Deze score is gebaseerd op 317 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.
Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!
Bedankt voor uw geduld en mooie review. we zien u graag snel weer
Wat vervelend dat u dit zo heeft ervaren.
Echter bent u zelf akkoord gegaan met het bod dat wij hebben gedaan en bent u nergens tot gedwongen. Natuurlijk ligt de prijs ook hoger aangezien wij de ingekochte producten een onderhoudsbeurt geven. Daarnaast moet er ook nog een marge overblijven omdat wij nou eenmaal een winkel zijn die winst moet draaien.
We gaan u niet vragen de review te verwijderen.
Maar is een score 3 nou echt zo geplaatst in dit geval?
Fijn dat je nieuwe lens zo goed bevalt. We zijn benieuwd naar je mooie plaatjes
Een echte trouwe klant zo te horen! dat horen we graag. u bent altijd welkom voor advies of een kopje koffie
Wat fijn dat je onze winkel zo positief ervaart. We proberen altijd een passende oplossing te vinden voor elk probleem
Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn dat alles bevalt. we zien u graag snel weer in onze winkel
Bedankt voor deze erende review, je bent altijd welkom in de winkel voor welk probleem of advies dan ook.
Bedankt voor uw review. Normaal is de levering sneller maar zo vlak voor de feestdagen kan het nog wel eens chaos zijn. fijn dat het product bevalt
Bedankt voor je review arjan. deze steken we graag in onze zak.
Fijn dat alles zo is goed is afgehandeld. veel film plezier