Deze score is gebaseerd op 19 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Wehkamp.
Op zoek naar je nieuwe smart tv, smartphone of smart fridge? Ook voor de nieuwste elektronica en huishoudapparatuur ben je bij Wehkamp aan het juiste adres. Met merken zoals LG, Samsung, Bose en Sony slaag je met elk budget. Bezorging is gratis vanaf 20 euro, waar en wanneer je maar wilt. En ze zijn razendsnel: meestal heb je het de volgende dag al in huis. Is het toch niet wat je ervan had gedacht? Binnen 30 dagen mag je alles gratis retourneren. Kortom, je loopt geen enkel risico.
Goedenavond,
Wat leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over ons. We zullen ons best doen om u altijd tevreden te houden!
Goedenavond,
Wat jammer om te horen dat u uw levering niet hebt ontvangen en dat de afhandeling niet naar wens verloopt. Om uw klacht verder in behandeling te kunnen nemen, wilt u uw e-mailadres + geboortedatum en de link naar deze klacht sturen naar socialmedia@wehkamp.nl? Zodra wij uw e-mail hebben ontvangen, kunnen wij u verder helpen.
Bij voorbaat dank.
Goedemorgen,
Wat vervelend dat u niet tevreden bent. We willen u uiteraard zo goed mogelijk helpen. Als we iets voor u kunnen doen, dan kunt u een e-mail sturen naar socialmedia@wehkamp.nl met een link van deze review, het klantnummer en de geboortedatum zodat wij kunnen meekijken.
Goedenavond,
Wat vervelend dat er geen saldo meer op uw cadeaukaart staat en dat u geen reacties op uw e-mail krijgt. Wij gaan meekijken naar een oplossing. Wilt u een e-mail sturen naar socialmedia@wehkamp.nl met daarin uw klantnummer, uw adresgegevens en een link van deze klacht zodat wij dit verder kunnen oppakken? Alvast bedankt.
Goedenavond M.S,
Wat jammer dat u onze service als minder prettig hebt ervaren.
Ik verwijs u hiervoor graag naar onze website over de voorwaarden van de service 'meenemen van het oude apparaat'. Daar wordt wel degelijk aangegeven dat de machine ontkoppeld, vrij van water en naar redelijkheid schoon moet zijn. Als de machine daar niet aan voldoet, kan het niet meegenomen worden om schade aan andere leveringen die de bezorgers bij zich hebben te voorkomen.
Maar fijn om te lezen dat u inmiddels een nieuwe machine in huis heeft, ik wens u veel plezier van uw aankoop!
Mocht u nog andere vragen hebben voor ons, staan onze medewerkers van de klantenservice u graag te woord.
Goedemiddag,
Over deze kwestie hebben wij al met u contact opgenomen en daar verwijzen u naar.
Goedemorgen,
Graag verwijzen wij u naar ons eerdere mailcontact.
Goedenavond,
Wat vervelend dat de iPad niet voorradig bleek te zijn. Wilt u een e-mail sturen naar socialmedia@wehkamp.nl met uw klantnummer, geboortedatum en een link naar deze klacht?
Wij nemen de klacht zo snel mogelijk in behandeling.
Goedemorgen,
Wat fijn dat u zo tevreden en naar wens bent geholpen door onze klantenservice! Bedankt voor deze lovende woorden.
Voor nu wens ik u een hele fijne dag toe!
Goedemorgen,
Wat fijn om te horen dat u perfect bent geholpen door een collega van mij en dat de cashback bij Braun goed verlopen is. Ik wens u heel veel plezier met de staafmixer!
Goedenavond.
Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze klacht afhandeling. Dit is waar wij het met zijn allen elke dag weer voor doen. Mochten we u nog ergens bij kunnen helpen, dan horen we het graag.
Webcareteam Wehkamp.
Goedenavond.
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze artikelen en natuurlijk de levering ervan. Dit is waar we met zijn allen elke dag zo hard voor werken. Mochten we u nog ergens bij kunnen helpen, dan horen we het graag.
Webcareteam Wehkamp.
Goedenavond.
