Electroworld.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Electroworld.nl.

Electroworld.nl stelt zich voor

Electro World is de grootste Elektronica formule in Nederland. Voor Electro World staat kwaliteit, persoonlijk advies en complete service voorop. Met een eigen magazijn en meer dan 150 winkels staan wij dagelijks voor u klaar en heeft u altijd een Electro World winkel in de buurt. Wij hebben een breed assortiment beeld, geluid, huishouden, keuken, computers, elektronica en persoonlijke verzorging. Dit assortiment leveren we niet alleen, we installeren, repareren en bouwen in. Hiervoor hebben wij 350 vakmonteurs in dienst die u kunnen helpen. Mooi voor Elkaar

Deze score is gebaseerd op 1928 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

R van de Plas 03-11-2024

10,0
Snelle service, goed en vakkundig.

Dick Bouman 03-11-2024

Heel goed geholpen. Vriendelijk maar vooral ook heel snel. Vijf dagen tussen eerste contact en plaatsing vaatwasser. Heel goed meegedacht over wat het meest geschikte apparaat was.

M.Heemskerk 03-11-2024

Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en een goede service.

Verbeek - Zuijderwijk 03-11-2024

In de winkel is altijd goede eerlijke en duidelijke uitleg van de aan te schaffen producten, service is Top
Ze nemen de tijd voor je. We kopen er al jaren, zijn dik tevreden.

Kees 03-11-2024

Prima koelkast met uitstekend advies en montage. De monteur gaf ook een goede tip over hoe ik een tien jaar oud probleem met een aanlopende deur kon oplossen.

Zoethout 03-11-2024

Er zat iets in onze wasmachine. Ze zijn gekomen en ze hadden een vervangende wasmachine meegenomen. Ze hebben de wasmachine meegenomen en er een bh beugel uitgehaald . Wasmachine weer terug en weer geïnstalleerd . Kosten € 85 . Wij zijn heel blij met deze service!!

Jan 02-11-2024

Het personeel heeft hier kennis van zaken. De shop ziet er netjes uit. Men zegt wat men doet en doet wat men heeft gezegd. De levering en instalatie van de wasmachine ging vlekkeloos. De monteur nam alle tijd om de werking van de machine uit te leggen. We komen zeker terug in de toekomst.

Willem 02-11-2024

Super vriendelijke en deskundig advies.

René 02-11-2024

Prima advies en vriendelijk.
Met een goed werkend product naar huis gegaan

Guus Mutsaers 02-11-2024

Snelle levering
Keuring afgeleverd en aangesloten
Vriendelijke personeel

Ztje 01-11-2024

10,0
S middags om 16 uur de was en droger gekocht.
En s avonds om 18.30 al bezorgd ,geplaatst en aangesloten.
Zeer vriendelijke mensen.
Voordeel...
Kopen bij de lokale winkelier

An 01-11-2024

Even een klein op onthoud, maar werd opgelost, prima service!

Jeanette 01-11-2024

10,0
Je word er altijd vriendelijk geholpen met goed advies en goede uitleg.

Wil Kleinmeulman 01-11-2024

het is bijzonder prettig om te winkelen bij Electroworld in Heeten. zeer vriendelijk en deskundig personeel. bij aanschaf van electronica is dit mijn adres. in dit geval ging ik voor een toestel om goed te tv te kunnen horen en heeft de verkoper mij een tvstemversterker aanbevolen. ik heb hier zeer veel plezier van

W Brouwer 01-11-2024

7,0
Prima service op mijn miele vaatwasser die na 3 jaar er mee stopte. Wout heeft deze gerepareerd. Echter aan de telefoon kreeg bik te horen "onder garantie". Dit speelde rind carnaval in maart 24.
Krijg ik eind oktober opeens een rekening met de tekst "onder coulance" 80% korting en daarbij de reparatiekosten.
Kijk, als ik dat al op voorhand had geweten had ik dat graag afgetikt maar als de rekening dan opeens na 7 maanden binnenkomt dan is dat wel even anders en zeker na de teksten in maart "onder garantie ".
Jammer....

René Pape 01-11-2024

10,0
Vriendelijk en bekwaam personeel. Doen echt moeite om klanten tevreden te stellen. Wij komen er al jaren, en zullen dat blijven doen.

Westhof 01-11-2024

10,0
IK hou niet van die grote bedrijven. Heel fijn geholpen en de monteurs zijn echt vakmensen.

Kim Boons 01-11-2024

10,0
Om 13.30 uur kwam de monteur kijken naar ons wasmachine wat het niet meer deed. Om 13.45 geconstateerd dat het beter was om een nieuwe te kopen. Ik was om 14.00 in de winkel van hun ommer 1 uit te zoeken, en om 15.30 stond hij aangesloten in mijn washok de eerste was te draaien! Deze service heb je nergens! Fantastisch!
Ik ga nooit meer ergens anders heen!

Sander van de Laar 31-10-2024

10,0
Goed geholpen met het advies en zijn bereid om net iets meer te doen om je te helpen!

Reparatie 31-10-2024

Netjes en keurig de reparatie uitgevoerd

Jo Simons 30-10-2024

10,0
Mielle wasmachine gekocht kundig geholpen door XXXX. Levering liet effe op zich wat. Bezorging en plaatsing verliep prettig en kundig. 2 oude wasmachines werden meegenomen vanuit kelder naar boven getransporteerd en mee genomen. Chappau

Wat wordt bedoeld. 30-10-2024

Deze shop was het dichtste bij en ik ben zeer tevreden over de hulp bij de aankoop en de plaatsing van de kookplaat.

Conny de Gier 30-10-2024

10,0
Altijd gezellige goed gehumeurde vakmensen.
Veel op voorraad en anders wordt het direct besteld voor je .
Bij reparaties staan ze snel voor je klaar om het op te lossen of mee te denken.
Top zaak

Bianca 30-10-2024

Ik werd erg goed geïnformeerd over de koelkast die ik wilde gaan aanschaffen en tevens werd ik voorgelicht in de winkel wat de mogelijkheden waren voor bezorging van de koelkast.

. 29-10-2024

10,0
Vriendelijke monteur met kennis van zaken. Liet de boel netjes achter.
Was geen aanschaf maar reparatie.

Toon meer reviews