Deze score is gebaseerd op 19 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Wehkamp.
Op zoek naar je nieuwe smart tv, smartphone of smart fridge? Ook voor de nieuwste elektronica en huishoudapparatuur ben je bij Wehkamp aan het juiste adres. Met merken zoals LG, Samsung, Bose en Sony slaag je met elk budget. Bezorging is gratis vanaf 20 euro, waar en wanneer je maar wilt. En ze zijn razendsnel: meestal heb je het de volgende dag al in huis. Is het toch niet wat je ervan had gedacht? Binnen 30 dagen mag je alles gratis retourneren. Kortom, je loopt geen enkel risico.
Goedenavond.
Wat ontzettend fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Hier doen we elke dag weer ons best voor natuurlijk. Bedankt voor de mooi review!
Mocht ik nog iets voor u kunnen doen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Webcareteam Wehkamp.
Goedenavond, wat een nare situatie. Wilt u ons een mail met deze klacht, het ordernummer en ter verificatie uw geboortedatum sturen naar socialmedia@wehkamp.nl?
Dan kijken we met u mee.
Webcareteam Wehkamp
Goedendag, wat vervelend dat uw retour nog niet is verwerkt.
Zou u een link van deze klacht samen met uw e-mailadres en geboortedatum per e-mail willen sturen naar socialmedia@wehkamp.nl?
Wij kunnen u dan verder helpen.
Update:
de aanmaning betrof een retour gestuurd kledingstuk (toevallig was de prijs gelijk aan het gekochte kledingstuk) welke door Wehkamp niet juist was retour geboekt.
Hierdoor kregen we diverse aanmaningen terwijl wij ervan uitgingen dat de aanmaningen waren van de gekochte rok.
Groot manco bij Wehkamp is dat ze niet duidelijk vermelden waarover het openstaande bedrag gaat, dan had het een hoop ergernis bespaard en had ik direct juist kunnen reageren.
Mijn reviewscore blijft dus een 1.0
Goedemorgen,
Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service en dat de levering naar wens is gegaan. Veel plezier met uw steelstofzuiger.
Bedankt voor het mooie cijfer.
Webcareteam wehkamp.
Goedenavond, ik begrijp dat u graag uw achternaam veranderd wil zien.
Wij kunnen u dan verder helpen.
Goedenavond,
Bedankt voor het grote compliment en wat fijn om te lezen dat u een nieuw apparaat bij ons heeft besteld! Indien u advies nodig heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.
Webcare team Wehkamp
Dit is elke keer het standaard antwoord van een webcareteam. "Wat vervelend en stuur een mail".
Helemaal prima maar ik heb hiervoor dus al 5 keer gebeld (en dat is nog exclusief het aantal telefoontjes om mijn geld terug te krijgen) en al die 5x het hele verhaal opnieuw uit moeten aan een medewerker leggen en vervolgens niet gehilpen worden dus waarom zou ik dat nu weer doen??
Die order heb ik toch al geannuleerd; terug naar Wehkmp ga ik niet meer!
Dit hele proces van het opnieuw uitleggen, het niet terug gebeld worden en niet met een oplossing komen laat zien dat Wehkamp de zaakjes niet goed op orde heeft en een ruime onvoldoende scoort naar het contact met klanten en van het afhandelen van problemen (door Wehkamp zelf veroorzaakt)
Goedenavond,
Hartelijk bedankt voor uw lieve review! Wij zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service.
Wij wensen jou een prettige avond en weekend toe.
webcareteam wehkamp
Goedemiddag,
Hartelijk dank voor uw bericht. Wat vervelend om te lezen dat uw bestelling retour is gegaan waarna dit uitverkocht is geraakt. Graag kijken wij met u mee. Wilt u hiervoor uw klacht mailen naar socialmedia@wehkamp.nl, samen met uw klantnummer en geboortedatum? Alvast bedankt.
Goedemiddag,
Wat jammer dat u een aantal dagen na het ontvangen van uw bestelling, een kortingscode hebt ontvangen die u niet kunt gebruiken bij een bestelling die al geplaatst is. Wij verspreiden verschillende kortingscode/acties waaraan wisselende voorwaarden gesteld zijn. Normaal gesproken staat er onderaan de mail met de kortingscode, wat de voorwaarden zijn en hoe deze te verzilveren is. Mocht u het idee hebben, dat de kortingscode toch achteraf te gebruiken is, zou u ons dan een berichtje willen sturen? In dat geval mag u uw klantgegevens (e-mailadres + geboortedatum) en de link van de klacht sturen naar socialmedia@wehkamp.nl
Goedemiddag,
Wat jammer dat het niet gelukt is om de bezorging te annuleren. Waarschijnlijk heeft DHL je bericht te laat doorgekregen en het daarom naar een DHL punt gestuurd. Ik wil graag meekijken in de track & trace in je account. Wil je een kopie van jouw klacht, tezamen met je klantnummer en geboortedatum mailen naar socialmedia@wehkamp.nl? Alvast hartelijk dank.