Allereerst mijn excuses voor de late reactie. Wat vervelend om te lezen dat u de verkeerde bank had ontvangen van ons. Is het inmiddels allemaal voor u opgelost? Als dat niet het geval is wil ik graag met u meekijken of ik nog iets kan betekenen. Ik ontvang daarvoor graag een e-mail op socialmedia@wehkamp.nl met hierin uw klantnummer en geboortedatum ter verificatie, samen met een korte omschrijving of link naar deze klacht. Dan kijk ik graag mee naar een oplossing.
Goedemorgen.
Wat fijn om te lezen dat het goed is gekomen met de retourverwerking van uw geretourneerde chromebook. Kunt u ons een e-mail sturen naar socialmedia@wehkamp.nl met hierin uw klantnummer en geboortedatum ter verificatie en een link of korte omschrijving van uw klacht over het contact en de communicatie? Graag zet ik dit intern door zodat we ons kunnen blijven verbeteren.
Goedenavond.
Bedankt voor deze mooie review. Dat waarderen wij heel erg. We hopen dat we uw goede ervaringen bij ons kunt voortzetten :-)
Goedenavond.
Wat vervelend om te lezen dat de bezorging van uw koelkast niet naar wens was. Ik wil graag met u mee kijken wat er aan de hand is en natuurlijk met u kijken naar een oplossing. Kunt u ons een e-mail sturen met hierin uw klantnummer, uw geboortedatum ter verificatie en een link of omschrijving naar deze klacht?
Goedemiddag,
Zojuist hebben wij gereageerd op uw klacht via een andere site. Wij zien uw mail graag tegemoet.
Goedemiddag.
Dat zijn natuurlijk de dingen die we graag horen. Wat fijn dat u tot nu toe zo tevreden bent. Mochten we u ergens bij kunnen helpen, dan horen we dat graag.
Goedemiddag.
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en prijzen. Zeker als u al zo lang klant bij ons bent. Uiteraard staan we voor u klaar mocht u ergens hulp bij nodig zijn.
Goedenavond,
Goed dat u aangeeft dat het ophalen van de retouren niet soepel zijn vergaan. Graag kijken wij met u mee om te zien of wij meer voor u kunnen betekenen. Wilt u hiervoor een samenvatting van de klacht, uw klantnummer en geboortedatum mailen naar socialmedia@wehkamp.nl? Dan kunnen wij de klacht verder oppakken in uw account.
Goedenavond,
Wat vervelend om te lezen dat het zo is gelopen. Graag kijken wij met u mee om te zien of wij meer voor u kunnen betekenen. Wilt u hiervoor een samenvatting van de klacht, uw klantnummer en geboortedatum mailen naar socialmedia@wehkamp.nl? Dan kunnen wij de klacht verder oppakken in uw account.
Goedenavond,
Wat vervelend om te lezen dat de bestelling niet goed is gegaan en dat de cadeaubon niet kan worden verzilverd. Door drukte hebben we op het moment een langere wachttijd dan u van ons mag verwachten. Uiteraard onze welgemeende excuses. We doen natuurlijk ons uiterste best om iedereen zo snel en goed mogelijk te helpen.
Om uw klacht verder in behandeling te kunnen nemen, vraag ik u uw klantgegevens (e-mailadres + geboortedatum) en de link naar deze klacht te sturen naar socialmedia@wehkamp.nl. Als wij deze gegevens van u hebben, helpen we u graag verder.
Goedenavond,
Wat vervelend dat u uw bestelling niet heeft ontvangen en dat u ons niet kon bereiken. We doen natuurlijk ons uiterste best om iedereen zo snel mogelijk te helpen. Het is op dit moment ontzettend druk waardoor we helaas een langere wachttijd hebben dan u van ons mag verwachten.
Om uw klacht verder in behandeling te kunnen nemen, verzoek ik u uw klantgegevens (e-mailadres + geboortedatum) en de link naar deze klacht sturen naar socialmedia@wehkamp.nl. Als wij deze gegevens van u hebben dan pakken wij uw account erbij en helpen we u graag verder.
Goedemorgen
Wat vervelend om te lezen dat u de kast niet alleen buiten het aangegeven tijdsvlak hebt ontvangen, maar ook nog eens beschadigd. Ik kijk graag met u mee naar een oplossing. Kunt u een e-mail sturen naar socialmedia@wehkamp.nl met hierin uw klantnummer of e-mailadres, uw geboortedatum ter verificatie en een link naar deze klacht?