Deze score is gebaseerd op 317 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.
Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!
Bedankt voor de positieve review! Soms verzenden wij uit twee magazijnen, vandaar dat dit wel eens wil gebeuren.
Veel plezier van je nieuwe spullen en hopelijk tot snel!
Groet,
Team Cameraland.
Leuk om te horen dat je alles zo positief heb ervaren. Cameraland is inderdaad voor iedereen, dus het maakt niet uit hoeveel ervaring je hebt met fotografie. Ik wens je veel plezier van je nieuwe spullen en hopelijk tot ziens bij ons in de winkel.
Groet,
Team Cameraland
Bedankt voor je bericht. Leuk om te lezen dat je bij onze Swarovski dag in Hortus was. Of we nou op locatie verkopen of in de winkel, testen mag en kan bij ons altijd, want je moet natuurlijk wel weten wat je koopt. Hopelijk heb je veel plezier van je nieuwe kijker.
Tot zien in de winkel.
Team Cameraland