Belsimpel.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Belsimpel.nl.

Belsimpel.nl stelt zich voor

Ben je op zoek naar een mobiele telefoon, abonnement of een accessoire? Bij Belsimpel ben je aan het juiste adres! Met de Belsimpel Methode vergelijk je snel en makkelijk alle telefoons en abonnementen. Zo vind je altijd het abonnement of de smartphone die echt bij jou past. Bestel voor 23.59 uur en je hebt je pakket morgen in huis, ook op zondag. Retourneren kan gratis binnen 31 dagen. En heb je een vraag? Onze klantenservice is elke dag open van 9.00 tot 23.59 uur. Ook ben je van harte welkom in een van onze 7 echte winkels!

Deze score is gebaseerd op 891 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Klaas 19-10-2024

10,0
scherpe prijzen eenvoudig bestellen en volgende dag geleverdhelemaal top

Sandra 19-10-2024

10,0
Ben een regelmatige koper bij Belsimpel vanwege het grote aanbod. De keuze is reuze als het gaat om merken en prijs.

juragan 18-10-2024

goede service,product was goed en stevig verpakt en binnen 24 uurverzonden en ontvangen!

Geertje 17-10-2024

Ik heb al meerdere keren bij Belsimpel besteld. Is altijd prima in orde, zowel qua prijs als levering.

Frank 17-10-2024

10,0
Super makkelijke site om te winkelen en het is ook zeer snel bezorgd. Deden alle winkels het maar zo als Belsimpel.nl Top

HJ van Riemsdijk 16-10-2024

zeer duidelijke website met ter zake doende informatie, daarnaast duidelijke reviews.
naast duidelijke omschrijving van artikel ook technische informatie en tips en trucs.
Ook is de prijsstelling gunstig in vergelijk met collega's

Paul9889 16-10-2024

Super snelle levering
Goede prijs
Beveiligde afgifte

Hanny van der Lubbe 16-10-2024

Duidelijke omschrijving op de site, ruime keuze goede prijs. Vlotte levering in stevige verpakking.

Sander 15-10-2024

10,0
Nadat er een week eerder wat mis was gegaan met levering van een andere mobiel in ons huishouden (wat zich uiteindelijk vanzelf oploste, de fout lag bij PostNl), was ik benieuwd hoe het met de aanschaf van de 24FE zou gaan. Nou dat ging zoals belooft, voor 23.59 uur besteld en de volgende dag in huis, inclusief de bijgestelde accessoires. En een keurige uitleg over de gratis Tabletactie van Samsung. Deze laatste is ook onderweg vernam ik.
Dus net als eerdere keren doet BelSimpel het weer keurig.

Martin 15-10-2024

Twee abonnementen afgesloten met cashback. Cashbacks gingen fout. Na wat heen en weer mailen en geduld is alles goed gekomen. Opvallend positief punt is de manier waarop de servicedesk communiceert: helder, ter zake, verzorgd en in keurig Nederlands. Je krijgt geen robot of standaard antwoorden, Ze snappen wat je vraagt en gaan daar op in. Ik ben tevreden.

Mitch 15-10-2024

10,0
Goede prijs en snelle levering

Tijmen 14-10-2024

10,0
Nieuw toestel besteld bij Belsimpel. Het is volgens mij al de derde. Erg makkelijk en zéér voordelig. Echt dd goedkoopste. Snelle levering en prima kwaliteit telefoon. Volgende keer weer naar Belsimpel!

Sjoerd 14-10-2024

Snelle handeling/aankoop kunnen doen n.a.v. aanbieding.
Simpele bediening van aankoop menu.
Vlotte levering.

Leroy 14-10-2024

10,0
Super snel geleverd en gewoon goede service. Mooi product voor een goede prijs.

André 14-10-2024

10,0
Golden prijs, supersnelle afhandeling.

Maria 14-10-2024

Heel goed verzorgd en goed aangekomen.

Henk 13-10-2024

Snelle levering. Goede communicatie.

Jan-Willem 13-10-2024

Al jaren ook ik bij Belsimpel en iedere keer is het gewoonweg super voor elkaar. Keus genoeg, duidelijke website, en wanneer je een product hebt gekozen is deze gemakkelijk te bestellen. Via mail werd ik keurig op de hoogte gehouden en de volgende dag was mijn pakketje er, ook gewoon op zondag!

Loek 11-10-2024

Voor aanschaf telefoon en toebehoren ga ik al jaren naar Belsimpel. Kwaliteit en uitleg altijd goed. Geen 10 of 9 omdat ik de aanschaf deed in de periode dat Fairphone adverteerde met een extra batterij gratis. Die kreeg ik niet bij de aanschaf via Belsimpel.

Henk 11-10-2024

10,0
Al minstens 3 telefoons en toebehoren gekocht bij Belsimpel. Altijd de laagste prijs en snel geleverd.

wvdv 11-10-2024

Keuze smartphone gemaakt via informatie op website van Belsimpel; voordeligste leverancier. 's Avonds besteld, volgende morgen geleverd. Alleen jammer dat het hoesje uitverkocht was.

J 11-10-2024

Samsung smartphone einde middag
besteld de volgende dag keurig afgeleverd.

thea 10-10-2024

telefoontoestel was keurig verpakt en snel verzonden

RdK 10-10-2024

10,0
Al ik schat 10 stuks gsm gekocht altijd supersnel geleverd en kwaliteit perfect van de Samsung

Dewi 10-10-2024

10,0
Duidelijke website en snelle levering

Toon meer reviews