Deze score is gebaseerd op 317 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.
Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!
Bedankt voor de review. Vervelend dat u door de vertraging in de levering alsnog extra kosten heeft moeten maken. Het is inderdaad het geval dat wij wat vertraging hebben in de levering. Ter compensatie voor de door u gemaakte kosten hebben we u een cadeaubon van 30 euro toe gestuurd. Deze kunt u gebruiken in onze winkel en in onze webshop. Hopelijk kunnen we u volgende keer bewijzen, dat dit een eenmalige fout van onze kant is geweest.
Bedankt voor je mooie review.
We zien je graag snel in onze winkel
Bedankt voor je review peter.
Hopelijk werkt je camera weer zoals normaal. Je bent altijd welkom voor vragen of advies
Bedankt voor je review! Hopelijk werkt je statief weer naar behoren
Dankjewel voor je review Inge!
Bedank voor je leuke review.
Veel plezier met je nieuwe objectief
Hartelijk bedankt voor je mooie review.
We zien je graag snel weer terug in onze winkel
Bedankt voor je Review.
Onze medewerkers nemen graag de tijd voor je om je zo vakkundig mogelijk te helpen totdat je tevreden bent.
We zien je graag snel weer terug
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met ons assortiment
Bedankt voor je review Gert!
Het was even puzzelen over en weer, maar gelukkig zijn we er samen uit gekomen.
Voor al je vragen kun je altijd bij ons terecht.
Bedankt voor je review!
Veel plezier met je aankoop
Bedankt voor uw bericht. Vervelend dat u wat langer moest wachten op het product. Wel fijn om te horen dat u blij bent nu het binnen is.
We nemen de feedback mee voor verbetering van onze diensten.
Hopelijk tot ziens!
Bedankt voor uw review. Leuk om te horen dat u tevreden bent. We zien u zeker graag eens bij ons in de winkel!
Hopelijk tot ziens!