Belsimpel.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Belsimpel.nl.

Belsimpel.nl stelt zich voor

Ben je op zoek naar een mobiele telefoon, abonnement of een accessoire? Bij Belsimpel ben je aan het juiste adres! Met de Belsimpel Methode vergelijk je snel en makkelijk alle telefoons en abonnementen. Zo vind je altijd het abonnement of de smartphone die echt bij jou past. Bestel voor 23.59 uur en je hebt je pakket morgen in huis, ook op zondag. Retourneren kan gratis binnen 31 dagen. En heb je een vraag? Onze klantenservice is elke dag open van 9.00 tot 23.59 uur. Ook ben je van harte welkom in een van onze 7 echte winkels!

Deze score is gebaseerd op 891 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Mats 12-11-2024

10,0
Beste prijs van alle winkels waar dit product te koop was.
Verder was de levering gewoon snel en zonder problemen.

Hjbn 12-11-2024

Artikel snel ontvangen exact volgens de verwachting in goede conditie.

GJE 11-11-2024

Ruime keuze van de verschillende telefoons waarbij er mooie actie voorbij komen. Het is makkelijk de verschillende telefoons te vergelijken wat het makkelijker maakt om een beslissing te nemen.

Tevens erg goede en snelle services waarbij de inruil van de gekochte telefoon voor een alternatief was tevens erg soepel en voorspoedig verliep waarbij refund snel en goed werd afgehandeld

Binck 11-11-2024

10,0
Belsimpel biedt uitstekende klantenservice, snelle levering en een breed assortiment aan smartphones en accessoires. De website is gebruiksvriendelijk, met duidelijke informatie over producten en aanbiedingen. Bovendien biedt Belsimpel goede prijzen en flexibele bezorgopties, waardoor het een betrouwbare keuze is voor iedereen die op zoek is naar mobiele technologie.

Jean 10-11-2024

Ik geef geen 10 omdat je bij een webshop je product niet in je handen kunt hebben om het beter te bekijken. Dat gezegd hebbende ben ik altijd zeer tevreden over Belsimpel. Ook nu weer dus. Snelle goede levering, uitgebreid assortiment en een heel mooie prijs altijd.

Patricia 09-11-2024

10,0
Al vaker een los toestel gekocht via belsimpel. Duidelijke productomschrijving. Snelle levering. Prima prijs.

Jan 09-11-2024

10,0
Zoals altijd is de ervaring met Belsimep ook nu weer positief. Mooie aanbiedingen en lage prijzen. En bovendien een goede service

Chiel 07-11-2024

Niet de eerste keer dat ik een smartphone bestel bij Belsimpel. Altijd prima geprijsd, de volgende dag in huis en de aftersales is uitstekend! Een aanrader!!!

Debbie 06-11-2024

Goede service, geweldige prijzen en lekker transparant.
Echter vind ik de 'voor 23:59 besteld, morgen in huis' niet meer helemaal passend. Ik moet steeds vaker langer wachten op mn bestellingen vanuit Belsimpel. Maar buiten dat, erg tevreden!

Arie 06-11-2024

10,0
Super snel en correct geregeld.
Super duidelijke site

Koos 05-11-2024

Op de site van Belsimpel zijn de prijzen en specificaties van telefoons goed te vinden. Het is de tweede keer dat in een los toestel zonder abonnement heb gekocht bij Belsimpel. Dit keer de Samsung M15 voor een goede prijs en vlot bezorgd bij een afhaalpunt.
Bijgesloten handeling met zeer kleine letters moeilijk leesbaar, maar op internet goed te downloaden.

Leo 05-11-2024

10,0
Na mijn vorige review hing Belsimpel snel aan de lijn.
Het had allemaal niet zo mogen lopen. Er werd mij een tegoedbon aangeboden van €20. (Op een Aankoop van bijna €165)
Maar goed, beter iets dan niets.
Ik heb wat verder uitgezocht en wat bleek:"De fabrikant geeft gewoon twee jaar garantie op de powerbank". Belsimpel een half jaar.
Opnieuw contact gezocht met Belsimpel. Ze gaven toe dat dit niet kon en gingen het uitzoeken.
Kort daarop een gesprek gehad en ik kon de powerbank opsturen ter reparatie.
Helaas was de powerbank niet te repareren.
Belsimpel wil graag dat klanten goede artikelen kopen en boden dan ook een voucher aan.
De voucher vertegenwoordigt de waarde van de aangekochte powerbank.
Ik koop nu een nieuwe powerbank bij Belsimpel.
Het heeft zes telefoontjes en drie mailtjes gekost. Maar Belsimpel heeft het netjes opgelost.

Na mijn boze review nu een tevreden review van een tevreden klant.

Belsimpel bedankt.
TOP geregeld.

Fred 05-11-2024

10,0
Duidelijke webshop, geen onnodige afleiding. Concurrerende prijzen. Levering op tijd. Al jaren klant.
Wel erg jammer dat de fysieke shop in Den Haag is opgeheven na 9 jaar....

Fati 05-11-2024

snelle service en goede prijs

Anita 04-11-2024

10,0
Alleen een telefoon daar gekocht zonder abonnement. De prijs bleef precies het zelfde en de prijzen zijn ook nog eens heel schappelijk tegenover ándere leveranciers.

Osewoudt. 03-11-2024

Ik kan kort zijn. Belsimpel komt zijn afspraken na. Meer kan ik niet wensen. Waarom dan een negen en geen tien? Ik heb 37 les gegeven. Een negen is voor de beste student. Een tien voor de leraar.

Dimphy 02-11-2024

10,0
Ik zou belsimpel iedereen aanbevelen. Al een stuk of 7 telefoons gekocht en laatst airpods. Altijd goed geprijsd! Goede service! Op zo n manier vind je het niet overal meer. Dikke tien hiervoor. Voor 24 uur besteld volgende dag in huis. Door een fout in het systeem ging dit bij ons mis. Dit werd vriendelijk gecompenseerd. Ook fout in toestel wordt opgelost. Ze regelen alles. Zeer tevreden klant.

Anita 02-11-2024

Heel fijne website en verkooporganisatie.
Ik bestel zelf altijd bij Belsimpel en nergens anders. Als je een probleem ondervindt met wat je bij ze gekocht hebt, dan staan ze direct voor je klaar. Topbedrijf!

Eric 02-11-2024

10,0
Snelle service, opvolging en afhandeling van mijn bestelling. Duidelijke informatie over de orderstatus en gewoon een topbedrijf!

Bertjan 01-11-2024

Scherpe prijs en snelle levering.

RAY 01-11-2024

Alles is normaal verlopen zoals verwacht. Dus prima

KKG 31-10-2024

geen bullshit, snel en effectief. Communicatie mag net iets beter en persoonlijker

LuvMysteryland 31-10-2024

10,0
Ben al lang klant bij belsimpel en dat zegt genoeg. Ze zijn professioneel, klantvriendelijk en leveren kwaliteit, bedankt !

Theo kaspers 31-10-2024

10,0
Gewoon simpel en snel een nieuwe telefoon uitkiezen uit een zeer ruim assortiment en snel geleverd.

Powerbank 30-10-2024

precies zoals verwacht, en echt simpel ;-)
Makkelijkj gevonden, snel besteld en nog sneller geleverd. Helemaal tevreden

Toon meer reviews