Belsimpel.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Belsimpel.nl.

Belsimpel.nl stelt zich voor

Ben je op zoek naar een mobiele telefoon, abonnement of een accessoire? Bij Belsimpel ben je aan het juiste adres! Met de Belsimpel Methode vergelijk je snel en makkelijk alle telefoons en abonnementen. Zo vind je altijd het abonnement of de smartphone die echt bij jou past. Bestel voor 23.59 uur en je hebt je pakket morgen in huis, ook op zondag. Retourneren kan gratis binnen 31 dagen. En heb je een vraag? Onze klantenservice is elke dag open van 9.00 tot 23.59 uur. Ook ben je van harte welkom in een van onze 7 echte winkels!

Deze score is gebaseerd op 891 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Christien Andriesen 20-11-2024

Het duurde even voor de telefoon werd opgenomen, maar vandaar af was de ondersteuning prettig en effectief.

Joop de Jong 20-11-2024

Alles duidelijk omschreven, bestellen gung heel makkelijk en de bezorging was werkelijk supersnel.

Motorola G84 20-11-2024

Alles netjes afgehandeld. En snel verzonden.

Bo 20-11-2024

Goedkoopste en snel geleverd

Frans 19-11-2024

Adequate informatie en competitieve prijsstelling

Jill 19-11-2024

6,0
Levering was snel en netjes. De website is niet goed toegankelijk met voiceover. Ik wilde iets retourneren, maar dat gaat echt niet. Iets vinden op de site gaat alleen via google. Ik geef een 6 omdat de levering van de producten goed gaat en prijs kwaliteit prima is. Maar voor blinden is deze website een puzzle

Freek 19-11-2024

10,0
Makkelijk een bestelling te plaatsen voor mijn nieuwe Samsung en veel goedkoper dan bij alle andere aanbieders. Alles verliep snel net zoals de levering (de volgende dag zoals vermeld op de site).

Nancy 19-11-2024

10,0
Beste prijs voor nieuwe Iphone, makkelijk te vinden op de site en supersnelle levering. Kortom, helemaal top!

Top 18-11-2024

10,0
Bestelde telefoon met alle accessoires netjes volgende dag zoals beloofd bezorgd, helemaal niks op aan te merken

Erik 18-11-2024

Mooie compacte powerbank met 2 aansluitingen waardoor je 2 apparaten tegelijk op kan laden. Het opladen gaat ook vlot. Het opladen van de powerbank zelf gaat niet zo heel erg snel.

Ed B 18-11-2024

7,0
Ik heb intussen 2x one plus nord 3 , 2 klaphoesjes en een redmi pad se aangeschaft Alles volgens afspraak ontvangen. Ook 2x youfone abo's aangeschaft waarvan er 1 over gezet moest worden naar andere provider. De laatste moest met identificatie en ondertekend contract. Hoe dat moest was niet erg duidelijk en bij de antwoorden op de standaard vragen stond niets in die richting. Om via de site contact op te nemen met mijn probleem was ook niet eenvoudig. Dit zou men kunnen veranderen in iets SIMPELers. Een email adres of telefoonnummer voor dit soort vragen, dat makkelijk te vinden is, zou hier op zijn plaats zijn. De ontvangen apparaten zijn in orde en werken naar behoren. Alleen bij de Redmi pad SE had ik gelezen dat deze snel zou opladen. Niet dus, zowel met de bijgeleverde adapter als met een snellader duurt het een halve dag voor deze weer volledig is opgeladen.

Maarten 17-11-2024

10,0
Heerlijk overzichtelijke site, snel besteld en supetsnel geleverd

Joanna 17-11-2024

Wederom dik tevreden. Goede telefoon, supersnel geleverd.

MK Luciano 16-11-2024

Geweldig en top service met een scherpen prijs.
Super tevreden!

Pixel9 15-11-2024

Goed omschreven en top verzending. Vandaag besteld en de volgende dag was het er.

Heino 15-11-2024

Snelle levering van bestelde telefoon. Communicatie overlevering goed.

stefan 15-11-2024

10,0
snelle levering goede prijs en verzegelde verpakking top!

Saskia Geurts 14-11-2024

10,0
Makkelijk te vinden, te vergelijken op de site. Nette prijzen. Snel te bestellen en snel bezorgd. Aanrader!

Guus 14-11-2024

Zeer snel geleverd goede prijs.

Chantal 14-11-2024

Nette/ Snelle levering!

Ron 13-11-2024

10,0
Via Belsimpel een IPad aangeschaft. Zeer duidelijke website. Goede info om tot de juiste keuze te komen. Bestellen en betalen gingen zonder problemen. Volgende dag IPad al in huis. Ook daarna heeft men nog per mail geïnformeerd of alles naar wens was. Al met al top!

Miranda 13-11-2024

Prijs de laagste maar een snelle levering van jewelste

John 13-11-2024

Prima prijs voor de telefoon, alleen de levering heeft 2 dagen op zich laten wachten.

Jolanda 13-11-2024

10,0
Duidelijke website makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Mats 12-11-2024

10,0
Beste prijs van alle winkels waar dit product te koop was.
Verder was de levering gewoon snel en zonder problemen.

Toon meer reviews