Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Deze score is gebaseerd op 287 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Sylvie Walschot 06-11-2024

10,0
Eerste maal dat ik deze website gebruik. Zeer duidelijk website, mooie layout en heel klantvriendekijk in gebruik.
Zeer snelle levering en verpakking top.
Een echte aanrader!

Monique van Trier 04-11-2024

10,0
Valt niks aan op te merken
Alles prima, volgende dag bestelling al binnen, keurig verpakt en goed bezorgd!

Wouter K 04-11-2024

10,0
Prima parfum voor goede prijs en super snelle levering!

De Lange 04-11-2024

10,0
Bedrijf komt haar afspraken na. Snelle levering en zeer voordelig tov de concurrent. Korting zelfs tot 52%.

Corrie 03-11-2024

10,0
Heel snel en keurig verzonden.

Marthe 03-11-2024

10,0
Uitstekende service: duidelijke site, maandag besteld en de volgende dag het juiste artikel geleverd, zou niet weten wat beter kan.

Sabine 02-11-2024

Besteld en sneller dan snel in huis. Savonds besteld volgende dag al ontvangen!! Top!

Eddy 02-11-2024

10,0
Een zeer gebruiksvriendelijke webshop. Zeer aantrekkelijke prijzen. De laagste prijs die aangeboden werd op het internet. Correcte en snelle levering. Eén dag later werd de bestelling reeds geleverd in België. Een oprechte,aangename ervaring!!

Jelmer 31-10-2024

Heel veel zin in nieuwe parfum: Eros en lattafa asad. Vrijdagavond besteld, zaterdag om 10:00 in huis. Heel tevreden en lekkere geurtjes.

Anna B 30-10-2024

10,0
Het was heel snel. Ik heb om 21 uur bestelling gemaakt en volgende dag was het bij mij. Prima!

Winfried De Graaf 30-10-2024

10,0
Mooie webshop goeie prijzen en snelle levering , bestel al jaren al mijn parfum bij deloox omdat ze de laagste prijs hebben en goeie keuze aan parfums en de omschrijving van de parfum altijd kloppen. Voor mij de beste webshop voor parfums.

Donny 30-10-2024

10,0
Eigenlijk weinig over te zeggen. Vandaag besteld, morgen in huis. Een eau de parfum die lekker en lang ruikt. 200ml voor amper 55€.... Top!!!

Frits 30-10-2024

10,0
Keurige service en snelle levering tegen een goede prijs. Aanrader!

Kristel vrielynck 30-10-2024

10,0
Correcte en vlugge levering van mijn parfum! Ik bestel hier direct terug !

Nathalie 28-10-2024

10,0
Groot assortiment voor scherpe prijzen! Snelle levering en goed verpakt.

Kersje 28-10-2024

De Loox heeft een duidelijke website. Wat je zoekt is makkelijk te vinden door de eerste letter van het merk in te geven/aan te klikken. . Ook wordt het product , (het oogpotlood van Sisley )voor een goede prijs aangeboden.
Het product was goed verpakt en snel geleverd via DHL.

Nederland 28-10-2024

Makkelijk bestellen en leveren.
Jammer dat een mail naar de klantenservice nog steeds niet beantwoord is :-(

Viskens Patricia 28-10-2024

10,0
Beste prijs,veilig verpakt en bestelling binnen de 2 dagen.

Tess 26-10-2024

7,0
Altijd snelle levering. Alleen zelf bij een bestelling van 4 parfums.. geen testers/cadeautjes niks....

Len Litjens 26-10-2024

Ik had nog🤷 niet van deze website gehoord🙈 maar kwam deze per toeval tegen toen ik op Google naar een bepaalde parfum zocht voor mijn partners verjaardag.
Niet iedere webshop had deze nog in hun assortiment en dat terwijl die een jaar of e op de markt is.
En de webshops die ze nog verkochten vroegen ongeveer €30 a €40 meer dan Deloox.

Enfin. Dus ik zag die site op Google Search voorbijkomen en (alhoewel ik eerst sceptisch was vanwege de scherpe prijs) ben ik de link eens gaan volgen.

De site zag er in eerste instantie een beetje onaantrekkelijk (lees: beetje saai) uit.witte achtergrond met wat gekleurde tekst. Maar de aanbiedingen en prijzen op de voorpagina laten je de kleuren snel vergeten 🙂.
Simpel en duidelijk menu, goede zoekmachine en duidelijke marketing. Bestellen gaat simpel en snel en handig is de diverse betaalopties. ( Zelf kies ik graag voor Klarna of achteraf betalen)en je wordt per mail goed op de hoogte gehouden 😃.

Als klein verbeterpunt op de site van Deloox : geef de pagina een wat persoonlijk tintje. Iets van een voorwoord wie je bent etc. (😶‍🌫️Paar samples bij een bestelling mag ook😇. Maar ik begrijp dat met die scherpe prijzen er keuzes gemaakt moeten worden, en dat is helemaal prima 🙂).

Kortom, net als bij mensen: ga niet gelijk oordelen op het uiterlijk. Dat is bedrieglijk. De inhoud telt en die is op Deloox fantastisch😃

Roos 23-10-2024

Kende het eerst niet. Op de site gezien dat ze een hele ruime & gewelige keus hebben met ook nog eens hele scherpe prijzen!!! Levering was ook vlot!

PS 23-10-2024

10,0
Snelle levering. Parfum van goede kwaliteit. Heel voordelig.

Gulistan 23-10-2024

10,0
In raad het zeker aan want de levering is snel en zeker goed in prijs want op andere sites is het wat duurder en nog namaak ook nog. Dit is de originele olaplex no3 want het doet gewoon zijn werk.
Ben super tevreden en zal vanaf nu hier blijven bestellen.
Bedankt

Irene 23-10-2024

Heel veel keus, goede bekende merken tegen een lage prijs. Heel vlot geleverd. Helemaal tevreden

EW 22-10-2024

10,0
Duidelijke website, veel keuze en snelle verzending. Zeer tevreden.

Toon meer reviews