 04-10-2024

10,0
MIJN EERSTE KERSTKADO IS BINNEN!!!

Mooie betaalbare prijzen en goedkoper dan elders.
Snelle en nette levering.
Goede verpakking
Duidelijke communicatie.

Dus hier bestel ik gauw weer.

Luc 01-10-2024

Correcte prijs. Snelle levering. Makkelijke website

Marleen 01-10-2024

10,0
De verhouding prijs/kwaliteit is eerlijk en correct ! De service en communicatie verlopen vlot en vlekkeloos. Een aanrader om bij DELOOX aankopen te doen ! Ik zal zeker reclame maken bij familie en vrienden.

anja 01-10-2024

10,0
Een top site met een uitgebreide keuze en aantrekkelijke prijzen en een zeer snelle levering

Robbe 30-09-2024

10,0
De prijzen van Deloox zijn zeer goed en de kwaliteit van de producten en service zijn top. Het zijn echte merken, de verpakking is top, de verzending was enorm snel en ik ben enorm tevreden over mijn aankoop! Ik bestel er zeker nog!

Ron 30-09-2024

10,0
uitstekende prijs, makkelijk te bestellen op duidelijke website, snelle levering.

L. 29-09-2024

10,0
Snelle levering, goede prijs, veel keus

Bo 29-09-2024

Hele goede klantenservice en de producten zoals beloofd aangekomen in goede staat. Ga zeker vaker parfum bestellen op de site

Harry Veldman 29-09-2024

Product was direct op voorraad, en leuke aanbiedingen, er komt een vervolg.

Wiam 26-09-2024

10,0
Hele snelle levering en goede service!!

Marion 24-09-2024

10,0
Eerste bestelling zou DHL geleverd hebben. Helaas waren we niet thuis en ook geen pakket bij buren afgegeven. Deloox heeft dit netjes opgelost en mijn 2e bestelling is netjes aangekomen (pakketautomaat)
Hier bestel ik nu dus vaker.
Netjes ingepakt ook het pakket.

Dylan 23-09-2024

10,0
Perfect geleverd duidelijk te volgen niks op aan te merken goeie deals op parfum echt aan te raden

A.Martins 23-09-2024

10,0
Snel gevonden wat ik hebben wilde en binnen 1 dag in huis , leuke verjaardag cadeau en op tijd!

Farieha Kariman 22-09-2024

10,0
Ik heb oprecht echt niks negatiefs te zeggen op de website deloox. Ik heb dinsdag 17 september een bestelling geplaats van een heerlijk geurtje. Woensdag 18 september kreeg ik het in de ochtend al binnen. Verder wat ik heel fijn vondt is dat ik direct na het plaatsen van de bestelling gelijk een bevestiging mailtje toe gestuurd kreeg met alle informatie erin vermeld. Dat gaf mij gelijk een gerust gevoel. Service is ook echt top!! Niks op aan te merken. Ik ga lekker genieten van mijn heerlijke geurtje🤗

Nafih Essakkati 22-09-2024

De webshop is overzichtelijk en makkelijk. De prijzen zijn echt wel concurrerend met andere webshops. Vandaag besteld volgende dag in huis. En dubbel verpakt, dus items niet beschadigd.

Ronald 22-09-2024

Ik was specifiek op zoek naar een merk, om uit te proberen, en mocht ik hierover tevreden zijn dan is de kans groot dat ik hier weer een bestelling plaats. Ik laat mijn webshop aankopen graag bezorgen bij een afhaalpunt in de buurt en dat was mogelijk bij het afrekenen. Dit lukt mij niet altijd en overal op internet. Bestellen ging makkelijk en vlot.

Samuel Blondel 22-09-2024

10,0
Ik heb onlangs een parfum besteld bij Deloox.nl en ik ben ontzettend tevreden met de hele ervaring. De levering was ongelooflijk snel; ik had het pakketje de volgende dag al in huis! Dat was een grote plus voor mij, omdat ik het parfum als cadeau had besteld en het op tijd nodig had.

Wat betreft het parfum zelf: de geur is geweldig! Het is precies zoals omschreven, een perfecte balans tussen fris en warm, met een langdurige geur. Na een paar keer sprayen blijft het de hele dag aanwezig, zonder te overheersen.

Samengevat, niet alleen is het parfum fantastisch, maar de snelle en betrouwbare bezorgservice maakt het zeker de moeite waard om hier opnieuw te bestellen. Ik zou het zeker aanraden!

Vuc 20-09-2024

10,0
Zoek je een betrouwbare site voor beauty producten of parfum voor een lage prijs? Dan is deze site zeker voor jou! Ik shop nu ondertussen al een Paar maanden op deze website, en er is echt Niets Slecht over te zeggen! Altijd Korting op verschillende producten deze site is geweldig

Kim 20-09-2024

10,0
Super snel verzonden, erg scherpe prijzen, snelle levering. In een woord fantastisch

Reem 19-09-2024

Snelle levering. Mooie kado verpakking en een scherpe prijs

boss007 18-09-2024

Mooie prijzen, snelle levering en betrouwbaar. Twee lekkere luchtjes goed veilig verpakt waardoor de kans op schade beperkt is. Track&trace top en de dag na het bestellen had ik de luchtjes al.

Claudia 17-09-2024

10,0
Na jaren zoeken eindelijk mijn vertrouwde geurtje terug. Geweldig dat ik hem bij jullie heb gevonden. Het was nergens meer verkrijgbaar.
Besteld en gelijk de volgende dag al binnen. Top service.

Marcel 17-09-2024

Keurig op tijd geleverd . Cadeautje voor m'n lieve dochter . Bestellen ging erg makkelijk. Erg tevreden

Carla 17-09-2024

10,0
grote keus in producten, bijna alle merken zijn beschikbaar tegen zeer gunstige prijzen. Snelle en accurate levering.

Stef 17-09-2024

Mooi op tijd ,correcte verzending ,