Deze score is gebaseerd op 287 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.
Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.
Beste Jeffrey,
Het verbaast ons dat we een slechte review van je ontvangen hebben. Aan de hand van de foto's die je stuurde konden wij niet zien wat er aan de hand was. Pas bij de laatste foto was duidelijk te zien dat er een hele scherf van de fles af is. Naar ons idee hebben we je zo snel en goed mogelijk proberen te helpen in deze zeer drukke periode. Jammer als dat niet zo op je overgekomen is.
Superwinkel