Deze score is gebaseerd op 891 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Belsimpel.nl.
Ben je op zoek naar een mobiele telefoon, abonnement of een accessoire? Bij Belsimpel ben je aan het juiste adres! Met de Belsimpel Methode vergelijk je snel en makkelijk alle telefoons en abonnementen. Zo vind je altijd het abonnement of de smartphone die echt bij jou past. Bestel voor 23.59 uur en je hebt je pakket morgen in huis, ook op zondag. Retourneren kan gratis binnen 31 dagen. En heb je een vraag? Onze klantenservice is elke dag open van 9.00 tot 23.59 uur. Ook ben je van harte welkom in een van onze 7 echte winkels!
Inmiddels ben ik telefonisch benaderd door Belsimpel. De medewerker heeft een betere toelichting gegeven op de gang van zaken. Te ens heeft hij toegezegd contact op te nemen met Dynafix over betere uitleg en omgang met de klanten . Tevens de zal het telefonisch contact aan de orde worden gesteld. Geen 0900 nummer. Hoewel het gesprek niet tot een oplossing heeft geleid, zijnde scherpe kantjes een beetje weggewerkt. Ik houerniet meer zo'n er te sjamaan over.