Deze score is gebaseerd op 317 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.
Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!
Bedankt voor je review en bestelling.
fijn om te horen dat je alsnog je bestelling hebt kunnen doen zo.
Veel plezier met je aankopen gewenst!
Ontzettend bedankt voor je fantastische feedback! Het doet ons ontzettend goed om te horen dat je onze winkel zo fijn vindt en dat we je goed hebben geholpen. Jouw vertrouwen in ons deskundig advies betekent veel voor ons en daarom waarderen we het dat je voor ons naar alkmaar komt. Hopelijk tot volgende keer
Bedankt voor je review Herman,
Wat fijn dat alles zo soepel is verlopen met je inruil.
Mocht je ooit nog eens een leuke inruil hebben of gewoon een vraag, loop gerust binnen.
Groetjes. Team Cameraland
Hartelijk dank voor je mooie review Jan!
Het doet ons goed om te horen dat jij zo een goede ervaring met ons hebt gehad en dit ook wilt delen! Mochten wij je verder nog ergens mee kunnen helpen, weet je ons te vinden! De koffie staat voor je klaar :)
Bedankt voor je positieve review Ronald!
Wat fijn dat jij jouw fijne ervaring met ons wilt delen. Wij wensen je heel veel plezier met jouw aankoop! Voor vragen en advies kun je altijd bij ons terecht.
We zien je graag terug!
Bedankt voor je review Martien!
Wij wensen je heel veel plezier met jouw aankoop en hopelijk tot ziens!
Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om een mooie review te schrijven Rob!
Wij zijn blij dat we jou al deze jaren goed hebben kunnen helpen, en kunnen niet wachten om nog vele jaren voor je klaar te staan! Je weet dat je altijd bij ons terecht kunt voor vragen en advies, of gewoon simpelweg een babbeltje.
We zien je graag terug in onze winkel!
Bedankt voor deze feedback.
Dit kunnen we zeker meenemen en verbeteren.
We zijn blij om te horen dat je alsnog een mooie lens occasion heb kunnen vinden.
Geniet ervan en hopelijk tot ziens.
Bedankt voor je positieve review Pim!
Wij vinden het erg leuk dat jij jouw prettige ervaring met ons wilt delen en wensen je heel veel plezier met jouw nieuwe aanwinst!
Mochten wij je ergens verder mee kunnen helpen, dan kun je gerust contact met ons opnemen.
We zien je graag terug in onze winkel!
Bedankt voor jouw mooie woorden Wim!
We zijn blij dat je ons hebt ontdekt en tevreden bent met jouw tweedehands aankoop. Het doet ons goed te horen dat jouw lens in uitstekende staat verkeert en dat je ons beschouwt als jouw winkel voor de toekomst. Bedankt voor de geweldige beoordeling!
We zien je graag terug!
Thank you for your lovely review!
How nice of you to share your positive experience with us.
We hope you enjoy your purchase! If there is anything we can do to help you, please feel free to contact us!
Bedankt voor je positieve review Wouter!
Het is erg fijn om zo een review te lezen van een vaste klant. We zijn altijd blij als wij jou mogen ontvangen in onze winkel.
Mochten wij je nog ergens mee kunnen helpen, staat de koffie hier voor je klaar!
Bedankt voor je review Alex!
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over jouw bestelling en over de gebruiksvriendelijkheid van onze website!
Wij wensen je veel plezier met jouw aankoop!
Bedankt voor je positieve review Joep!
Het doet ons goed om zo een unieke, maar accurate review te lezen! Wij vinden het heerlijk om onze kennis te kunnen delen met de wereld en zijn blij dat we jou hebben mogen helpen.
Mocht je verdere vragen hebben, kun je altijd bij ons terecht!
We zien je graag terug :)
Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven Lanthon! Wij wensen je veel plezier met jouw aankoop en zien je graag terug in onze winkel of webshop!
Bedankt voor je feedback John.
Onze excuses dat je de bulk versie hebt ontvangen. Ik heb mogen vernemen dat je in de tussentijd al contact hebt gehad met een van onze collega's. Mocht er nog iets zijn, kun je gerust contact met ons opnemen!
We zijn in ieder geval erg blij dat de Z6 II je goed bevalt en wensen je hier heel veel plezier mee!
Bedankt voor je review Peter!
Wij wensen je veel plezier met jouw aankoop! We zien je graag terug bij ons in de winkel of op onze webshop!
Bedankt voor je positieve review Ilse!
We zijn blij dat jij jouw prettige ervaring met ons wilt delen! Mocht je nog verdere vragen hebben, kun je gerust contact met ons opnemen, of bij ons langskomen in de winkel. We helpen je met alle plezier!
Bedankt voor je positieve review Ilse!
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven Frans! We zien je graag terug in onze winkel of webshop!
We vinden het erg vervelend dat er in de communicatie fouten zijn gemaakt, dat is uiteraard niet onze bedoeling geweest. We streven er altijd naar de beste service te verlenen en onze klanten een goed gevoel te geven, helaas zijn we daar bij u in tekort geschoten. Onze welgemeende excuses hiervoor en hopelijk kunnen we uw vertrouwen terugwinnen.
Bedankt voor je review Michael!
We zijn blij dat je tevreden bent over jouw Jupio Grip! Mocht je eventuele vragen hebben, kun je gerust contact met ons opnemen. We helpen je graag!
Bedankt voor je mooie review Paul!
Het doet ons goed om te horen dat jij zo een prettige ervaring hebt gehad! Wij wensen je veel plezier met je nieuwe Canon EOS R6 Mark II!
Hopelijk tot snel!
Hartelijk dank voor je positieve review Arie!
Het is erg fijn om zulke mooie woorden te horen van een vaste klant!
Wij helpen je altijd met alle plezier en we zien je graag terug in onze winkel!
Bedankt voor je positieve review Antal!
Wij wensen je heel veel fotoplezier met jouw prachtige aanwinst!
We zijn erg benieuwd naar wat voor mooie plaatjes jij ermee gaat maken. Vergeet ons niet te taggen op een van onze socialmediakanalen!
We zien je graag terug!
Bedankt dat jij je positieve ervaring met ons hebt gedeeld Rene!
Wij wensen je heel veel plezier met jouw nieuwe flitser!
Mocht je eventuele vragen hebben, kun je gerust contact met ons opnemen!