Electroworld.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Electroworld.nl.

Electroworld.nl stelt zich voor

Electro World is de grootste Elektronica formule in Nederland. Voor Electro World staat kwaliteit, persoonlijk advies en complete service voorop. Met een eigen magazijn en meer dan 150 winkels staan wij dagelijks voor u klaar en heeft u altijd een Electro World winkel in de buurt. Wij hebben een breed assortiment beeld, geluid, huishouden, keuken, computers, elektronica en persoonlijke verzorging. Dit assortiment leveren we niet alleen, we installeren, repareren en bouwen in. Hiervoor hebben wij 350 vakmonteurs in dienst die u kunnen helpen. Mooi voor Elkaar

Deze score is gebaseerd op 1928 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Marja 22-11-2024

Bij binnenkomst in de winkel was er gelijk kontakt op een zeer neutrale en vriendelijke manier. Je werd niet overweldigd door info, maar ook niet dat ze geen interesse toonden. Precies goed. Toen wij besloten even verder te kijken, was dat ook geen enkel probleem en was de mevrouw nog steeds even vriendelijk.
We zijn toen een eindje verder op een hapje wezen eten en nog even samen doorgenomen en vinden dan toch dat je iets moet kop[en in je eigen stad en niet on-line. Misschien 50 euro goedkoper, maar als er iets is, zijn ze wel dichtbij.
Voordat we naar de autoparkeerplaats terug liepen zijn we de winkel in gegaan en hebben de droger gekocht. Ze kwamen hem keurig thuis brengen en sjouwden hem ook twee trappen op. Goede ervaring!

Rema 22-11-2024

Prima winkel met fijne duidelijke hulp bij het nemen van je beslissing.

Coppens 22-11-2024

Fijne winkel, goed , vakkundig en vriendelijk personeel.

Ronald en Sandra 22-11-2024

We worden altijd vriendelijk en kundig geholpen.
Of het nu om een grote of een kleine aankoop gaat dat maakt geen verschil. Dit keer ging het om een televisie, korte levertijd en vakkundige montage.

Eef1972 22-11-2024

10,0
Zeer snelle service met ophalen en terug thuis bezorgen van apparaat wat gerepareerd moest worden. De kosten waren wel een afweging omdat het onderdeel flink aan de prijs is maar daar kan Electro World niets aan doen.
Ook heel handig om zo'n winkel op het dorp te hebben met fijne eigenaren.

martijn 22-11-2024

Ruimte keuze en scherpe prijzen.
levering was ook prima

väös 22-11-2024

mensen hebben verstand van zaken en maken je ook nog erop attent als er van een product aanbiedingen komen, thuisbezorgen op afspraak perfect geregeld en goede service

Hans 22-11-2024

10,0
Mooie winkel, supergoed advies en snelle professionele service!

Maan 22-11-2024

5,0
Wasmachine bij hun gekocht, is net 6 weken oud.
Gaat deze al stuk, hij zit nog in de garantie!
Ik ga langs om te vragen of dit verholpen mag worden?
Kreeg als antwoord, wij willen wel een monteur langs sturen, maar als de monteur vind dat het u eigen schuld is dat hij is stuk is gegaan, dan draait u alsnog voor de kosten op van de reparatie en voorrijkosten??
Weird!!

Helga 21-11-2024

Mooie overzichtelijke winkel.
Vriendelijk personeel en behulpzame bezorgers.

Erica Spandaw 21-11-2024

De monteur was keurig op de juiste en samen met de werknemer hebben ze een hele mooie en fijne vaatwasser geplaatst

Babet 20-11-2024

10,0
Wij zijn super tevreden. We kregen hele goede service en extra hulp bij het installeren van de kookplaat. Fijn dat er zulke meedenkende mensen zijn!

Christian 20-11-2024

10,0
Nette winkel en ook goed geholpen door de verkoper.
Levering zoals afgesproken en ook netjes afgeleverd

Rick 20-11-2024

10,0
Fijne winkel, vriendelijk personeel en goed geholpen.
Alles werd vlot thuis bezorgd, en oude spullen namen ze weer mee.
We kregen nog wat uitleg en werden gewezen op de garantieregistratie.
Wij zijn erg tevreden.

Nijdam 19-11-2024

10,0
Eigenaar hield ons goed op de hoogte van binnenkomst gewenste produkt en hield zelfs de winkel langer open om ons in de gelegenheid te stellen het artikel op te halen.

Mark 19-11-2024

10,0
We hebben onlangs onze tv en wasmachine/droger vervangen.
Leuk geholpen in de winkel en goed geadviseerd.Alles is gemonteerd en ook geinstalleerd.Voor de uitleg is uitgebreid tijd genomen en dat hebben we als zeer prettig ervaren.We hebben zeer goede ervaringen met Stiphout en beveel ze bij iedereen aan.

martin 19-11-2024

10,0
altijd goed, vakkundig en vriendelijk geholpen

Vriend 19-11-2024

10,0
Zo fijn dat er producten-kennis is!

Gijs 19-11-2024

10,0
Snelle, zeer vakkundige installatie! Werd nog even attent gemaakt op een cashback, top service.

Jasmijn 18-11-2024

Een winkel met echte service, vriendelijk en behulpzaam personeel. Ze nemen de tijd voor je en helpen je echt.

Sandra 18-11-2024

10,0
Super snelle en nette service. Proffesionals die met je meedenken, goed advies!
Een topzaak!

Jan van Egmond 18-11-2024

10,0
Vriendelijk personeel met kennis van zaken. Je voelt je in de winkel gewoon nog klant en geen nummer. Prima prijs / kwaliteitverhouding van de producten met nog echte service !

? 18-11-2024

Mijn ervaring met de persoon waar ik contact mee heb gehad en ik mee heb overlegd, was erg prettig, meedenkend en betrouwbaar.
De koel-vrieskast die ik aangeschaft heb kan, in plaats van naar mijn huis, naar de verhuizer gebracht worden.
Aangeboden werd dat de verkoper van Electroworld contact met de verhuizer opneemt voor de bezorging. Dus geen enkele zorg voor mij!
Dit waardeer ik erg! Complimenten!
Deze winkel onthoud ik voor mijn eventuele volgende koop!

A Dielemans 18-11-2024

Wij komen allang in deze winkel voor Electro World
was bcc , goed winkel personeel . 👍

Electroworld Goes 18-11-2024

Goede verkopen en de mensen zijn klant vriendelijk...waar kom je dit nog tegen.

Toon meer reviews