Deze score is gebaseerd op 19 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Wehkamp.
Op zoek naar je nieuwe smart tv, smartphone of smart fridge? Ook voor de nieuwste elektronica en huishoudapparatuur ben je bij Wehkamp aan het juiste adres. Met merken zoals LG, Samsung, Bose en Sony slaag je met elk budget. Bezorging is gratis vanaf 20 euro, waar en wanneer je maar wilt. En ze zijn razendsnel: meestal heb je het de volgende dag al in huis. Is het toch niet wat je ervan had gedacht? Binnen 30 dagen mag je alles gratis retourneren. Kortom, je loopt geen enkel risico.
Goedemorgen.
Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over het eerdere contact. Ik zie dat u inmiddels verder bent geholpen. Mochten we nog iets voor u kunnen doen, dan mag u ook een e-mail sturen naar socialmedia@wehkamp.nl met hierin uw klantnummer of e-mailadres, uw geboortedatum ter verificatie en een link naar deze klacht.
Goedemorgen
Wat vervelend om te lezen dat DHL uw pakket niet volgens afspraak heeft opgehaald en dat u niet tevreden bent over de bereikbaarheid. Kunt u ons een e-mail sturen naar socialmedia@wehkamp.nl met hierin uw klantnummer of e-mailadres, uw geboortedatum ter verificatie en een omschrijving van deze klacht? Dan kijk ik graag met u mee voor een oplossing.
Goedemorgen
Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de bezorging. Ik kijk graag met u mee of ik iets voor u kan doen. Wilt u een e-mail sturen naar socialmedia@wehkamp.nl met hierin uw klantnummer of e-mailadres, uw geboortedatum ter verificatie en een link of omschrijving van deze klacht? Dan helpen we u verder.
Goedemorgen.
Mijn excuses voor de late reactie. Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. Mochten we u ergens mee kunnen helpen, dan mag u een e-mail sturen naar socialmedia@wehkamp.nl met hierin uw e-mailadres of klantnummer, uw geboortedatum ter verificatie en een omschrijving van uw klacht.
Goedemiddag,
Vervelend om te lezen dat de naden van uw jas loslaten. Kunt u een mail sturen naar socialmedia@wehkamp.nl met uw klantnummer, geboortedatum en een link naar de klacht? Wij kijken graag met u mee naar een oplossing.
Alvast bedankt!
Goedemiddag,
Graag kijk ik met u mee naar een oplossing. Kunt u een mail sturen naar socialmedia@wehkamp.nl met uw klantnummer, geboortedatum en een link naar de klacht?
Alvast bedankt!
Goedemiddag,
Wij hebben u via een ander forum ook een bericht gestuurd over uw klacht. Hieronder onze reactie:
Vervelend om te horen dat u zich niet goed geholpen voelt.
Kunt u ons een e-mail sturen naar socialmedia@wehkamp.nl met hierin uw klantnummer, geboortedatum en een korte omschrijving van de klacht? Dan nemen wij uw klacht graag in behandeling.
Goedemiddag,
Wat vervelend om te lezen dat het zo is gelopen. Graag kijken wij met u mee om te zien of we meer voor u kunnen betekenen.
Wilt u hiervoor uw klantnummer en geboortedatum samen met een korte omschrijving of link van deze klacht mailen naar socialmedia@wehkamp.nl? Dan kunnen wij uw klacht verder oppakken in uw account.
Goedemorgen.
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over ons, daar doen we het uiteindelijk voor. Mochten wij u ergens bij kunnen helpen dan horen we dat natuurlijk graag.
Goedemorgen.
Wat vervelend om te lezen dat er toch bezorgkosten in rekening worden gebracht. Kunt u ons een e-mail sturen naar socialmedia@wehkamp.nl met hierin een korte omschrijving van de klacht, samen met uw klantnummer en geboortedatum? Dan kijk ik graag wat ik voor u kan doen.
