Deze score is gebaseerd op 317 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.
Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!
Beste Koos,
Bedankt voor je compliment! Wij zijn erg blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze webshop en service!
Veel plezier met je aankoop!
Dear Ayham,
Thank you for your kind review! We are happy to hear about your satisfaction of our service! Always good to welcome a new customer.
Have a nice day!
Beste Karel,
Bedankt voor je goede review! Wij zijn erg blij om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. Altijd leuk om een nieuwe klant te verwelkomen!
Beste Herwig,
Bedankt voor je leuke review! Wij zijn erg blij om te horen dat je zo tevreden bent met onze service.
Beste Hanna,
Beste Bianca,
Bedankt voor je compliment! Wij zijn erg blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze winkel.
Hopelijk tot de volgende keer!
Beste Jan,
Bedankt voor je review! Wij zijn erg blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze service!
Hopelijk mogen wij je de volgende keer weer van dienst zijn!
Beste Jeroen,
Hopelijk tot de volgende keer!
Beste Philippe,
Beste Philippe,
Bedankt voor je compliment! Wij zijn erg blij om te horen dat je zo tevreden bent met onze service.
Beste,
Bedankt voor je duidelijke en mooie review! Wat ontzettend fijn om te horen dat je zo'n goeie ervaring bij ons hebt gehad.
Veel plezier met je aankoop!
Beste Louis,
Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons.
Beste Ron,
Bedankt voor je review! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de service van onze verkopers!
Tot de volgende keer!
Beste Franz,
Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service van onze verkopers. We doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te ondersteunen.
Veel plezier met je aankoop en kom gerust vaker langs!
Beste Eric,
Bedankt voor je mooie review. We zijn blij om te horen dat ons assortiment goed in de smaak valt.
Veel foto plezier gewenst met je nieuwe lens!
Bedankt voor je leuke review!
Fijn om te horen dat je zo snel een nieuwe body hebt kunnen scoren.
We hopen dat hij je goed bevalt.
Veel plezier gewenst met je nieuwe camera.
Bedankt voor je mooie review Philippe,
We zijn blij om te horen dat je nieuwe occasion je goed bevalt.
Heel veel plezier gewenst met de camera en tot volgende keer!
- Team Cameraland
Bedankt voor je mooie review Henk,
We zijn blij om te horen dat we je snel hebben kunnen informeren en je oude spullen hebben kunnen inruilen.
Hopelijk tot ziens!
Bedankt voor je toffe review,
We zijn blij om te horen dat je nieuwe camera goed bevalt.
Veel foto plezier gewenst en hopelijk tot ziens!
Dank voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent over de snelle service en de kwaliteit van je aankoop. We kijken ernaar uit je in de toekomst weer van dienst te zijn.
Met vriendelijke groet,
Het Cameraland-team
Dank voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent over het bestelproces en de snelle levering. Excuses voor eventuele verwarring met de tracking, maar fijn dat onze klantenservice snel kon helpen. We kijken ernaar uit je in de toekomst weer van dienst te zijn!
Bedankt voor je mooie review,
fijn om te horen dat je nieuwe macrolens zo goed bevalt.
we hopen je snel weer van dienst te mogen zijn.
Bedankt voor je hoge score! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en advies. We kijken ernaar uit je de volgende keer weer van dienst te zijn, zowel in de winkel als online.
Met vriendelijke groet,
Het Cameraland-team
Bedankt voor je mooie review.
We zijn blij om te horen dat je nieuwe lens in de smaak viel.
Veel plezier en hopelijk tot snel!
Dankjewel voor je goede review Michel,
We zijn blij om te horen dat onze service bij je in de smaak valt.
Veel foto plezier met je nieuwe occasion camera!