Deze score is gebaseerd op 403 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over 123Apparatuur.nl.
123apparatuur is gespecialiseerd in vrijwel alle merken inbouwapparatuur. Wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing voor de vervanging van of aanschaf van uw nieuwe keuken inbouwapparatuur. Onze productspecialisten staan u via mail, chat of telefoon graag te woord. Indien u meerdere apparaten zoekt, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij bezorgen op de dag dat het u uitkomt maar afhalen op onze locatie in Opmeer is ook mogelijk.
Beste Anna,
Wederzijdse dank voor de prettige communicatie en we zijn erg blij met de dikke 10!
Veel kookplezier van de mooie nieuwe kookplaat van AEG.
Beste,
Niets boven een eigen stampotje maar af en toe een frietje is ook heerlijk :-)
Goed om te lezen dat jullie 123ervaring zo positief was en nogmaals dank voor de order.
Kookse!
Beste,
En dat is de kracht van het schrijven van een review. Hartelijk dank voor uw eigen positieve bijdrage.
Beste Jeffrey,
Leuk om te horen en dank voor de wederzijdse prettige communicatie.
Vergeet de vaatwasser niet te registreren voor de 3 jaar extra garantie.
Beste Jetten,
Goed om te horen dat de afspraken goed zijn nagekomen. Veel succes met de aankoop en bij vragen weet u ons te vinden.
Goedemorgen Fam. Hernandez,
Hartelijk dank voor de review. Het is zeker wel mogelijk om een deellevering in te plannen zodra 1 van de 2 apparaten binnen zijn in ons magazijn.
Vanaf woensdag 26-3 verwachten wij uw afzuigkap van Bosch te ontvangen dus als u graag wilt maken we met alle plezier een deellevering.
Op onze transportkosten ;-)
Graag vernemen we per mail info@123apparatuur.nl wanneer u de afzuigkap zou willen ontvangen.
Team 123App
* Hopelijk wordt hiermee het cijfer 6 nog een puntje (of 2) gelift ;-)
Beste Maikel,
We zijn altijd blij met dergelijke adviezen en we gaan ermee aan de slag.
Hopelijk wordt na een website upgrade dit cijfer 7 dan ook hoger, want met onze service en klantvriendelijkheid doen we er alles aan doen om een dikke 9 (of meer) te scoren.
Beste Robert,
Heel erg fijn om te horen en een mooi compliment naar onze klantenservice.
Uw bericht wordt doorgestuurd naar de specialisten die u gesproken heeft.
Beste Wendy,
Super dat alles naar verwachting is gegaan. Hartelijk dank voor de mooie review en veel plezier van de aankoop.
Beste Gertje,
Heel erg mooi om te horen dat het van A tot Z goed geregeld was. Hartelijk dank voor de mooie review.
Beste heer van Straten,
Mooie review en dank voor de complimenten. Veel plezier van de schitterende Siemens afzuigkap en veel kookplezier gewenst.
Beste,
Iedere keer weer doen wij ons best om een tevreden klant te behouden en voor de 3e keer terug te laten komen.
Bedankt voor de bestelling en veel plezier van de Pelgrim kookplaat. Vergeet hem niet te registreren op de website van de fabrikant voor 3 jaar extra garantie.
Beste Janine,
Het was even uitzoeken welke vaatwasser het zou moeten worden maar uiteindelijk kwamen we er samen uit.
Bedankt voor het prettige telefonische gesprek en het plaatsen van de order.
Graag help ik u de volgende keer weer.
Beste Danny,
Hartelijk dank voor uw bestelling vanuit België. Graag nog even de tip om de Novy apparaten te registreren op de website van de fabrikant voor de 3 jaar extra garantie.
Veel plezier van de (hele) mooie apparaten.
Beste E,
Whaauw wat een mooie review en hartelijk dank voor het plaatsen van de order. Graag help ik weer verder als er vragen zijn.
Geachte heer MdH,
Nogmaals dank voor uw aankoop en succes met de installatie van de 2 Siemens apparaten.
Bij vragen weet u me te vinden.
Beste Johan,
We zullen ons uiterste best doen met de levering. Zodra deze binnen is neemt de planning contact op om een afspraak te maken voor levering.
Veel kookplezier!
Beste Bart,
Bedankt voor het achterlaten van een review. Stiekem hopen we op een mooie 9 als de levering ook goed gaat ;-)
Veel plezier van de aankoop.
Beste Fam. v.d. Heuvel - Veldhoven,
Goed om te lezen en hartelijk dank voor uw aankoop via onze website. Bij vragen kunt u ons bereiken via 0318-456 000.
Beste Marc,
Leuk om te horen en bedankt voor de wederzijdse aardige communicatie.
Veel kookplezier van de schitterende NEFF apparatuur.
Met vriendelijke Francisca van 123App
Beste Wim,
Goed om te horen en hartelijk dank voor de mooie woorden. U weet ons de volgende keer weer te vinden.
Beste Cor,
Heel veel plezier van de mooie koelkast en vergeet hem niet te registreren op de website van Liebherr voor de 2+5=7 jaar garantie.
Beste Patricia,
Whaauw! Heel veel duidelijker gaat een review niet worden. Hartelijk dank voor de positieve woorden en veel plezier van de aankoop.
We zijn blij met de TIEN!!!!
Beste Kevin,
Ontzettend bedankt voor de mooie review en wederzijdse dank voor de prettige communicatie.
Vergeet niet uw apparaten te registreren voor de 3 jaar extra garantie.
Afgaande op uw woorden voelt deze review als een dikke 10! Bedankt!