Ritel.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Ritel.nl.

Deze score is gebaseerd op 185 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Laura 01-11-2024

10,0
Ik kwam eigenlijk voor mijn dochter haar abonnement, maar door het doorvragen kwamen we erachter dat ik zelf veel te veel betaal. Hun hebben me in alle rust geholpen ondanks dat het echt heel druk was. Ik ga nu zo’n €850 per jaar besparen. 😱 Dat is een hele hoop geld voor iedereen maar als alleenstaande moeder ben ik nog blijer. dus ik kan niet anders zeggen dat ik mega blij ben.

Willeke 31-10-2024

10,0
Prima geholpen jammer dat je 30 euro moet betalen van het overzetten van de ene naar de andere telefoon zou klant vriendelijker zijn als dit gewoon wordt gedaan

Leo 28-10-2024

10,0
Vriendelijk personeel en een goede uitleg

MNederpel 27-10-2024

10,0
Wordt altijd goed geholpen en met de juiste advies.
Geen vraag is te gek.
Altijd welkom

Eric 21-10-2024

10,0
Zeer goede informatie en professionele aanpak door de verkopers en dat is ook de reden dat ik al jaren daar mijn telefoon aankoop

Kevin 21-10-2024

10,0
In de winkel in Goes ben ik weer voor de 2e keer mega goed geholpen. Zoals met de keuze van de telefoon en het abonnement.

Yeliz gonen 19-10-2024

10,0
De medewerkers waren vriendelijk en zeer behulpzaam.

Chantal 19-10-2024

10,0
Ik wilde een nieuw abinnement afsluiten.
Hierbij ben ik super goed geholpen. Snel maar relaxed. Met aandacht voor wat ik wilde.

A.D. 17-10-2024

10,0
Vriendelijke en rustige verkoper.
Heeft zich aangepast aan de informatiebehoefte en niveau van de klant.

Beijer 17-10-2024

Prima, de tijd genomen om te helpen bij de aankoop van de nieuwe telefoon. Prima service.

Mandy De Beer 17-10-2024

5,0
Over het algemeen heel erg tevreden! Leuke jongens die in zijn voor een praatje enzo!

Alleen moet ik toch ook zeggen dat het verkoop rondom mijn nieuwe telefoon wel wat teleurgesteld ben. Ik had een nieuw voorstel gehad voor mijn nieuwe telefoon met abonnement, toen ik de telefoon zaterdag kwam ophalen toen bleek dat ik toch €10,- meer moest betalen voor mijn abonnement omdat er met het verkeerde abonnement was gerekend in het voorstel dat ik kreeg. Dat betekend dat ik dus zeker niet goedkoper uit ben bij jullie winkel dan elders, sterker nog, de telefoon met dit abonnement is elder goedkoper. Dat vind ik enorm jammer omdat ik anders wellicht een andere keuze qua toestel en abonnement had gemaakt.

Cato 15-10-2024

Ben al jaren fan van deze winkel en ben ook nu weer super goed geholpen. Zeer klantvriendelijk

A.v.d.Ende 02-10-2024

10,0
al jaren klant bij Ritel en nu ook weer prima geholpen bij de aanschaf van een nieuwe telefoon.

Tries 01-10-2024

10,0
Goede service en erg vriendelijk

Saskia 01-10-2024

10,0
Ritel in Etten-Leur vind ik een fijne toegankelijke winkel met goed personeel, die de tijd voor je nemen,
Denken met je mee, zijn oplossingsgericht ingesteld.
Wij komen hier al jaren, en blijven hier ook zeker nog jaren naartoe gaan.

Hilly 29-09-2024

Ben heel goed geholpen vriendelijke behulpzame man.
kom al jaren in deze winkel nooit problemen.

Jeanette Kuijpers 29-09-2024

Snel en goed geholpen. Vriendelijk personeel, erg hulpvaardig.

Remko Pelders 24-09-2024

Zeer goede hulp bij mijn keuze en duidelijke uitleg van het personeel in de winkel.

Martin Stoop 24-09-2024

10,0
Al 6 jaar klant en nog altijd super tevreden. Vriendelijk personeel. Je wordt snel en duidelijk geholpen.

Chris 23-09-2024

10,0
Super geholpen. Vroeg of ze de gegevens van de oude naar nieuwe toestel wilden overzetten. Ook nog korting gekregen doordat verkoper aangaf als ik mn Ben abbo zou verlengen. Toestel ook nog even langsgebracht. Enige wat jammer was dat er geen oplader bij zat.

Claudia 19-09-2024

10,0
Ik koop al jaren bij Ritel mijn telefoon . Word altijd goed geholpen en de service is eindeloos. Ik zal nooit online een telefoon of abonnement afsluiten, maar zal altijd naar Ritel gaan.

Vanurvan 19-09-2024

Voor de 2e keer in 1 week tijd dezelfde Ritel-locatie bezocht. De 2e keer geholpen door een andere persoon dan degene die de eerste keer de vervolgafspraak had gemaakt. Alles was keurig geregeld door deze mensen van Ritel. Zowel informatief als organisatorisch. Allebei even efficient, vriendelijk en klantgericht. Top dus.

Ria Damen 16-09-2024

De keuze had ik al gemaakt na veel wikken en wegen.
Het werd de Samsung S24 plus omdat ik een betere camera wilde. De camera scheelt echt heel veel i.v.m. de A nummers en ben erg echt heel blij mee.
Ik gebruik hem nu zo'n 4 weken en het is echt een prachtig apparaat en alles is zoveel sneller en mooi beeld.
Het overzetten en alles regelen is perfect gegaan door de medewerker in de winkel Ritel in Naaldwijk. Keurig geholpen en alles was echt kant en klaar.
De prijs is scherp bij Ritel, zonder gratis horloges, waar ik niet op zit te wachten.
Voor Ritel en uiteraard de medewerker een dikke 9.
Ritel is zeker aan te bevelen!

Marco mol 09-09-2024

Super geholpen en vriendelijk goede uitleg over verzekering en alles over gezet, oude telefoon naar nieuwe

J van der Vliet 09-09-2024

Heel goed geholpen door een vriendelijke jonge man..2