Deloox.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Deloox.nl.

Deloox.nl stelt zich voor

Deloox is dé online store voor parfum en beautyproducten. Voor 22:00 besteld is moren in huis (mits op voorraad). Wij leveren originele topmerken voor verassend lage prijzen zodat jij nog meer van je favoriete producten en merken kan genieten.

Deze score is gebaseerd op 287 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Marloes 22-10-2024

10,0
Goede producten en snelle verzending!

Mvbrain 21-10-2024

10,0
Super snel geleverd zoals beloofd.

Cras christiaan 21-10-2024

Wij zijn zeer content met jullie producten ik gebruik tabac en mijn vrouw parfum van jullie assortiment

Marion 21-10-2024

6,0
Snelle bezorging ,helaas kreeg ik geen cadeauverpakking waarvoor ik had betaald. Geen ramp natuurlijk maar geen reactie gekregen n.a.v. mijn mail.

Eerlijke site 20-10-2024

Goede service , volgende dag geleverd . Eerlijk bedrijy

Chris 20-10-2024

10,0
Altijd correct en snelle levering!

Johnvprehn 19-10-2024

10,0
Gemak, prijs en zeer snelle levering.

Malou 18-10-2024

10,0
Goede producten tegen scherpe prijzen! Het scheelt echt behoorlijk met andere aanbieders en de producten zijn top! Een aanrader dus!

Jihane 18-10-2024

10,0
Ik hou van deze website, perfecte prijzen en kortingen!

Roma Parfumes 18-10-2024

Ik heb gekozen voor deloox omdat het simpelweg het grooste aanbod parfums heeft voor goede prijzen. Je hebt veel andere verkopers, maar geen enkele biedt prijzen zoals die van deloox. Daarnaast is het aanbod gewoon mega groot en heeft het zelfs minder mainstream parfums.

Dennis 15-10-2024

Top! Snelle levering, goed mail contact en op de hoogte gehouden…

Perfecte prijs!

Azur Kovacevic 14-10-2024

1,0
Al jaren klant van Deloox en meestal top service en goede kwaliteit van producten, totdat het een keer misgaat.

Recente order van La Mer Crème de la Mer 30ml kwam binnen en de crème rook zuur, was gelig uitgeslagen en klonterig. Er was duidelijk iets misgegaan tijdens vervoer/opslag. Deloox meteen gecontact en retour gestuurd.

De reactie van Deloox was dat de crème inderdaad anders was, wellicht door temperatuurverschil etc maar ondanks het uiterlijk nog prima is en dus geen retour of vervangend product.

Vreemde argumentatie; als de crème door temperatuurverschil van uiterlijk veranderd is, is dat toch niet acceptabel? Zeker voor zo een luxe crème. En hoe kan er gegarandeerd worden dat het effect van de crème niet is aangetast? Onmogelijk natuurlijk. Correcte oplossing is gewoon een vervangend product. Ik hoef geen geld terug, de crème is totaal onaangetast.

Zeer slechte service bij een mankement. Wees hiervan bewust bij aanschaf van dure artikelen.

E.B. 13-10-2024

10,0
prima ervaring met deloox,snelle levering en scherpe prijzen

Ans Aarts 10-10-2024

10,0
Voordelig en heel snel geleverd, één aanrader.

MireilleB 09-10-2024

Keurig! Het artikel is top, heel blij mee! In de avond besteld en zoals beloofd volgende dag in huis.

Annette van den Berg 09-10-2024

10,0
Fijne website en ruim assortiment. Ik heb Loewe besteld. Ik kreeg gelijk de track en trace code. Besteld en Dezelfde dag verstuurd . Ik woon in België maar mijn bestelling keurig op tijd ontvangen. Top!!

Marie-louise 09-10-2024

10,0
Een super goeie shop, alles altijd snel en netjes verpakt geleverd, daarnaast ook een gemakkelijke site en niet onbelangrijk een goede prijs. Ook de geuren die we besteld hebben zijn heerlijk.

Anja Weda 09-10-2024

10,0
Goede en duidelijke website , met alle bekende parfum merken en daarnaast ook nog goede prijzen , die altijd lager liggen dan waar dan ook .En ook de levering is snel en goed .Dus deze website zou ik zeker aanraden.

Valentina 08-10-2024

Heel snelle levering. Dag nadien bestelling aangekregen. Klasse producten. Na het vergelijken van andere sites waren mijn producten hier het goedkoopste!

Marianne 07-10-2024

10,0
Super snel gevonden wat ik zocht. Overtuigd door de scherpe prijzen en erg gemakkelijk te bestellen. Levering was de dag erop! Beter kan niet!

PimF 07-10-2024

Prima aanbieding voor EdP en EdT. Eenvoudig bestelproces en dit aflevering.

Arnold 06-10-2024

10,0
Concurrerende prijzen en vlotte verzending.
Vrouw blij, ik blij😁

Aan te raden webshop iig!

faith 06-10-2024

10,0
Ik ben er super tevreden mee, het is een verjaardagscadeau voor mijn vriend en ik weet zeker dat hij er ook tevreden mee gaat zijn. Ook snelle levering heel fijn, ik ben zeker van plan nieuwe aankopen te doen!

Cora 06-10-2024

10,0
Herengeur gekocht. Mooie prijs en snelle levering!

Lola 05-10-2024

10,0
Ik was wat huiverig om hier te bestellen omdat ik best veel negatieve reviews had gezien een tijd geleden, maar ik heb een hele goede ervaring gehad met deloox! Ik had het k18 haar masker gekocht voor een hele scherpe prijs en het was de volgende dag al bezorgd! Ik zou ze zeker aanbevelen:)

Toon meer reviews