Deze score is gebaseerd op 317 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.
Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!
Bedankt voor je dikke 10 Michelle! Daar zijn we echt heel blij mee! Wat is het fijn om te horen dat jouw lens bevalt. Mocht je nog eventuele vragen hebben, kun je altijd bij ons langs komen in de winkel, of contact met ons opnemen via de telefoon of mail! We helpen je met alle liefde en zien je graag terug!
Bedankt voor je review Willem! Graag horen wij over welk product dit gaat, dan ga ik dit doorgeven aan ons webteam en gaan we direct aan de slag! Geniet van je aankoop, en we zien je graag terug!
Hi Jeannet, bedankt voor je review en het ware compliment naar onze klantenservice. We zijn blij om te horen dat je erg tevreden bent met jouw aankopen! Je kunt altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt, we helpen je graag!
Bedankt voor je mooie review Marian! We doen ons best om je zo goed mogelijk te helpen, aan te horen wat je eisen zijn, zodat we een camera kunnen vinden die zo goed mogelijk bij je past. Wat fijn dat we een match voor je hebben kunnen vinden! Geniet van je prachtige Canon camera. Mocht je eventuele vragen hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. We zien je graag terug!
Bedankt voor de review Rob. Het ging inderdaad niet geheel vlekkeloos, maar uiteindelijk hebben we het samen kunnen oplossen. Normaliter komt de betaling bij Klarna wel door, helaas was dit niet het geval met jouw bestelling. Wij hebben je een betaaltermijn aangeboden van 30 dagen, zodat je nog steeds alle ruimte hebt om te betalen, zoals je dat normaal bij Klarna kunt doen. Je kunt altijd contact met ons opnemen als je verdere vragen hebt. We zien je graag terug!
Hartelijk dank voor je review. Wat fijn om te horen dat je jouw gezochte artikelen zo snel kon vinden en dat het zo snel bij jou in huis was! Mocht je verder nog eventuele vragen hebben, kun je altijd bij ons langskomen of contact met ons opnemen. We helpen je graag!
Hi Nicholas! Bedankt voor het schrijven van een review! Wat fijn dat jij zo snel al van je aankoop hebt kunnen genieten. We zijn benieuwd naar wat voor mooie plaatjes jij ermee schiet. We zien je graag terug!
Hartelijk dank voor je review! We zijn erg blij om te horen dat alles bevalt. Mocht je eventuele vragen hebben, kun je altijd contact opnemen met ons! We zien je graag terug in onze winkel of op onze webshop!
Hartelijk dank voor je review en je positiviteit Ria! Wat fijn om te horen dat je gebruik hebt gemaakt van een leencamera! Hopelijk heb je nog prachtige plaatjes kunnen schieten van het Noorderlicht, we zien ze graag! Je kunt altijd contact met ons opnemen om de status van je reparatie op te vragen, dat is geen enkel probleem. Je bent altijd welkom bij ons in de winkel voor advies of gewoon gezellig voor een babbeltje. We helpen je graag, en hopelijk tot snel!
Bedankt voor je review Erico! Wat fijn om te horen dat je jouw bestelling zo snel in ontvangst hebt kunnen nemen. Mocht je eventuele vragen hebben, kun je altijd contact met ons opnemen! Geniet van je aankoop en hopelijk tot ziens!
Hi Linda! Bedankt voor je review. Onze excuses dat het inwisselen van jouw cadeaubonnen niet zo soepel verliep. Gelukkig hebben we het via een andere weg kunnen oplossen! Geniet van je aankoop en hopelijk tot ziens!
Bedankt voor je mooie review Wim! We zijn blij om te horen dat je alles zo positief ervaren hebt. Mocht je eventuele verdere vragen hebben over je Sony A7 II, of over iets anders, kun je altijd bij ons langskomen of contact met ons opnemen. We zien je graag terug!
