Electroworld.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Electroworld.nl.

Electroworld.nl stelt zich voor

Electro World is de grootste Elektronica formule in Nederland. Voor Electro World staat kwaliteit, persoonlijk advies en complete service voorop. Met een eigen magazijn en meer dan 150 winkels staan wij dagelijks voor u klaar en heeft u altijd een Electro World winkel in de buurt. Wij hebben een breed assortiment beeld, geluid, huishouden, keuken, computers, elektronica en persoonlijke verzorging. Dit assortiment leveren we niet alleen, we installeren, repareren en bouwen in. Hiervoor hebben wij 350 vakmonteurs in dienst die u kunnen helpen. Mooi voor Elkaar

Deze score is gebaseerd op 1928 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Electroworld Goes 18-11-2024

Goede verkopen en de mensen zijn klant vriendelijk...waar kom je dit nog tegen.

I.Steenmeijer 18-11-2024

Prima advies en geholpen.

Thijs L 18-11-2024

10,0
Graag wil ik een hele positieve beoordeling over Electro World Hamer Schrijven.
Mijn vriendin en ik waren op zoek naar een nieuwe koelkast met koel-vries combinatie en wij waren al bekend met deze winkel, maar wij hebben er nog nooit wat gekocht.
In de winkel werden wij zeer uitgebreid geholpen met onze keuze en werden de positieve en negatieve kanten van elk model toegelicht, en zelfs kregen wij nog een gids mee, wat op zich een uitzondering is.
Na verder nadenken en vergelijken zijn wij tot de goede beslissing gekomen en hebben wij een mooie goede Inventum koel-vries combinatie gekocht.
Ondanks dat wij op de eerste verdieping van een appartement woonden, konden de 2 dappere bezorgers de koelkast naarbinnen krijgen en zijn wij goed geholpen met de aansluiting en extra uitleg.
Zelfs binnen een paar uur was de koelkast al op temperatuur, en wij genieten van onze aankoop.
Het enig kleine minpuntje was dat er maar 2 bezorgers waren, zoals zij zelf aangaven, 3 man zou beter, veiliger en verantwoordelijker zijn geweest, dus bij deze mijn dubbele dank aan de bezorgers.
In de toekomst komen ik en mijn vriendin terug om een wasmachine te kopen, maar ik heb er nu al alle vertrouwen in dat dit goed gaat komen.
Deze winkel is een absolute aanbeveling voor alle huishoudelijke apparatuur en meer.
Hartelijk bedankt voor de goede service!

Cokar 18-11-2024

10,0
Ik ben voor de eerste keer in deze zaak geweest ,het viel mij op dat men zeer vriendelijk is ,en de tijd neemt voor mij als klant.
Ik was er voor een storing van mijn oude TV men was zeer gedienstig om mij te helpen en advies te geven .Uiteindelijk heb ik de beslissing genomen na een perfect advies om een nieuwe TV te kopen .Ik ben op een zeer rustige manier geholpen en vakkundig bijgestaan door een verkoper. Er is vervolgens een goede afspraak gemaakt om de TV bij mij thuis te plaatsen en te instaleren. Ik ben zeer tevreden over de goede en vriendelijke service . Een aanrader bravo .

Peter 18-11-2024

10,0
Keurig geholpen, goede uitleg. Levering zoals afgesproken. Geen aanbetaling nodig.

Harm 18-11-2024

10,0
altijd goede service en een luisterend oor

Sjaak 17-11-2024

10,0
Prima en vlot geholpen met advies en installatie van Google tv op mijn smart tv.

Loek 17-11-2024

10,0
Vriendelijk en neemt ondanks de drukte de tijd om goed toelichting te geven over de verschillende mogelijkheden.

Max Spaans 17-11-2024

De service en adviezen die je krijgt zijn tip top.En dat al vele jaren.

Ten Voorde 17-11-2024

Een mooie HUE lamp voor in de keuken en deze voldoet heel goed

Jeroen 17-11-2024

10,0
Zeer vriendelijk personeel bij het filiaal in Schalkhaar.

Jan Teunissen 17-11-2024

Werd heel netjes in de winkel behandeld en van goede uitleg.

A.D. Drost 17-11-2024

Prima geholpen bij de aankoop van een televisie.

Klazien Kleppe -Ames 17-11-2024

10,0
Prettige medewerkers. Goed advies. en super service!

Henny Berkelmans 17-11-2024

Reparatie wasmachine Miele 30 jaar oud.
Zeer snel bezoek van een ervaren monteur, die 2 dagen later al met de bestelde onderdelen terugkwam
voor de uiteindelijke reparatie.
Wasmachine keurig gerepareerd en uitvoerig getest met de mededeling dat de reparatie geheel voor eigen risico
was gezien de leeftijd van deze Miele, wat wij begrepen en ook geaccepteerd hebben.
Super tevreden over de firma Van Amelsvoort

Muna 17-11-2024

6,0
Producten goed, maar levering echt niet zoals beloofd binnen 1 á 2 werkdagen. Op de 14e besteld en op de 17e nog niets ontvangen.

johan zwartbol 17-11-2024

overzichtelijke winkel evenals de webside.goede uitleg van gezochte en gekocht product en vriendelijke mensen die goede tips gaven.

Marco Teunissen 17-11-2024

10,0
We komen al diverse jaren bij Electroworld en ervaren hierbij altijd een zeer prettige en informele sfeer waarbij we goed geadviseerd worden. Gedurende het hele proces vanaf de aankoop tot de levering van het product zijn we goed op de hoogte gehouden en komen ze hun afspraken na. De medewerkers zijn goed op de hoogte van de verschillende producten en je merkt dat ze goed luisteren naar hun klanten en zullen je niks verkopen als dit niet past bij je wensen.

Ronald 17-11-2024

Goed en eerlijk advies.
Betrokken bij de klant

Gerry Sas 16-11-2024

10,0
Ik vind het een hele fijne winkel en kom er graag,met heel vriendelijk personeel en nemen alle tijd om je te woord te staan en wordt goed geholpen ,en je krijgt geweldige uitleg over het product

Leo 16-11-2024

Zeer goede service

Anja 16-11-2024

Veel keuze, in allerlei prijsklasses, goede kwaliteit en bijzonder klantvriendelijke medewerkers. Er heerst hier een fijne sfeer en de klant is hier echt koning.
Een product wat een lange levertijd heeft wordt opgelost met een leen apparaat. Echt heel fijn en een extra service.

Al 16-11-2024

10,0
Snel en goede levering netjes werken

Albert Klunder 16-11-2024

Bij deze winkel wordt je altijd vriendelijk behandeld, en wordt er een goede uitleg gegeven van het product dat je wil aanschaffen. Ook is de service goed, en kun je altijd weer bellen of komen als het niet naar behoren werkt. Dan doen ze altijd hun best om het op te lossen

Ray 16-11-2024

10,0
Betrokken en behulpzame medewerkers, goede adviezen over de producten

Toon meer reviews