Deze score is gebaseerd op 91 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Dyson.nl.
Helemaal eens !!!!!!!
Dag Erwin,
We zijn wel te bereiken. Hier een link met alle kanalen die u kunt gebruiken om met ons te communiceren:
U kunt ons ook een email sturen:
Help@dyson.be
Help@dyson.nl
Dag Hetty,
We kunnen een machine waarvoor het nodige vervangende onderdeel niet voorradig is een omruiling plannen.
Omdat u dan een volledige nieuwe machine krijgt is de prijs ook hoger wanneer de machine helemaal niet meer binnen garantie is (2jaar)
Een omruiling kost inderdaad 125 Euro.
De batterij van de V8 (die nu tevens weer in voorraad is) kost inderdaad €91,90
Dag Ria,
Het spijt ons te lezen dat het niet goed liep met de levering van uw apparaat. Graag volgen we dit met u op om te kijken of het uiteindelijk goed is gekomen en of u tevreden bent van het geleverde product.
Zou u ons een email kunnen sturen?
We zijn altijd bereikbaar via:
help@dyson.nl
help@dyson.be
Dag M,
Het spijt ons te horen dat u problemen had bij het laten afleveren van uw Dyson.
Normaal gezien is het niet toegestaan de machines zelf bij een ophaalpunt te laten afleveren. Dit is omwille van de waarde van onze machines.
We zouden aanraden in de toekomst het apparaat dan bij een vertrouweling te laten leveren, om de verassing niet prijs te geven bij levering.
Als de machine niet geleverd kan worden door ontbreken aan geautoriseerde ontvanger, zal de verzending geretourneerd worden voor een automatische terugbetaling.
U kunt ons steeds bereiken via email op
help@dyson.nl
help@dyson.be
Dag Joeri,
Bedankt voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat uw bestelling niet helemaal goed loopt.
Graag volgen we dit met u op indien nodig.
U kunt met ons e-mailen via:
Help@dyson.be
Help@dyson.nl
Bedankt voor uw review.
Het spijt ons te horen dat u een negatieve ervaring had.
Het is wel zo dat sommige modellen uit productie gehaald worden. We kunnen dus voor zekere machines geen ondersteuning meer aanbieden.
Als we zo'n verouderd model al hadden geregistreerd, of nog kunnen registeren aan de hand van het aankoopbewijs en/of serienummer, kunnen we 25 procent aanbieden op een nieuw vervangend apparaat.
Bedankt voor uw review, Bill.
Het spijt ons te horen dat u dit zo ervaart.
Voor onze snoerloze modellen met accu bieden we 2 jaar garantie.
Onze machines zijn ook modulair, waardoor men thuis onderdelen makkelijk zelf kan vervangen
Ik ben het met u eens , ze zijn moeilijk bereikbaar , via een bandje krijg je te horen bv om 10.00 , wij zijn gesloten , terwijl zij zeggen van 08.00 tot 20.00 open te zijn , maar als je ze aan de lijn hebt , niets dan lof , de vervangende onderdelen van mijn V10 , waren zo bij mijn thuis , netjes afgeleverd .
Beste klant
Momenteel hebben wij een achterstand. Onze excuses voor het ongemak dat u hierdoor ervaart. Wij beantwoorden zo snel mogelijk uw mail.
Bedankt voor uw geduld.
Beste Gerard
Het spijt ons te horen van dit ongemak. Momenteel is het wat drukker aan de lijn, mogelijks dat u daardoor moeilijk binnen geraakt. Wij hebben contact met u opgenomen via mail. Mocht u daarop antwoorden, helpen wij u zo snel mogelijk verder.
Beste Jan
Bedankt voor de feedback. Wij wensen u veel plezier met de machine.
Beste Jan
Bedankt voor de feedback. Wij wensen u veel plezier met uw machine.
Beste klant
Bedankt voor uw feedback. Momenteel ervaren wij grote volumes. Wij willen ons dan ook excuseren voor het ongemak dat u ervaart. We hebben de omruiling voor u nagekeken en deze ziet er in orde uit. U kan deze verwachten binnen de 5 werkdagen. We houden het voor u mee in de gaten.
Beste klant
Het spijt ons voor het ongemakt dat u ervaart. Wij hebben in de tussentijd contact met u gehad via mail en hopen dat alles opgelost is nu. Zo niet, dan helpen we u graag verder.
Beste Sophie
Het spijt ons voor het ongemak dat u ervaren heeft. Wij hebben een kleine achterstand. Ondertussen hebben wij via mail contact met u gehad. Mocht u verder nog vragen hebben, helpen wij u graag.
Beste Sophie
Onze excuses voor het ongemak dat u ervaren heeft. Wij hadden een kleine achterstand. Ondertussen hebben we via mail contact met u gehad. Mocht u verder nog vragen hebben, helpen wij u graag.
Beste klant
Helaas hebben wij niet genoeg gegevens om u momenteel verder te helpen. Graag vragen we u om contact met ons op te nemen via messenger met de volgende gegevens:
Mailadres en order ID.
Bedankt voor uw bericht.
Beste klant
Het spijt ons te horen dat u ervaring bij ons zo verlopen is.
Wij zien dat de machine terug naar ons gestuurd is. U zal spoedig uw refund ontvangen. Mochten wij u verder nog vragen hebben, helpen wij u graag.
Beste Michiel
Onze excuses voor de lange wachttijd en het ongemak dat u hierrond ervaren heeft. Wij hebben u een mail gestuurd in verband met de omruiling.
Mochten wij u nog verder kunnen helpen, horen we het graag.
Goedemiddag Ferdinand, bedankt voor uw feedback.
Het spijt ons te horen dat de omruiling zo lang op zich laat wachten. Uiteraard is dit niet de bedoeling en begrijpen wij uw frustratie hieroven.
Na het te hebben nagekeken, zien wij dat de omruiling inmiddels is ingepland voor na het weekend.
Als compensatie hebben wij een extra filter erbij besteld, welke komende week bij u zal worden geleverd.
Wij hopen dat u de machine zo snel mogelijk in ontvangst mag nemen, en weer met prezier zal kunnen gebruiken.
Bedankt voor uw bericht en wij wensen u een prettig weekend toe!