Bedankt voor je mooie review Jan! We zijn erg blij om te horen dat onze website overzichtelijk is. Mocht je eventuele tips hebben zodat wij onze website mogelijk kunnen verbeteren in de gebruiksvriendelijkheid, horen we dit graag! Wij wensen je heel veel plezier met je aankoop, en hopelijk tot snel!
Bedankt voor je prachtige review Heline! Wat fijn om te horen dat je zo een prettige ervaring hebt gehad bij ons. Natuurlijk ben je bij ons een persoon en geen nummer, we hebben je met alle liefde geholpen, en blijven je met alle liefde helpen! Je bent altijd bij ons welkom, de koffie/thee staat bij ons klaar. Je kunt altijd contact met ons opnemen als je ergens nog vragen over hebt. Hopelijk tot snel!
Hi Noël! Bedankt dat je de tijd nam om deze review te schrijven. Wat fijn dat je voor ons hebt gekozen, en nogmaals onze excuses dat we het niet in 1 keer hadden geleverd. We zijn blij dat je hier begrip voor hebt! We zien je graag terug in onze winkel of webshop!
Hi Rein! Bedankt voor je review. Wat jammer dat jouw D80 niet meer te redden viel.. Gelukkig hebben we je aan een andere prachtige camera kunnen helpen! We begrijpen volledig dat je de batterijen inderdaad niet meer nodig hebt, en dit is geen enkel probleem natuurlijk! Geniet van je D7500, en voel je vrij om contact met ons op te nemen als je verdere vragen hebt!
Bedankt voor deze top review Steef! Heel veel plezier met je Canon EOS R. Al heb je eventuele vragen over de camera, kun je altijd langskomen of contact met ons opnemen. We zien je graag terug!
Hi Simon! Bedankt voor je mooie review. Wij vinden het heel fijn om te horen dat je zo een goede ervaring hebt gehad! Als je verdere vragen hebt kun je altijd bij ons langskomen of met ons bellen, dat is geen enkel probleem. We helpen jou met alle plezier! :)
Hi Yvonne, bedankt voor je mooie review! We willen alle klanten zo goed mogelijk helpen, daardoor kan het inderdaad voorkomen dat het wat langer duurt voordat je aan de beurt bent. Ik ben blij om te horen dat je voor de rest erg goed bent geholpen en dat je ervaring met ons ook positief is! We zien je graag terug in onze winkel! :)
Bedankt voor je positieve review Anja! We helpen je met alle plezier en doen ons uiterste best om je zo goed mogelijk te adviseren. Wij vinden het heel fijn om te horen dat je zulke prettige ervaringen hebt met Cameraland! We zien je graag terug in onze winkel of op onze website!
Hi Tinie! Bedankt voor deze mooie review. Fijn om te horen dat je alles zo goed hebt ervaren. Als je verdere vragen heb, ben je altijd welkom om bij ons langs te komen, of contact met ons op te nemen. De koffie staat bij ons klaar! :)
Bedankt voor de dikke 10 Dick! Wij zijn heel blij om te horen dat we je zo goed hebben kunnen helpen. Je kunt altijd bij ons langskomen, of contact met ons opnemen als je verdere vragen hebt! We zien je graag terug!
Bedankt voor de complimenten! Wat onwijs fijn om te horen dat alles zo goed bevalt. Ik zal deze complimenten ook doorspelen naar onze collega die alle pakketten zorgvuldig inpakt! Wij wensen je heel veel plezier met je aankopen, we zien je graag terug in onze winkel of webshop!
Bedankt voor de mooie review. Wat fijn om te horen dat we je zo goed hebben kunnen helpen! Geniet van je prachtige macrolens en statief, we zien je graag terug in onze winkel!
Hi Linda, bedankt voor de mooie woorden!
De beste service voor onze klanten is waar wij voor gaan. Mocht je ergens nog vragen hebben over je Sony A7 IV, kun je altijd contact met ons opnemen, of langs komen bij ons in de winkel. Geniet van je aankoop, en ik ben stiekem wel benieuwd naar alle mooie plaatjes die je ermee gaat schieten!