Deze score is gebaseerd op 317 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.
Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!
Dankuwel voor deze uitgebreide mooie review. We zijn blij om te horen dat de camera zo goed bevalt. voor eventuele hulp bij het uitvinden van het aantal kliks neem gerust contact op
Bedankt voor uw goede review en geduld. we hopen dat de camera goed bevalt!
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring, zo horen we het graag.
Bedankt voor uw review. we doen ons best om ons assortiment zo uitgebreid en divers mogelijk te houden.
We vinden het een eer dat u voor ons zo bent afgerezen. We zien u graag snel weer in de winkel of online
Bedankt voor je mooie review. We zijn blij dat we dit gevoel bij u uitstralen. je bent altijd welkom voor vragen of advies.
Bedankt voor deze mooie score, fijn dat alles goed is afgehandeld. hopelijk tot snel
We zijn blij met je mooie review. we zijn blij dat je zo tevreden met ons bent.
Bedankt dat je tijd heb genomen om deze review te schrijven en goed dat u contact met ons heeft opgenomen. Hopelijk is alles snel in orde zodat u aan de slag kunt.
Zo niet? Dan kunt u altijd bellen, mailen of appen.
Bedankt voor deze top review.
We zijn dan ook erg blij om u als klant te hebben en dat de voet goed past.
Hartelijke groeten,
Team Cameraland
Bedankt voor uw goede review.
We zijn benieuwd naar wat voor verbeterpunten u voorstelt zo dat we deze eventueel kunnen implementeren.
Stuur hier gerust een e-mail over.
Bedankt voor deze mooie review.
Dit is er natuurlijk eentje om in onze zak te steken.
Fijn dat dat u onze winkel ervaring zo heeft ervaren en gedeeld.
Hopleijk tot snel weer.
Bedankt voor deze dikke 10 en fijn dat u zo tevreden over ons bent.
We zien uw volgende bestelling graag tegemoet.
Hartelijk dank voor deze spetterende review. We blijven ons best doen om uw winkel ervaring nog beter te maken. veel plezier van de hoekzoeker!
Bedankt voor je review! Fijn dat alles zo goed is bevallen.
U kunt ons altijd bereiken voor vragen of advies.
Bedankt de 10 sterren review. We zullen het doorgeven aan ons personeel op de vloer, hopelijk tot snel!
Bedankt dat je onze winkel zo aanbeveelt. Je bent altijd welkom voor vragen of advies in de winkel zo als online. tot snel!
Bedankt rob voor je leuke review. Fijn dat alles zo goed bevalt. Recensies zoals deze doen we het voor! - Team Cameraland
Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de winkel ervaring je zo goed bevalt. We gaan het doorgeven aan ons personeel in de winkel!
Dankjewel voor de mooie review. Fijn dat alles zo goed is bevallen. hopelijk tot snel!