Deze score is gebaseerd op 403 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over 123Apparatuur.nl.
123apparatuur is gespecialiseerd in vrijwel alle merken inbouwapparatuur. Wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing voor de vervanging van of aanschaf van uw nieuwe keuken inbouwapparatuur. Onze productspecialisten staan u via mail, chat of telefoon graag te woord. Indien u meerdere apparaten zoekt, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij bezorgen op de dag dat het u uitkomt maar afhalen op onze locatie in Opmeer is ook mogelijk.
Beste Fam. Telderman,
Goed om te horen en dank voor de mooie review.
Beste Danielle,
Heel fijn dat u aangeeft dat we de tijd hebben genomen. Dat vinden we ook erg belangrijk om u de juiste keuze te laten maken.
Bij vragen horen we het graag en anders veel plezier van de aankoop.
Team 123 app.
Hallo Fam. Riesen,
Goed nieuws en feli met de nieuwe vaatwasser. Veel plezier ervan!
Hoi Tessa,
Dank je wel! Met onze webwinkel streven we er inderdaad naar om de service te bieden van de "winkel op de hoek".
Veel plezier van de aankoop :-)
mvg,
Beste Bert,
Dank voor de goede review. Veel plezier van uw aankoop en bij vragen horen we het graag.
Hallo Maran,
Nou, zo eenvoudig kan het dus gaan. Dank voor uw bezoek aan de website en veel plezier van de aankoop.
Beste Brian,
Dat was inderdaad een snelle deal en nogmaals dank voor de prettige communicatie.
Veel plezier van de mooie apparaten.
Goedemiddag,
Mooie review hoor! Dank voor de positieve woorden en veel plezier van de aankoop.
Beste Nike,
Super om te horen! Veel plezier van uw aankoop en tot een volgende keer.
Beste Anja,
Helemaal top en snel de afwasborstel terug de kast in.
Veel plezier van de mooie vaatwasser.
Beste Olivier,
Erg fijn om te lezen dat ik u blij verrast heb met m'n service en productkennis. Hier word ik vrolijk van :-)
Veel plezier van de mooie apparaten.
Willem
Beste Fam. Maas,
Heel mooi om te horen en dank u wel voor de mooie review.
Beste heer Bouwens,
Bedankt voor de uitgebreide communicatie en de geweldige keuze van de schitterende apparaten uit de nieuwste Siemens lijn.
Bertho
Beste Harry,
Bedankt voor het mooie compliment en heel graag tot de volgende keer.
Lisa
Whaaauw, veel mooier worden de reviews niet. Enorm bedankt voor het nemen van de moeite voor deze mooie complimenten.
Beste William,
Hartelijk dank voor de mooie review. Veel plezier van de aankoop!
Beste Frans,
We gaan er alles aan doen om de levering net zo te laten verlopen als de rest van het proces.
Dank voor de mooie review!
Hoi Desiree,
Klinkt goed en veel plezier van de aankoop. Bedankt voor de mooie review en tot de volgende keer :-)
Hallo Frans,
Ook aan onze chauffeurs geven we de reviews door zodat ze het compliment zelf ook ontvangen.
Veel plezier van de aankoop.
Beste Evan,
Bedankt voor de wederzijdse prettige communicatie en veel plezier van de schitterende apparaten.
Beste André,
Super om te horen en dank voor de mooie complimenten. Veel plezier van uw aankoop en bij vragen horen we weer graag van u.
Beste Peter,
De levertijden vallen momenteel inderdaad niet mee. Goed om te lezen dat we u naar alle tevredenheid hebben geholpen aan een alternatief product.
Heel veel plezier van de aankoop.
Beste Daniël,
Heel fijn om dit te mogen lezen. Dank voor de wederzijdse prettige communicatie en veel plezier van de schitterende AEG apparaten.
Beste Fam. van de Meent,
Dank u wel voor de duidelijke review en het mooie cijfer voor ons.
Team 123 app
Beste Fam. de Groot,
Goed om te lezen dat u zo tevreden bent. Dank u wel en veel plezier van uw aankoop.
Groet,