Webcareteam Wehkamp
Goedenavond Jet. Ik begrijp dat dit geen fijne ervaring was. Ik zoek graag uit wat wij nog voor u kunnen betekenen. Wilt u zo vriendelijk zijn om een korte omschrijving van de klacht te geven en dit te e-mailen naar socialmedia@wehkamp.nl, samen met uw klantnummer en geboortedatum? Alvast bedankt voor uw reactie.
webcareteam Wehkamp
Wat fijn om te lezen dat u zich zo gehoord hebt gevoeld. Hartelijk dank voor uw mooie compliment. Dat waarderen we zeer! Ik zal het doorgeven aan mijn collega´s, dat brengt een glimlach op ons gezicht en waar we het allemaal voor doen: voor U.
webcareteam Wehkamp
Wat vervelend dat het niet is opgelost zoals u graag had willen zien. Zou u ons in een DM uw e-mailadres en uw geboortedatum willen sturen zodat we u vanuit uw account verder kunnen helpen? Wilt u zo vriendelijk zijn om een korte omschrijving van de klacht te geven en dit te e-mailen naar socialmedia@wehkamp.nl? Alvast bedankt voor uw reactie.
Goedenavond,
Bedankt voor de lovende woorden en het mooie cijfer!
Op naar nog meer jaren dat u met veel (shop) plezier bij ons besteld.
Webcareteam wehkamp
Goedenavond,
Bedankt voor het compliment en het mooie cijfer. Veel plezier met uw (toekomstige) aankopen.
Webcareteam wehkamp
Goedemorgen,
Wat vervelend dat deze kwestie nog niet is opgelost. Ik zou graag met u mee willen kijken, maar beschik via deze site niet over uw gegevens. Zou u ons een e-mail willen sturen met uw klantnummer en geboortedatum tezamen met een link van de klacht naar socialmedia@wehkamp.nl? Wij nemen de klacht zo snel mogelijk in behandeling.
Goedemorgen,
Wat vervelend om te lezen dat het zo is gelopen. Graag kijken wij met u mee om te zien of wij meer voor u kunnen betekenen. Wilt u hiervoor een samenvatting van de klacht, klantnummer en geboortedatum mailen naar socialmedia@wehkamp.nl? Dan kunnen wij de klacht verder oppakken in uw account.
Goedenavond,
Ontzettend bedankt voor uw lovende woorden. Daar worden we erg blij van! Dan hoop ik dat we uw goede ervaringen bij ons kunnen voortzetten :-)
Goedemorgen,
Jammer dat er onduidelijkheden zijn omtrent uw levering van onze partner. Wilt u ons een email willen sturen met uw e-mailadres, geboortedatum en een link naar deze klacht? U mag de mail sturen naar socialmedia@wehkamp.nl. Dan kunnen wij u verder helpen en de klacht in behandeling nemen.
Goedemorgen,
Zou u ons een email willen sturen met uw geboortedatum, naam en een link naar deze klacht? U mag de mail sturen naar socialmedia@wehkamp.nl. Dan kunnen we uw account erbij zoeken en kijken wat er mis is gegaan.
Goedemorgen Erik,
Zou u ons een email willen sturen met uw geboortedatum, naam en een link naar deze klacht? U mag de mail sturen naar socialmedia@wehkamp.nl. Dan kunnen wij met uw kijken naar een passende oplossing.
Goedemorgen,
Wat spijtig te horen dat u onze service als zo slecht heeft ervaren, dit is natuurlijk nooit onze bedoeling. Zou u een mail willen sturen met uw klantnummer, geboortedatum en een link naar deze review, ons emailadres is socialmedia@wehkamp.nl. Wij zullen na ontvangst van uw mail, uw klacht in behandeling nemen en kijken naar een passende oplossing.
Goedemorgen,
Wat spijtig te horen dat u uw pakje niet ontvangen heeft en dat u het geld nog niet terug heeft gekregen van uw bestelling. Ik wil u vragen uw klantnummer en geboortedatum te mailen naar socialmedia@wehkamp.nl. Wij zullen na ontvangst van uw mail, uw klacht in behandeling nemen.