Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Deze score is gebaseerd op 317 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,1

Jelle 20-11-2024

10,0
Een tijdje geleden heb ik mijn eerste camera gekocht bij Cameraland in Losser. Mijn ervaring met Cameraland Losser is dat er altijd tijd is voor een gesprek en een kop koffie. Daarnaast waardeer ik het advies wat ik van de heren heb gekregen bij de aanschaf van mijn eerste camera. De camera waar ik in eerste instantie voor kwam werd mij dan ook afgeraden ivm het ontbreken van beeldstabilisatie. Direct kwam Robin met een aantal alternatieven wat volgens hem een betere camera voor mij zou zijn. Een van de opties was een tweedehands Sony A7IV body. Na er een nacht over geslapen te hebben heb ik bij Cameraland Losser de tweedehands Sony A7IV body aangeschaft in combinatie met een nieuwe Sony fe 24-240mm f/3.5-6.3 oss. Tot op heden ben ik erg te spreken over de camera en het advies dat Robin mij heeft gegeven.
Ik zou iedereen zeker aanraden om naar Cameraland te gaan.

koert 20-11-2024

10,0
Afgelopen week weer eens even in de winkel geweest om te informeren naar opvouwbare softbox en rookmachine.
Gezien de prijzen eerst maar de rookmachine aangeschaft en ik wacht nog even met de softbox.
Goed geadviseerd en prettig geholpen door de verkoopster.

Jamal 19-11-2024

Perfect. Product op tijd Gekomen
Duidelijk beschrijving

Mahieu K. 19-11-2024

Ik ben tevreden over mijn aankoop. De bestelling verliep vlot, de levering was zoals beloofd en het objectief was goed verpakt. Alles verliep zoals het hoort, dus zeker een aanrader!

Visible Producties 19-11-2024

Snelle levering, behulpzaam indien nodig, goede regeling indien je iets moet terug sturen, al met al TOP !

A. Henskens 18-11-2024

snelle accurate levering v h artikel

Ron 18-11-2024

Deze shop geeft eerlijke informatie. De service is hartstikke goed, bestelling binnen één dag geleverd. Geeft goede adviezen. Top hoor en wat mij betreft is deze shop aan te bevelen.

GER 17-11-2024

Deze winkel is al jaren mijn favoriet, zolang als deze winkel bestaat kom ik er met zeer veel plezier.
Daarbij krij je een perfecte service en degelijk advies.

Benno 16-11-2024

Cameraland is een fijne camera speciaal zaak, je wordt vakkundig geholpen en goed geadviseerd bij je aankoop. Ik heb in alle jaren dat ik fotografeer altijd hier mijn camera's, lenzen en accessoires gekocht. Laatste keer een bridgecamera, wat mij wel tegenviel is dat er verder totaal geen ruimte was in onderhandeling over de prijs een korting of een extra accessoires zoals bijvoorbeeld extra batterij of een geheugenkaart. Als trouwe vaste klant vindt ik wel dat hier iets extra's voor gedaan zou moeten worden. Voor vakkundigheid en het goede advies een 10, voor klantenbinding een 5.

Pim 15-11-2024

Keurig en snel verzonden

Ben 13-11-2024

De Nikon Z6 II met Nikon lens Z24-120 F4 S aangeschaft. Er werd ruim de tijd genomen en goede adviezen ontvangen.

Marijke 11-11-2024

10,0
De webshop van Cameraland? De service was sneller dan een sluitertijd van 1/4000 seconde! Mijn camera was er in een flits. De website was zo gebruiksvriendelijk dat ik bijna vergat dat ik in een digitale winkel zat en niet in een klassieke fotowinkel. Met als mooie bijkomstigheid dat de aanbieding zeer scherp was.

Mijn Nikon Z FC? Het is niet alleen een camera, het is bijna een tijdmachine. Ik voel me alsof ik een retro-fotograaf uit de jaren '80 ben, maar dan met de technologie van 2024.

Kortom, geweldige camera, geweldige service. Als je op zoek bent naar een camera die zo cool is dat je hem gewoon met een zonnebril op moet gebruiken en hij binnen no time keurig verzonden in huis is, dan is dit je winkel!

Jan 11-11-2024

10,0
Mooi product voor een goede prijs. Correct contact met de klantenservice en uitstekende bezorging..

Henk 11-11-2024

Ik voelde mij zeer welkom. Kwam voor schoonmaken sensor. Kon er op wachten en kreeg intussen koffie. Naderhand uitgebreide uitlegbare hoe ik dat zonder problemen zelf kon doen.

Moos 10-11-2024

10,0
Ik zocht een Marumi Step up verloopring en een Hoya Infrarood filter 58mm. Cameraland heeft allebei de artikelen snel geleverd. Het is een van de goede fotowinkels om te bezoeken als je wat nodig hebt. Goede communicatie.

