Electroworld.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Electroworld.nl.

Electroworld.nl stelt zich voor

Electro World is de grootste Elektronica formule in Nederland. Voor Electro World staat kwaliteit, persoonlijk advies en complete service voorop. Met een eigen magazijn en meer dan 150 winkels staan wij dagelijks voor u klaar en heeft u altijd een Electro World winkel in de buurt. Wij hebben een breed assortiment beeld, geluid, huishouden, keuken, computers, elektronica en persoonlijke verzorging. Dit assortiment leveren we niet alleen, we installeren, repareren en bouwen in. Hiervoor hebben wij 350 vakmonteurs in dienst die u kunnen helpen. Mooi voor Elkaar

Deze score is gebaseerd op 1928 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Henny 29-10-2024

6,0
Verkeerde wasmachine bezorgd en aangesloten, Ook als je betaalt bij het bezorgen krijg je pas later de factuur Baas zegt over het verkeerd bezorgen van de wasmachine , ach dat kan gebeuren ,Ik vind van niet. Heb ter compensatie een waterkraan gekregen.

Jos 29-10-2024

10,0
Uitstekend geholpen en goed geadviseerd welk product het beste bij mij past .
Goede prijs kwaliteit verhouding en alles van begin tot einde goed geregeld. Top !!
(*) ga zo door

Inge 29-10-2024

Het is erg fijn dat er in Baarn een winkel is waar je huishoudelijke apparatuur kan kopen en waar de service zo goed is.

W. Schmits 29-10-2024

De monteur kwam op tijd, was vriendelijk, werkte accuraat en ruimde na afloop de rommel op.
Inmiddels bevalt de nieuwe verlichting goed.

Elmer Smies 28-10-2024

Vriendelijk, vakkundig, meedenkend.
Belangrijk dat dit soort winkels bestaansrecht houden!

Jan 28-10-2024

10,0
Goed advies in de winkel, snelle levering volgens afspraak. Aanvulling snel en goed geleverd.
Oplossing gericht

Berry 28-10-2024

10,0
Fijne mensen in de winkel die altijd de tijd voor je nemen

Jack 28-10-2024

6,0
Bestelling liet een tijd op zich wachten en communicatie daarover ook. Ik heb vaak gebeld naar stand van zaken, personeel was overigens erg vriendelijk. Installatie ging ook niet zonder problemen. Is uiteindelijk naar tevredenheid opgelost.

Arie W 28-10-2024

10,0
Mooie winkel met grote keuze mogelijkheid. Zeer deskunduge medewerkers. Ontzettend vriendelijk geholpen. Kortom zeer tevreden. We konden door de goede voorlichting en uitleg een weloverwogen keus maken.

Alwin 28-10-2024

10,0
Goede winkel, goede service, snelle levering en afspraken worden nagekomen.

Rob Leonard 28-10-2024

Vriendelijk, vakkundig en betrouwbaar advies gekregen voor de aankoop. Afhandeling, levering en inbouw van de vaatwasser liep geheel volgens afspraak.

Hesther Wieman-Metz 28-10-2024

Fijne grote diepvries met grote lades, die er makkelijk uit te halen zijn, dus makkelijk schoon te maken

Mario 28-10-2024

De service in de winkel was prima. Goed geholpen, duidelijk en goed advies. De levering is ook goed gegaan.

Zeer tevreden klant 28-10-2024

10,0
In de winkel als koningin behandeld, net als vorige keer bij de aanschaf van de inbouwoven nu ook weer een goede uitgebreide uitleg van diverse wasmachines.

Bezorgen en plaatsing zoals afgesproken, correct en beleefd afgeleverd.

Volgens mij de beste witgoedwinkel uit de omgeving met superservice en het meest vriendelijke personeel.
Ik zou een ieder deze winkel in Schalkhaar aanbevelen.

Peter wouw 28-10-2024

10,0
Goede uitleg over het produkt. En door een goede oplossing geboden toen de levering door de fabriek later dan verwacht zou plaatsvinden

Hans 28-10-2024

Wasmachine en droger netjes geplaatst. Wasmachine die wilde was erg beschadigd. Op lossing was een andere en luxere machine te leveren. Prima geregeld.

Robin Galjaard 28-10-2024

We hadden onze wasmachine laten repareren maar door een verkeerde diagnose had het niet het gewenste resultaat. Na uitleg hierover in de winkel is het keurig opgelost en hebben we een nieuwe wasmachine gekocht.

René 28-10-2024

Topwinkel! Een inbouwkoelkast in de winkel besteld, een paar dagen later geleverd en vlot ingebouwd door twee zeer vriendelijke en gezellige monteurs!
Gewoon een ouderwets goede en lokale bruin/witgoedwinkel!

Guus Kimpel 28-10-2024

Goede advies over aan te schaffen producten - Lokale winkel (belangrijk om eigen middenstand te steunen)

B. B. 28-10-2024

Vlotte en deskundige hulp in de winkel. De volgende dag de diepvrieskast in huis. Veel ruimte in de diepvrieskast. Alleen laden, waardoor het goed overzichtelijk is. nofrost, daar hoop ik veel plezier van te hebben.

Jan 28-10-2024

We hebben voor deze winkel gekozen omdat het een fysieke winkel is in de stad waar we vlakbij wonen. Het persoonlijk advies in een fysieke winkel is hiervoor de belangrijkste reden.

Kruit 27-10-2024

3,0
Er word door het personeel aldaar met je mee gedacht. jammer dat er een beschadig fornuis door hun aangeleverd werd. Deze werd vernieuwd , maar wat blijkt de branders werken niet goed voornamelijk de wokbrander.monteur geweest en is door gestuurd naar etna. We zijn dus afhankelijk van etna wanneer deze gaat reageren waar sta je dan als klant

Jomabi 27-10-2024

De medewerkers hebben ons ontzeteend goed geholpen. We zijn blij met onze aankoop

A.J.Ziengs 27-10-2024

Al een paar maal producten van Electroworld Balsters mogen ontvangen. Steeds tot veel tevredenheid! Vlotte service, prettig personeel. De laatste maal een inductieplaat omdat de onze maar half meer werkte. We hadden een offerte aangevraagd bij de ATAG fabriek, maar besloten de aankoop te gunnen aan een plaatselijke middenstander. Dit ook gemeld aan de ATAG fabriek, die daar alle begrip voor toonden!

Elma Boelé 27-10-2024

Klantvriendelijk en bekwame adviezen.

Toon meer reviews