Deze score is gebaseerd op 317 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.
Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!
Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven Zsolt! We zien je graag terug in onze winkel of webshop!
Bedankt voor je mooie review Bas!
Wij wensen je heel veel plezier met jouw aankoop van de Canon 5D Mark IV! Mocht je eventuele verdere vragen hebben over de camera, of over andere dingen, kun je altijd bij ons terecht. We helpen je met alle plezier!
We zien je graag terug!
Bedankt voor je mooie review Sabine!
Wij vinden het erg leuk dat jij je positieve ervaring met ons wilt delen! Onze excuses dat er iets niet goed werkte met jouw gekochte producten, gelukkig hebben we je goed kunnen helpen!
Mocht je nog vragen hebben, kun je altijd contact met ons opnemen, we helpen je graag!
Onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren met uw bestelling. We begrijpen uw teleurstelling en betreuren dat we geen oplossing of alternatief hebben kunnen bieden en dat de communicatie zo rommelig is verlopen. Bedankt dat u ons hier op wijst en wij gaan dit meenemen naar onze eerst volgende vergadering.
Bedankt voor uw goede review en we zijn blij uw verwachting overtroffen te hebben. Veel plezier met de insta360!
Bedankt voor je leuke review Bjankaa,
Fijn dat je zo goed geholpen bent, hopelijk tot ziens voor je volgende aankoop.
Bedankt voor je dikke 10, Mochten we je ooit nog kunnen helpen staan we voor je klaar. Veel plezier met je aankoop.
Bedankt voor je review Martijn!
We zijn blij dat jij je goede ervaring met ons wilt delen, het doet ons goed om te horen dat je erg tevreden bent! Mocht je verdere vragen hebben, of advies nodig hebben, kun je altijd bij ons terecht!
Bedankt voor je goede review,
We zijn blij dat we je hebben mogen helpen met het uitzoeken van je nieuwe lens. Hopelijk tot de volgende keer.
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze positieve review te schrijven Roy!
We hopen je snel weer te kunnen verwelkomen in onze winkel of webshop!
Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om een mooie review te schrijven Esther!
Het doet ons goed dat alles naar wens is, wij wensen je heel veel foto plezier met jouw nieuwe aanwinst!
Bedankt voor je goede review Esther, we zijn blij om te horen dat ons aankoopproces zo soepel is verlopen. Mocht je nog vragen hebben voor ons neem gerust contact op.
Bedankt voor je mooie review!
Het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service! Wij wensen je heel veel plezier met jouw nieuwe objectief, en we zijn blij dat we jouw oude objectief weer een tweede thuis kunnen geven!
Mocht je verdere vragen hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. We zien je graag terug!
Dankjewel voor je positieve review Fokje!
Het doet ons goed om te zien dat je een prettige ervaring bij ons hebt gehad. We helpen je met alle plezier en nemen graag de tijd voor je die je nodig hebt.
Wij wensen je veel plezier met je prachtige camera en objectief!
Hopelijk tot snel!
Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om een review voor ons te schrijven!
Mocht je verdere vragen of advies nodig hebben, kun je altijd bij ons terecht, we helpen je graag!
Bedankt voor je bericht René!
Wij wensen je veel plezier met jouw aankoop, mocht je tussendoor vragen hebben, kun je altijd bij ons terecht. We helpen je graag!
Hartelijk dank voor je review Jack!
We vinden het fijn dat jij jouw goede ervaring met ons wilt delen. Ik zal jouw compliment doorgeven aan onze administratieve afdeling!
Mocht je tussendoor nog verdere vragen hebben, kun je gerust contact met ons opnemen, we helpen je met alle plezier!
Hopelijk tot snel :)
Bedankt voor je review Eric!
Wij wensen je veel plezier met je lens, we zijn erg benieuwd naar de plaatjes die je ermee gaat schieten!
Hopelijk tot snel!
Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven Bert! Wij vinden dit erg fijn om te horen van een vaste klant. We zien je graag terug!
Hartelijk dank voor je prachtige review Marcel!
We zijn blij om te horen dat je zo een goede ervaring hebt gehad in onze winkel, de koffie staat hier altijd voor je klaar! Je bent altijd bij ons welkom voor advies, vragen of gewoon gezellig een babbeltje te houden.
We zien je graag terug in onze winkel!
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven Tamara!
Het doet ons goed om te horen dat jij zo een prettige ervaring met ons hebt gehad. We hebben je met veel plezier geholpen en zijn blij dat je tevreden bent met jouw aankoop. Mocht je er toevallig nog vragen over hebben, kun je altijd contact met ons opnemen!
Wij wensen je heel veel plezier met je camera en lens en tot ziens!
Bedankt voor je review Erica!
Wat fijn dat je jouw positieve ervaring met ons wilt delen, dit waarderen wij enorm. Je kunt altijd bij ons terecht voor al je vragen en voor advies, we helpen je met alle plezier! Mocht je nog eventuele vragen hebben, kun je gerust contact met ons opnemen.
We zien je graag terug!
Bedankt voor je review Gerard!
Wij wensen je veel plezier met je aankoop en hopelijk tot ziens!
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven Marinus!
Wij wensen je heel veel plezier met je aankoop, mocht je er eventuele vragen over hebben, kun je altijd bij ons terecht!
Bedankt voor je review Breve!
Wat fijn dat je voor ons hebt gekozen en dat je jouw prettige ervaring met ons deelt! We zien je graag terug in onze winkel of webshop!