Goedenavond,
Jammer om te horen dat de levering niet naar wens is gegaan. Om uw klacht verder in behandeling te kunnen nemen wilt u uw klantgegevens (e-mailadres + geboortedatum) en de link van de klacht sturen naar socialmedia@wehkamp.nl?
Alvast bedankt.
Goedemorgen,
Wat vervelend om te horen.
Als wij u nog ergens mee kunnen helpen, mag u een mail sturen naar socialmedia@wehkamp.nl. Wilt u in de mail uw klantnummer en geboortedatum ook doorgeven.
Goedendag,
Tinka is onderdeel van Wehkamp zelf. Mocht u nog financiële vragen hebben dan raad ik u aan om via de site van Tinka de contactgegevens te bekijken en dan via telefoon of chat contact op te nemen, dat gaat momenteel sneller:
Webcareteam Wehkamp.
Er staat toch, dat er geen contact is met Tinka. Waarom dan als nog Tinka contactdetails aangeven? Misschien beantwoorden ze eerst de laatste berichten!
Goedendag,
Een artikel heb je 30 dagen op zicht en de moet helaas aan de retourvoorwaarden voldoen om het te kunnen retourneren.
Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u deze sturen naar webcareteam@wehkamp.nl
Goedendag,
Een artikel heb je 30 dagen op zicht en deze moet helaas aan de retourvoorwaarden voldoen om het te kunnen retourneren.
Goedemiddag,
Wat vervelend om de lezen dat er nog een oplossing is. Zou u een mail willen sturen met uw klantnummer, geboortedatum en een omschrijving naar socialmedia@wehkamp.nl? Wij kijken graag met u mee naar een oplossing.
Goedemiddag,
Wat vervelend om te lezen dat het zo is gelopen. Wilt u een e-mail sturen naar socialmedia@wehkamp.nl met uw klantnummer, geboortedatum en een link naar deze klacht? Wij nemen de klacht zo snel mogelijk in behandeling.
Goedemiddag,
Begrijpelijk dat u teleurgesteld bent door het uiteindelijk niet kunnen ontvangen van uw bestelling.
We kijken graag verder met u mee naar waar dit de mist in kan zijn gegaan.
Zou u daarvoor via de mail uw klantgegevens door willen geven, samen met een link naar deze review? Dit mag naar socialmedia@wehkamp.nl.
Goedemorgen,
Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze service. Nog veel plezier met de bestelling.
Beste meneer,
Hartelijk bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat het meenemen van uw oude wasmachine niet goed gegaan is en dat u niet tevreden bent over de klantenservice. Wij kijken graag met u mee naar een oplossing.
Wilt u uw mailadres en geboortedatum samen met de klacht mailen naar socialmedia@wehkamp.nl? Wij nemen uw klacht dan graag in behandeling.
Goedenavond,
wat jammer om te horen dat u niet goed bent geholpen door onze klantenservice. Graag hoor ik van u wat er aan de hand was en hoe wij u verder kunnen helpen.
Wilt u uw klantnummer of e-mailadres, geboortedatum en omschrijving van uw klacht mailen naar socialmedia@wehkamp.nl? Wij nemen uw klacht dan graag in behandeling.
Beste mevrouw,
Hartelijk bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat het leveren van uw wasmachine niet goed gegaan is en dat u niet tevreden bent over de klantenservice. Wij kijken graag met u mee naar een oplossing. Wilt u uw mailadres en geboortedatum samen met de klacht mailen naar socialmedia@wehkamp.nl ? Dan kijken we er samen naar.
webcareteam wehkamp
Goedenavond,
Wat vervelend om te horen dat uw pakket niet bij het juiste adres is afgeleverd. Ik neem uw klacht dan ook graag in behandeling. Zou u daarvoor uw klantnummer, geboortedatum samen een omschrijving van uw klacht willen mailen naar socialmedia@wehkamp.nl?
Dan nemen we uw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling.
Goedendag,
Ik begrijp dat u een klacht heeft over een artikel dat u bij ons heeft gekocht. Wilt u een e-mail sturen naar socialmedia@wehkamp.nl met uitleg van uw klacht? Via die weg nemen wij uw vraag graag verder in behandeling.
Goedenavond,
Jammer om te lezen dat de levering niet naar wens is gegaan. Om je klacht verder in behandeling te kunnen nemen hebben wij jouw klantgegevens nodig, zoals jouw e-mailadres + geboortedatum en de link naar de klacht. Dit kan je sturen naar socialmedia@wehkamp.nl. Zodra wij de klantgegevens hebben ontvangen nemen wij jouw klacht in behandeling.
Alvast bedankt voor de medewerking.