Deze score is gebaseerd op 317 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.
Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!
Beste Stephanie,
Bedankt voor je eerlijke review! Wat vervelend dat het niet helemaal goed is gegaan met het eerst bestelde product. Wel heel fijn dat je de snelle service goed hebt ervaren.
We hebben de informatie van het product ook aangepast zodat het niet nog een keer zal gebeuren.
Als we verder nog iets voor je kunnen betekenen kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!
Bedankt voor je mooie review Linda!
Wat fijn dat het tweedehands product zo goed bevalt.
En hopelijk kan je er nog jaren van genieten!
Beste Robin,
Bedankt voor je goeie review! Wat fijn dat het gelijk opgelost kon worden en het nu allemaal goed werkt.
Hopelijk tot de volgende keer en nog veel plezier met het product!
Beste Wim,
Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat het je zo goed is bevallen en natuurlijk hoort een gesprekje er altijd bij.
Hopelijk tot de volgende keer!
Bedankt voor je mooie review Robin!
Wat fijn dat je het zo goed ervaren hebt.
Hopelijk tot de volgende keer!
Bedankt voor je goeie review Dick!
Wat fijn dat je het zo goed ervaren hebt. We hopen dat je nu nog lang van de accu kan genieten.
Hopelijk tot de volgende keer!
Bedankt voor je review Jeroen!
Wat fijn dat je het zo goed ervaart bij ons.
Bedankt voor je review!
Wat fijn dat je het zo positief ervaren hebt.
Hopelijk denk je volgende keer weer aan ons!
Bedankt voor je review John!
Wat fijn dat alles zo duidelijk voor je was en dat hij goed is aangekomen.
Hopelijk tot de volgende keer en veel plezier met je aankoop!
Bedankt voor je review Martin!
Wat fijn dat het online bestellen zo goed ging ondanks dat PostNL niet lekker meedeed.
Hopelijk tot de volgende keer!
Bedankt voor je review Jan!
Wat fijn dat je het zo goed ervaren hebt.
Hopelijk tot de volgende keer!
Bedankt voor je review Tine.
Wat fijn dat je zo'n goede ervaring hebt gehad bij ons in de winkel. Ik hoop dat we je volgende keer net zo goed kunnen helpen!
Bedankt voor je review Bertus!
Wat fijn dat je bestelling zo goed is verlopen!
Bedankt voor je review Lindy!
Wij hopen mensen altijd zo eerlijk mogelijk te helpen.
Hopelijk tot de volgende keer!
Bedankt voor je review Michel!
Wat fijn dat je zulk goed advies hebt kunnen krijgen en de desbetreffende actie toch nog op voorraad was.
Hopelijk tot de volgende keer!
Bedankt voor de review Harry!
Wat fijn dat dit tweedehands product zo goed bevalt. Wij zullen ook zeker scherp blijven en streven naar die 10.
Hopelijk tot de volgende keer!
Bedankt voor je review Jennifer!
Wat fijn dat je ons een mooie 9 geeft als beoordeling!
Mochten wij je ergens nog bij kunnen helpen, kun je gerust contact met ons opnemen. We staan graag voor je klaar!
Hopelijk tot de volgende keer!
Bedankt voor je review Ronald!
Het is fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, we zien je graag terug!
Beste Paul,
Bedankt voor je goede review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de hulp die je hebt gekregen van een van onze medewerkers.
Gelukkig heb je een nieuwe lader kunnen vinden.
Beste Wendy,
Bedankt voor je goede review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service.
Veel plezier met je aankoop!
Beste Willem,
Bedankt voor je leuke review. Fijn om te horen dat je het een feestje vindt om naar onze winkel te komen.
Bedankt voor de complimenten aan ons personeel.
Hopelijk tot de volgende keer en veel plezier met je aankoop!
Beste Rob,
Bedankt voor je goede review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service van onze medewerkers en over onze winkel.
Beste K.J.H.,
Bedankt voor je goede en eerlijke review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en over onze website.
Ook bedankt voor je advies, dat nemen wij mee voor de volgende keer!
Beste Hugo,
Bedankt voor je leuke en eerlijk review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en over onze website.
We verwelkomen je als nieuwe klant.
Beste Ron,
Bedankt voor je goede review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en over onze winkel.