Ritel.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Ritel.nl.

Deze score is gebaseerd op 185 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Jeanette Kuijpers 29-09-2024

Snel en goed geholpen. Vriendelijk personeel, erg hulpvaardig.

Remko Pelders 24-09-2024

Zeer goede hulp bij mijn keuze en duidelijke uitleg van het personeel in de winkel.

Martin Stoop 24-09-2024

10,0
Al 6 jaar klant en nog altijd super tevreden. Vriendelijk personeel. Je wordt snel en duidelijk geholpen.

Chris 23-09-2024

10,0
Super geholpen. Vroeg of ze de gegevens van de oude naar nieuwe toestel wilden overzetten. Ook nog korting gekregen doordat verkoper aangaf als ik mn Ben abbo zou verlengen. Toestel ook nog even langsgebracht. Enige wat jammer was dat er geen oplader bij zat.

Claudia 19-09-2024

10,0
Ik koop al jaren bij Ritel mijn telefoon . Word altijd goed geholpen en de service is eindeloos. Ik zal nooit online een telefoon of abonnement afsluiten, maar zal altijd naar Ritel gaan.

Vanurvan 19-09-2024

Voor de 2e keer in 1 week tijd dezelfde Ritel-locatie bezocht. De 2e keer geholpen door een andere persoon dan degene die de eerste keer de vervolgafspraak had gemaakt. Alles was keurig geregeld door deze mensen van Ritel. Zowel informatief als organisatorisch. Allebei even efficient, vriendelijk en klantgericht. Top dus.

Ria Damen 16-09-2024

De keuze had ik al gemaakt na veel wikken en wegen.
Het werd de Samsung S24 plus omdat ik een betere camera wilde. De camera scheelt echt heel veel i.v.m. de A nummers en ben erg echt heel blij mee.
Ik gebruik hem nu zo'n 4 weken en het is echt een prachtig apparaat en alles is zoveel sneller en mooi beeld.
Het overzetten en alles regelen is perfect gegaan door de medewerker in de winkel Ritel in Naaldwijk. Keurig geholpen en alles was echt kant en klaar.
De prijs is scherp bij Ritel, zonder gratis horloges, waar ik niet op zit te wachten.
Voor Ritel en uiteraard de medewerker een dikke 9.
Ritel is zeker aan te bevelen!

Marco mol 09-09-2024

Super geholpen en vriendelijk goede uitleg over verzekering en alles over gezet, oude telefoon naar nieuwe

J van der Vliet 09-09-2024

Heel goed geholpen door een vriendelijke jonge man..2

Jurrie 05-09-2024

Klantvriendelijk
Nemen de tijd voor je
Weten al gauw waar de klant naar opzoek is

Ruth 31-08-2024

10,0
Altijd vriendelijk , geduldig en kundige word je er geholpen!

Jolanda 30-08-2024

Vriendelijk, kundig en behulpzaam personeel

Koper 30-08-2024

Goed geholpen in de winkel. Klantvriendelijk en goede aanbiedingen die beter zijn dan de providers zelf.

Eli 28-08-2024

10,0
Very kind and attentive staff, offers the best option according to the wishes of the client.
Thank you **** , you are the best salesman in Tilburg!
;-)

Anita 27-08-2024

Super goed geholpen aan nieuwe telefoon. Zeer vriendelijk personeel. Al 10 jaar klant en altijd alleen maar positieve ervaringen. Zeer behulpzaam en in begrijpelijke taal uitleg gekregen.

Anita 25-08-2024

10,0
Ik heb hier mijn abonnement laten verlengen en een andere telefoon uitgezocht. Zeer vriendelijke medewerkers, en goed advies. Ze hebben me uitstekend geholpen

Elles 25-08-2024

Fijne winkel met vriendelijk personeel. Je wordt hier goed geholpen!

Karima 22-08-2024

7,0
De kennis over producten en providers is er echter zou meedenken vanuit klantperspectief ook fijn zijn.

Ik miste ook dat er niet werd aangeboden om bijv. het nwe simkaartje van het aangeschafte toestel erin te zetten.

Luis Hartman 21-08-2024

Heel vriendelijk en behulpzaam personeel en denken met je mee. Kijken ook naar je andere contracten. Top !!!

Santina 19-08-2024

10,0
Ik ben geholpen door ern aardige kundige vrouw.
Ze heeft me geholpen om een keus te maken naar een nieuw toestel met een goedkoper abonement .

Tevens heeft ze mijn oude toestel gegevens over gezet naar het nieuwe toestel waar ik erg blij mee was en ben.

Jacqueline 15-08-2024

Ik wilde een nieuw nummer met sim only
In een mum van tijd oude sim verlengt en vernieuwd KPN gebeld voor nieuw nummer
Was zo gefikst

Gonny 14-08-2024

XXX heeft me heel goed en geduldig geholpen. Niets was hem teveel. Heel fijn, bedankt! :-)

Jack 14-08-2024

10,0
Ik kom hier ongeveer al 20 jaar bijna alle gsm's die ik in die tijd heb versleten heb ik hier gekocht.
Altijd klantvriendelijk, professionele aanpak, meedenkend.

John 12-08-2024

10,0
Top geholpen en snel. Geen onnodig doorvragen of ik nog andere dingen wil, simpelweg mij aan mijn product helpen.

Kirsten 12-08-2024

10,0
Ik had problemen met mijn glasvezel internet thuis en daardoor geen wifi. Was op zoek naar een oplossing voor tijdelijk extra mobiele data. Mevrouw van Ritel heeft mij supergoed en snel geholpen. Goede service. Ik zou hier volgende keer weer heen gaan.

Toon meer reviews