Gerard 09-11-2024

10,0
De winkel ziet er verzorgd uit en ik werd prima geholpen en er werd de tijd genomen om mij te helpen en eventueel alternatieven te tonen voor een verrekijker. Ook heeft de winkel een goed assortiment om uit te kiezen.

Igor 09-11-2024

10,0
Onlangs een prachtige Sony camera en Sony lens aangeschaft bij Cameraland en ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop! Ik ben goed geholpen en kreeg deskundig advies van T*****, die precies wist wat ik nodig had. De service was vriendelijk en professioneel, en ik voelde me echt begrepen in mijn wensen en behoeften. Cameraland heeft niet alleen een breed assortiment, maar ook medewerkers met kennis van zaken. Bedankt, T*****, en het hele Cameraland-team, voor de topservice! Ik kom zeker terug voor toekomstige aankopen.

Lonneke 09-11-2024

10,0
Super blij met deze winkel. Wordt goed geholpen als ik binnenkom, altijd vriendelijk personeel en goed advies. Ik heb online besteld en dat was er onwijs snel! Ik kon gelijk mijn nieuwe aankoop uitproberen. De site is duidelijk en bestellen gaat heel simpel! Al met al, ik kom hier regelmatig en blijf dat ook zeker doen!

Jonathan Witteman 08-11-2024

Cameraland heeft een goed assortiment, de webwinkel is duidelijk en de afhandeling van bestellingen vlot en netjes. Ook de service na de aankoop is goed. Eventuele vragen of problemen worden correct afgehandeld. Betalen in drie termjnen met In3 ivind ik een fijne service.

Anoniem 06-11-2024

10,0
Er was eerst iets fout gegaan met de betaling, maar dat werd snel opgelost! De camera was beter dan ik verwachtte, leek wel bijna nieuw. Ik kom hier zeker terug!

Twisker 05-11-2024

10,0
Cameraland is voor ons de winkel om een camera en eventuele benodigdheden te kopen.
Met een zeer uitgebreid assortiment van alle cameramerken en accessoires.
Het personeel is uitermate klantvriendelijk en heeft verstand van zaken.
Of je nu kom voor een simpele vraagje of een moeilijke het maakt niet uit, er wordt ruim de tijd voor je genomen zonder dat je het gevoel krijg dat er eigenlijk geen tijd voor je is.

Beste Twisker,

Bedankt voor je mooie review. Goed om te horen dat je tevreden bent gesteld door de service van onze collega's in de winkel. Zij nemen inderdaad graag de tijd om elke klant zo goed mogelijk te helpen en adviseren.

Hopelijk tot de volgende keer!

Petro 05-11-2024

10,0
Zoals altijd is er lekkere koffie, daarna een goed en prettig overleg over reparatie en of aankoop van een camera of objectief

Beste Petro,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent!

We zien je graag snel terug in onze winkel. Ook dan zal er een lekkere bak koffie voor je klaarstaan.

Jasper 05-11-2024

10,0
Zeer tevreden van Cameraland! Vlotte levering en communicatie. De tweedehands lens lijkt na een week testen goed te werken en ook aan de buitenkant zijn enkel normale gebruikssporen zichtbaar. Tweede artikel dat niet op voorraad was, werd 1 week later ook al nageleverd.

Erik 03-11-2024

10,0
Cameraland is zo lang als ik me kan herinneren de meest toonaangevende winkel op het gebied van camera's, lenzen, verrekijkers en toebehoren. Het personeel is vaardig, heeft heel veel kennis en adviseert eerlijk en goed over hun producten. En alles in een enorm vriendelijke sfeer. Je voelt je bij Cameraland in Hoefplan altijd erg goed geholpen! Topzaak!

Beste Erik,

Bedankt voor je mooie review. Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze winkel en over ons personeel!

Hopelijk tot de volgende keer.

Trenke 03-11-2024

Ik had eerder al eens een nieuwe camera voor mezelf gekocht via deze site. Nu heb ik opschroefbare macrolenzen voor de camera van mijn man gekocht. Via WhatsApp ben ik hierbij geadviseerd. Fijn dat je niet fysiek naar een winkel hoeft, maar wel je vragen beantwoord kunt krijgen.
Ik weet alleen nog niet of de lenzen bevallen, want mijn man krijgt ze van Sinterklaas.

Beste Trenke,

Bedankt voor je review. Fijn dat je tevreden bent over onze online klantenservice en de hulp die je hebt gekregen via Whats app.

We wensen je man dan alvast veel plezier met de lenzen, want natuurlijk gaan we ervan uit dat hij er blij mee zal zijn!

Toon meer reviews